суббота, 29 марта 2014 г.

Vložením wall-papier

Materiály

Na strop, vhodné svetlé Pozadie, alebo čierna a biela s sotva viditeľné vzor. Dobre, ak vzor nevyžaduje presné dokovacej. Ak používate niekoľko typov Tapiet, ktoré môžu byť nainštalované na strop pásy. Miesto nálepky robí proces jeho zvláštnosti - aby sa zabránilo medzery, lepidlo na strop a steny sú najlepšie uplatnili s navi.

Film a valcované materiály, požiadať, aby predložili z omietnuté povrchy stien a stropov, omietky a stromy'drevené priečky a steny, a tiež plochy revetted gipsokartonnymi listy, suché omietky, omietky, drevotrieska, drevovláknitá doska, atď tieto zahŕňajú predovšetkým papierová Tapeta, spracovanie, ktoré dáva izby teplej a príjemnej atmosfére vytvára zvláštnu atmosféru. Dokončovacie Tapety vďaka svojej jednoduchosti je k dispozícii pre všetkých. Životnosť Tapety dlhšie v porovnaní s napríklad, maľby ako znečistené alebo poškodené oblasti Tapety ľahšie nahradiť novými, než vyberiete požadovanú kompozíciu farieb pre maľovanie na stenu oblasti.

Výber materiálov pre vybaviť

Na výber materiálov pre vybaviť potrebné pam'nezabudnite, že v obývacej izbe je lepšie vložiť cez tradičné papierové Tapety. Všetky ostatné film a valcované materiály na konečnú úpravu obytných miestností nie sú vhodné, pretože nemajú absorbovať vlhkosť a neprechádza vzduchu, ktorý vytvára na porušenie vzduchu vlhkosť podmienok v miestnosti. Špecialisti v oblasti sledge-Tarii a hygiena sa odporúča povrch týchto materiálov sa len na tie oblasti, kde ľudia nie sú dlhé (chodba, wc, kúpeľňa, atď. ). Mimochodom, to je v týchto miestach rýchlo stať špinavé steny, a oni by mala byť často utierať vlhkou špongiou. Tak, umývateľné Tapety (fólie na papier základ) sa odporúča pre vkladanie stien v kuchyni, predné, vstavané skrine, wc. Pre vkladanie kúpeľne, môžu byť použité filmy na textílie základ - viniliskozhu, penoplen, lepidlo a ostatné bezosnovnye filmov. Vinisten a linkrust sa vzťahujú spravidla na dokončovacie haly. Tento účel môžete použiť aj penoplen, bezosnovnye filmy a filmy na textilnej báze.

Pri výbere materiálov, je dôležité postavy a textúry, ktoré výrazne môžu ovplyvniť vnímanie proporcie. V malých priestoroch je nemožné, aby sa lepidlo Tapetu s veľkým obrázok, ktorý je opticky ešte viac zníži. Pre tieto priestory je lepšie použiť materiál s malým obrázok a nejasný obrys.

Do miestnosti sa zdalo vyššie, musíte si chcete vybrať Tapetu alebo film s vertikálnym vzorom. Zatiaľ čo príčiny by mala byť pod stropom. Naopak, použitie hranica šírka 100.., 120 mm-bude opticky znížiť predpoklad výšky.

Ak v interiéri je potrebné vyčleniť krásny nábytok, steny-papier by mal byť vybraný dim Todorov a nezaujímavá postava. Škaredé nábytok je možné dať do pozadia, ak sú použité pre jej jasné, sýte vzory. Ak chcete získať špeciálne dekoratívne efekt môže alternatívne panely wall-papier rôznych farieb, ale s rovnakým vzorom.

Ako na maľovanie funguje, ak chcete vybrať farebný tón filmu a valcované materiály s ohľadom na funkčný účel priestorov. Je to dôležité nie len estetické, ale aj hygienické položky. Farby by mali podporovať dobrú náladu a relax, zmierniť únavu. Preto, v spálni, napríklad, by ste mali radšej zelenej farby, a v spoločenskej miestnosti - oranžová a žltá. Studené farby Tapiet modrá, sivá - navodiť pocit priestrannosť, a miestnosť, ktorej steny sú pokryté hnedá alebo tmavo modré Pozadie, zdá sa, že menej.

V miestnosti, Okná smerujú na Sever, mali by ste zvoliť Tapetu svetlejšie a teplejšie Todorov (orange, yellow, atď.), vytvára dojem svetla vystavením sa slnečnému žiareniu. Izby sú orientované na Kréte strane, naopak, treba znížiť sýtosť farieb. Pre tieto zariadenia vhodnejšie Tapety studenej Todorov - modrá, fialová, modrá a iné

Príprava povrchov

Skôr ako začnete vybaviť filmové a valcované materiály, povrch musí byť dôkladne pripravené: na opravu, čistenie; odraziť hornom riadku prilepenie; lepidlo alebo ogruntovat povrchu (pozri obrázok).

Oprava a čistenie nečistôt z povrchu, zahŕňa činnosti, ktoré sú uvedené v ods. 3. 3. Viditeľné praskliny, ktorý chcete vystrihnúť, aby zblízka riešenie a dobrý RUB. Po oprave povrchu by mala byť sušené dobre, potom proshlifovat brúsny papier, odstránenie roughnesses a samostatné zrná piesku. Upozorňujeme, že označenie tenké valcované materiály veľké zrnká piesku sa prejaví sám na povrch druh bugorkov, dobre viditeľné na bočné osvetlenie. To je dôležité najmä pre bezosnovnye filmy, ktoré sú dobre ukázať drobné chyby.

Povrchy skôr maľoval glutinous alebo limy farby, je úplne jasné, z nabela s vodou a stierky. Škvrny na stene povrchu, ak môžu sa objaviť cez stenu-papiera, je nutné maľovať cez nitrovarnish, nitroenamel alebo držať s tenkou hliníkovou fóliou. Olej, farbivá, nemala by byť odstránená. Je potrebné na umývanie z vody so sódou alebo mydlom a vodou a dobre vyschnúť. Povrch lakovaný laky, aj vymyť a jasné brúsnym papierom.

Ak steny sú vložené cez jednoduchou stenou-papier, skontrolujte, ako veľa výrazne vedú. Je to dostatočne navlhčite povrch vody pomocou štetca alebo sprej. Kde Tapetu za stenu, s'tam bude opuchy. Takéto miesta by mali byť jasné. Ak wall-papier drží pevne na nich je možné lepiť nový, pre-brúsnym papierom samostatné roughnesses a miestami zlomenia staré Tapety a dobre lepiť hot vložiť. Všetky ostatné film a valcovaných materiálov, prilepené skôr, podliehajú odstránenie.

V príprave pod vkladanie povrchy, na ktoré sa vzťahuje s suché omietky, sadry alebo gipsokartonnymi listy, osobitná pozornosť by sa mala venovať tesnenie škár a klobúky nechtov. Spoje zblízka omietka tmel vložiť cez s gázy, potom znova shpatljujut a vyhladenie brúsnym papierom. Nechty utaplivajut do hĺbky 1 mm, čiapky maľovať cez olejové farby, prehĺbenie zblízka omietka tmel aj po zaschnutí grind.

Povrch drevotrieska, drevovláknité dosky a preglejky, sú pripravené podobne. Švy v kĺboch listov a miestach, kde sa utopil v listoch klobúky nechtov zblízka shpatlevkami pre stromy'drevené výrobky. Sušené povrchy sú leštené a čistiť od prachu. Rada plochy určené podľa vkladanie filmové a valcované materiály, pre-čalúnenie s lepenky s následnou výkon operácií, ako je popísané vyššie. Na plochy určené v časti vkladanie jednoduchou alebo odolný proti vlhkosti muriva-papier, po ukončení operácie pre tesnenie škár a leštenie dať lepidlo na stenu-papier a, ak je to potrebné, vložiť cez s papierom.

Na povrchy určené na nalepenie umelých filmových materiálov na papier alebo textílie báz a bezosnovnye, po procleaning, oprava a náter stien mylovarom, sú re-Podravka drsné miesta shpatlevkoj alebo jednotky ssd (solid dláždenej následné leštenie, pumice a brúsnym papierom. Na pripravený povrch sa uzemniť rozpustených lepidlo poskytujeme pre označenie tohto materiálu. Výnimkou je povrchy určené na nalepenie z penovým materiálom na papier alebo textílie základne - penoplenom. V tomto prípade je možné obmedziť len na opravu a čistenie stien s následnou vrstvou. Značné hrúbka penoplena umožňuje vylúčiť takéto operácie, ako spojitý shpatlevka a leštenie.

Priestor hornom riadku mali by sa uplatňovať vo všetkých prípadoch, okrem spracovania, vykonať až po strop. Potrebnú vzdialenosť od stropu na začiatok to označte ceruzkou alebo kriedou v predpoklade, rohy každú stenu. Potom pomocou kábla trela s pigment, alebo uhlie a natiahnuté medzi dvoma miestami v rôznych kútoch, na stenu, odraziť riadku.

Avšak, vo SV'ASCO s tým, že v niektorých priestoroch strop linka nie je vždy známkou hornej vodorovnej línii liečby, je vhodné skontrolovať prostredníctvom vodnej hladiny. Hladina vody môžu byť vyrobené z gumy hadice dĺžka 400... 500 cm, konce, ktoré je kladený na sklenenej trubici dĺžka 20... 25 pozri Gumené trubice je plná vody a priveďte do zvislej polohy tak, aby sklenených trubíc sú rovnobežné. Úroveň vody v rúrkach známky steklografom. Horizontálnej pozície top line spracovanie je nevyhnutné na overenie spolu. Známky na jednej z sklenených trubíc spojiť s známky vyrobené na stenu, známky iných trubice, v poradí, ostatné známky na stenu, kombinácia zároveň hladina vody a značky. Ak známky sú vyrobené správne, ich úroveň sa zhoduje s hladinou vody.

Lepenie alebo náterom povrchy sú rozvedení glutinous štruktúry alebo tmely určené pre označenie film a valcovaných materiálov. Lepenie alebo prvý náter je potrebné pre upevnenie jemný piesok a iné prachu-ako častice, ktoré môžu ovplyvniť kvalitu lepidlo'jednoty. Pred štítok jednoduché papierové steny-papier povrch je pokrytý vložiť, Najprv urobiť otvodku - promazyvanie steny band 4... 6 cm na riadku veriacich Tapety, na otvorov v rohoch a soklové. Potom použite mahovoj kefy lepidlo na celom povrchu.

Papier lepenia je vyrobený na základnej vkladanie steny wall-papier s cieľom vyrovnanie. Pre tento účel, ako pravidlo, tenký papier (napríklad noviny), ktoré je lepšie vložiť na varastokatu povrchu. Práca sa vykonáva v nasledujúcom poradí: na pripravený papier, nakrájame na rovnaké kúsky, ktoré sa umiestňujú do zásobníka; maliarske štetce, lepidlo je kladený na top list, ktorý sa potom nalepia na stenu; vložený list vyhladený handry na zánik vrásky a bubliny. Tenký papier je vložený vnahlestku, hrubší papier - to-end. Po vložený papier bude vyschnúť, vrásky a roughnesses sú vyhladené s brúsnym papierom.

Plochy určené podľa vkladanie filmy na papierovej báze, by mali byť natreté s sušenie ropných a proshpaklevat, že je pripraviť ako príprava povrchu pod olej farbivá. Ak wall-papier je vložený na hladkú, rovnú plochu (omietky, betón), povrch by mal byť pokrytý riešenie lepidla KMTS, tmely "Bustilat" alebo "Gumilaks" (v závislosti od toho, aké lepidlo sa používa na lepenie wall-papier). Podobne povrchu na lepenie penoplena.

Povrchy pod vybaviť filmy na textílie základe zem riešenia nesmú "Bustilat" alebo "Gumilaks". Povrchy pod vkladanie bezosnovnye a udiarni filmy, a tiež vinistenom by mali pripraviť rovnaká ako v high-kvalitné olej farbivá.

Vložením povrchy

Operácie s vložením filmové a valcované materiály patria: príprava materiálov; žiadosť zvislá čiara; otvodku povrchu, lepidlo, lepenie, vyhladenie a prirezku panely. Príprava materiálov je šrot z okrajov steny-papier, definícia jednotnosti farby a kresby e rožky, rezanie ich na panely a nerovností. Papierová Tapeta zvyčajne majú výhodu na strane šírka 1, 0... 1, 5 cm, ktoré sú rezané Ak Tapetu vložiť end-to-end, edge, odrezať z dvoch strán, ak vnahlestku odrezať len na strane, ktorá bude blokovať švík. Hrany odrezať s nožnicami alebo ostrým nožom pod oceľové pravítko. Na okraji filmy na textílie základ, musíte výbava len, nôž podľa oceľové pravítko. Iné typy materiálov hrany nemajú.

Po orezávanie materiály, určené pre označenie, by sa mali posudzovať opatrne, v dobre osvetlenom prostredí s cieľom vymedzenie ich jednotnosť v farbu a tón, a tiež identifikovať chyby. Jednotnú farbu kotúčoch by mal byť vybraný a použitý pre prilepenie z najkritickejších úsekov priestoroch. Nie zodpovedajúcej farby materiály môžu byť používané v miestach s nedostatočným osvetlením alebo tam, kde je nábytok. Chybné časti dokončovacie materiál by mal byť považovaný pri rezaní panelov, pretože môže byť potrebné v krátkych pre vkladanie stien nad oknami, cez dvere, za radiátory.

Rožky nakrájame na kúsky, rovná vzdialenosti od línie hornej časti steny-papier na zem, s emisnými 5... 10 cm, ktoré umožnia vyhnúť sa manželstvo v práci výškovo priestorov a zrážanlivosť materiálu. Pri rezaní wall-papiera alebo filmy s čerpaním každý nasledujúci panel musia byť merané na starších odrezať kombináciou kresby. Upozorňujeme, že na veľký obrázok materiálu na raskroe nevyhnutne opustiť v odpadu. Na príprave materiálov, ako sú filmy na textílie základ, bezosnovnye filmov, Vinten, musíte starostlivo skúmať rožky. V prípade, ak boli uložené nesprávne a deformovaný, po rezanie handričkou záhyby bude viditeľný. V tomto prípade, panely by mali byť zložené zásobníka v teplej miestnosti na deň tak, aby boli riešené. Bezosnovnye filmov a wensten sa môže šíriť v kúpeľni s horúcou vodou. Panely sú narovnané vo vode zásobníka na rovný povrch a utrite.

Linkrust pred štítok namočíme. Pre tento účel je nakrájame na kúsky, zrolovaný a namočené v horúcej vode na 70 80... "S 5... 10 minút Po vojne sa odstránia z vody a položte ho na rovný povrch smerovala nahor. V tejto polohe materiál vľavo na 10... 12 hodín a Počas tejto doby mu bude zmenšovať, ktoré umožnia vyhnúť sa to na etikete. Ako prax ukazuje, linkrust, prilepiť bez takejto prípravy, veľkosti'aksts pod vplyvom lepidlo, a potom sa stiahnu, ktoré tvoria medzery medzi spoje až do 10 mm Hrana v linkrusta aj odrezať prostredníctvom dlho rejki a ostrý nôž.

Zvislá čiara pre lepenie prvý panel dať, že všetky nasledujúce panely boli prilepení prísne vertikálne, ako je dôležité uložiť kreslenie. Zvislá čiara môže byť použité nielen v predpoklade, rohy, ale aj v iných miestach stenu. Prvý zvislá čiara je kladený na vzdialenosť od rohu, rovná šírka kus materiálu s beží na ďalšej stene na šírku 10... 15 pozri hit tento riadok, olovnica s káblom, predbežné leštené krieda, sa vzťahujú na určené miesto, sotva strhnúť, trochu ďalej od steny, a nechajte ísť. Hit steny, kábel listy rovnaké vertikálne kriedou čiaru.

Otvodka steny - promazyvanie lepiacej pásky v šírke 10 cm od hornej Tapetu, ako aj v rohoch a na soklové pre silnejšie lepenie panelov. Lepidlo aplikácii na film a valcovaných materiálov sa vykonáva na dlhý stôl, alebo na podlahu, na ktoré sa vzťahuje s papiera. Stôl môže byť postavený zo stoličky a hluchý dvere utierky položil na ne.

Určené pre vkladanie stien panelu zásobníka zásobník lícom nadol tak, aby okraj každého základné maľby boli 10 mm Lepidlo na všetky druhy materiálov dať kefy (odstredivé, maklovitsej alebo flejtsem) na dĺžku panelu. Výnimkou je bezosnovnye filmov a wensten, že lepenia tmel by mala byť použitá s drážkou stierkou.

Papier na stenu-papier rozmazal s pastou, teplota by nemala byť vyššia ako 30 stupňov C. Horúce vložiť môže zničiť maľovať na stenu-papier. Na označenie wall-papier na teplej stene s komín, kúrenie by malo byť zastavené, aby sa zabránilo zaschnutí lepidla a súvisiace otkleivanii Tapetu. Okrem toho je potrebné vziať do úvahy aj to, že omietku na stene rúry vysušené, tak pred zlepením wall-papier je potrebné na pokrytie rozpustené lepidla.

Filmy, na papier základe (isocaptivity) náteru 6%-s " riešením lepidlo KMTS, filmy na textílie základ - lepidlo "Bustilat" alebo "Gumilaks". Pre označenie penoplena použitie lepidla KMTS, polyvinyl acetát emulzií a lepidlá "Bustilat" a "Gumilaks". Bezosnovnye filmov a wensten vložiť kumarón-negritoski tmely KN-2 alebo KN-3. Oni môžu tiež byť vložený prostredníctvom tmely "Sintelaks" a "Bustilat". Linkrust je vložený do múky pasta s prídavkom zvierat lepidlo, polyvinyl acetát emulzie a iné gleje, ktoré sa používajú na vkladanie wall-papier na papier a textílie základne.

Nálepku, vyhladenie a prirezka sú vykonávané na takúto technológiu. Šírenie lepidlo prvý panel dať, priniesť do steny a dať horného okraja do oblasti hornej steny-papier, a na strane prísne na zvislú čiaru. Ak ste dvaja ľudia, jeden šmuhy panel vložiť, dá sa to, má obe ruky a predkladá ich na iného, stojí na krok-rebríky alebo lešenie (tabuľka), ktoré trvá jeden koniec rozmazal handričkou a odmieta to. Prvá práca, ktorá je nižšie, má obe ruky na dolnom konci látky, jemne ťahá ju a okraj sa vzťahuje na zvislú čiaru. Po tom panel hladké m'čo kefou alebo špongiou, počnúc od polovice handričkou s prechodom na okrajoch. Je potrebné sledovať, ktoré nie je tvoril vrásky, záhyby a bubliny. Ak bublina stále tvorí, mal by to byť prepichnúť alebo aby sa malý rez ostrá britva, na odstránenie vzduchu a hladké. Po tom začiatku označenie druhý list.

Papier na stenu-papier pasty s prekrývajúce sa okraje smerom okno tak, aby horná hrana steny-papier prísne ležal na starších porazený off line a opracovaná hrana prekrýva je untrimmed predchádzajúci panel. To je veľmi dôležité dodržiavať kombinácia kresby. Ak vzor nie je uzavreté, panel môže byť vytiahol na predchádzajúce skombinovať kreslenie. Keď sa dostal do rohu miestnosti, posledný panel by sa mal pokúsiť a nakrájame pozdĺžne tak, že zablokoval predpoklad rohu na 3... 4 pozri Lepenie týchto panel začne z rohu.

Ak Wallpaper je jeden pracuje, panel na prepravu z miesta kreslenie lepidlo na schodoch rozvíja vo viac kompaktný balík waginalnom spodnej časti. Stále na rebríku, panel dať na stenu značky, ako zamietol a hladké, pretože hornej časti. Husté wall-papier s rezané hrany z dvoch strán stick úzko takým spôsobom, aby sa nelíši od tej, popísaných vyššie. Husté wall-papier coats vložiť dva krát, že papier má získali potrebné, m'kvalita a vlhkosť. Filmy, na papier základe (socla) vnahlestku s úpravu úľavu kreslenie. Švy starostlivo hladké vlhkou handričkou. Prebytočné lepidlo, pretláčané na vyhladenie, tiež odstrániť vlhkou špongiou alebo handry, Filmy, na papier základe, je potrebné mať pre soklové a platbands, nie circumcise nich,

Filmy na textílie základe, a bezosnovnye prilepiť na stenu lapped na šírke 10-20 mm s následnou vyhladenie z švy, elastickej gumy alebo plastov stierkou od centra panely na okrajoch a z hornej do dolnej časti. Prilepený panely udržiavať 3... 4 hodiny, a potom prirezajut uprostred šev prostredníctvom kovové pravítko a ostrým nožom alebo holiaci strojček do držiaka. Usmrtených hrany kabát s lepidlom, s'pripojenie end-to-end a hladké dole, Po ukončení prác do pevnej kefa s teplom mydlovom roztoku odstrániť škvrny od lepidla na švy a na tkaninu. Odstránenie bublín a pľuzgiere sa vykonáva v poradí je popísané vyššie.

Film by mal byť vložený. Z narezané na požadované dĺžky panelu odstrániť (zase) ochranné papier na stránkach 8... 10 cm priľnavý povrch sacrebleu v oblasti hornej steny-papier. Potom s panelom odstráňte ochranný papier na všetky dĺžky, zdvíhacie off zo steny a overovanie na zvislú čiaru. Na hornom konci panel znova opraviť v oblasti hornej steny-papier a stlačí na múr zhora nadol a od stredu k okrajom m'čo štetcom. V prípade vzniku pľuzgiere alebo vrásky filmu na tomto mieste by mali byť unstuck a znova stlačte kefou. Konečne prilepili film hladké čistú handričku. Malé bubliny odstrániť, ako je popísané vyššie. Nasledujúce panel je vložený vnahlestku s napuskom 9... 10 mm na ďalší panel. Okraje by mali byť upriamená na okno, aby šev nedal tieni.

Linkrust sa lepí na steny ako Tapetu. Panel postriekané s vložiť jeden práce, ktorá je na lešenie, berie na hornom konci a druhý v dolnej časti stránky. Panel dať na stenu na hornom riadku Tapetu a vertikálne čiary, a potom hladký. Tieto a ďalšie panely vložiť end-to-end tak, aby to nebolo zjavné kĺbov a kreslenie zhodoval. V niektorých prípadoch, linkrust farby olej alebo smalt farby. Avšak, toto môže byť vykonané len po linkrust bude dobre vyschnúť.

Vinisten prilepili na kumarón-negritoski tmely KN-2, KN-3 alebo Bustilat ", Na označenie tmely KN-2, KN-3 revetted povrchu a zadnej strany panelov wensten deň pred nálepky propisyvayutsya tmel vrstvu v hrúbke 0, 5.,. 0, 3 mm s drážkou stierkou. 20., 30 min pred zlepením zadnej strane panely je opäť potiahnuté tenkou vrstvou lepidla s tvrdým štetcom.

Pripravené tak panel, nie je podaná na stenu a pritlačí ju na svahu a na hornom riadku. Potom, čo že to je vyhladený s kefou a rag. Nasledujúce doska je lepená end-to-end. Ak vinisten nalepiť na "Bustilat", lepidlo sa nanáša pred prilepením panelu na jeho zadnej strany výstroj shpatelem vrstvy 1, 0. 1, 2 mm. Panel je stlačené do steny pomocou zvislej čiary a starostlivo hladké. "Bustilat má nižšiu viskozitu ako KN-2, KN-3, tak ihneď po nalepení ťažké list vinisten môže posunúť od steny. V tomto prípade, by to malo byť dočasne namontovaný v hornej časti listu s drevené dosky a tenké nechty, jedna tretina tĺkol do sadry. V deň nechty a odstrániť bar. Vinisten ťažké lepidlo v rohoch, takže vedľa rohu látky sa odporúča znížiť tak, aby jeho okraj opakované uhol. Stačí vystrihnúť a nasledujúce panel je prilepený na ostatné steny uhol. Ak spoločného je stále viditeľný, ktoré môžu byť spôsobené prítomnosťou hrubý rohu, je možné na pokrytie drevené rejkoj, lakované.

Penoplen, ako vinisten, lepené end-to-end. Lepidlo na zadnej strane penoplena by sa zaoberá hrubé. V súvislosti so značným hrúbka a reliéf povrchu penoplena ego je ťažké vložiť v rohoch. Takže nebol to mas za sebou, viac miesta, môžete stlačiť drevené rejkoj s nechty, ktorý je odstránený v priebehu niekoľkých dní. Spínače a zásuvky k dispozícii na stenách, pred zlepením všetkých film a valcované materiály, by mali byť odstránené, a po práci vyrezať potrebné clony a nastaviť ich na svoje miesto.

Vložením z stropy film a valcované materiály by mali byť vykonávané troch pracovných. Prípravné práce sa nelíši od práce na prilepenie stien. Panel postriekané s lepidlo vyvíja akordeón a doručené do dvoch pracovných vyššie, ktoré sú narovnané, stlačte na rôznych miestach na povrchu a hladké. Táto operácia si vyžaduje zručnosti, tak stlačte a hladké steny-papier na strop je nutné presne v mieste a rýchlo, inak sa môže zaostávať a padajú.

Opravy poškodených miest prilepený nad povrch v prevádzke, je nasledovný. Pomocou kartónu alebo list husté papier poznámky veľkosť budúcnosti patch, poskytuje kompletnú likvidáciu škody. Poškodené oblasti je chránená kus nový materiál, a na vrchole toho, na miesto poškodenia, patch šablóny. V súlade so vzorom pomocou ostrým nožom alebo britka rez patch spolu s poškodeným stránky. Vystrihnúť stránky s poškodenie je roztrhané zotrieť z povrchu, a na jeho mieste vložený za poplatok. Takýto prístup umožní opraviť Tapetu s najťažších kreslenie. Tenký papier, wall-papier môže byť opravený lepenie náplasti poschodí škody stránky. Tento patch by mal robiť to, prišiel na to, opakovanie kreslenie prvkov.

Vybaviť dverí utierky

Krídla dverí je byt je možné dokončiť film a valcované materiály namiesto toho, maľovanie olej, smalt, alebo iné farby. Pre vybaviť dverí utierky môžete použiť všetky materiály uvedené vyššie. Však, to je lepšie hodí pre tento účel bezosnovnye a lepiace pásky, filmy na textilnej báze (viniliskozha) a vinisten. Sú menej znečistené v procese prevádzky a viac odolné voči náhodnému poškodeniu.

Prípravy pod vybaviť nelíši od prípravy omietnuté plochy natreté s olejovou farbou. Pre vkladanie dvere tkaniny je nevyhnutné pre odstránenie z slučky a položiť na dve stoličky. Po čistení povrch s brúsnym papierom opatrne odstráňte prach pomocou vlhkej špongie alebo handry. Potom povrch zeme a vložiť viac v poradí je popísané vyššie. Upozorňujeme, že povrch je horizontálne, tak bezosnovnye a samolepiace fólie, rezané na veľkosť, na lepenie je potrebné obmedziť na kotúčoch a na ich vývoji sa v priebehu lepenia, rozbaľovaní na plátne. Pri lepení samolepiace fólie by mali čiastočne samostatný ochranný papier a na použitie je na jednom z okrajov plátna, a zrevidovaného roll, postupne oddeľujúce ochranné papierové a vyhladenie film s mäkkou kefou a rag. Tenký film materiálov, ako bezosnovnye alebo lepiace pásky, by mali byť prilepený s prekrývajúcimi sa na okrajoch dvere handričkou, a po ukončení práce ukončenie opatrne znížiť film s ostrým nožom alebo britka po obvode.

Niekedy hrany dverí handričkou zaovaleny, že neumožňuje odrezať presne filmu celom obvode. Na niektorých miestach nie je možné nalepiť, že bude mať vplyv na vzhľad dverí. Potom na obvode krídla dverí je vo vzdialenosti 20 až 30 mm od okraja urobiť drážky do hĺbky a šírky od 4 do 6 mm Film pre-cut šírka je rovnaká vzdialenosť medzi vonkajšími okrajmi groove. Po nalepení hrany film utaplivajut v drážke, v ktorej potom na lepidlo vložiť nylonu PVC alebo postroj. Môžete tiež použiť plastový nábytok nashchelnik alebo drevené koľajnice. V tomto prípade budete musieť poskytnúť zodpovedajúce brázdu. Na prilepenie vinylu s pokožkou alebo vinistenom, značný hrúbka hrany dverí handričkou kryt v tvare U rozloženie. Pri tejto tkaniny je nevyhnutné pre spracovanie a ostrogat lietadlo na všetky perimetre pre hrúbka dreveného apportion.

Ak je povrch dverí drsné handričky a zosúladiť to je ťažké, môže byť vybavené viniliskozhej, bez vkladania celý povrch. Pri upevňovaní viniliskozhi hrany zákruty na okraj dverí a poraziť Čistenie nechtov. Na konci, v poradí, kryt s apportion na skrutky s tajným hlavu.

Čalúnenie dverí, utierky s otepľovanie a zvuková izolácia

Pre otepľovanie a zvuková izolácia dverí utierky používané pena, rohože vyrobené z vaty, plsti, atď., že na vrchu je pokrytá filmových materiálov na textílie základ - viniliskozhej, a koženkové alebo obrus.

Predtým, než začnete krídla dverí, ako aj na nalepenie filmové a valcované materiály, je potrebné pre odstránenie z slučky, aby ležal na dve sedačky a zacvaknite zámky a kľučky. Navrhnuté pre čalúnenie materiál prirezajut na veľkosti dverí handričkou s maržou 120. 150 mm na perimetre. Teplozvukoizoljatsionnogo materiál je rez a umiestnené na povrchu dverí handričkou tak, aby obrys dverí tam bol voľný pruh šírky 8. 10 mm pre upevnenie krytiny. Hniezda pre inštaláciu zámky a kľučky budete tiež jasné, tu teplozvukoizoljatsionnogo materiál tak, že pri inštalácii po obivkidverej kľučky a zámky husto adjoined na povrch dverí handričkou. Potom povrchového materiálu umiestnené v hornej časti teplozvukoizoljatsionnogo materiál; jeden z jeho strany zložiť dvojité a poraziť obojnymi nechty s široké klobúky s krokom 80. 100 mm na jednej strane dverí výška. Po tom, krycí materiál by mal byť vytiahol mierne dĺžky a upevnite ho pomocou nechtov opačnej strane, súčasný konci viniliskozhi dvakrát.

Tak, s slabé úsek, posilniť, a ostatné strany prikrývka. Na upevnenie a materiály pokrývajúce obojnymi nechty podľa čiapky môžete dať kapela, ktorá je vyrobená z úzke pásy z rovnakého materiálu, ktoré hrany sú ohnuté dovnútra. Po pokrytie jednej strane krídla dverí, ak je to potrebné, v rovnakom poradí, čalúnenie a ďalšie. Potom vŕtanie otvorov do tkaniny kryt a nainštalujte zámky a kľučky.

Pre krytiny, koberce verandu dvere pozdĺž zárubeň vedľa dverí handričkou (pri otvorení vnútri) poraziť vankúš vyrobený z gazy materiál pokrývajúci šírkou 80... 100 mm Pre tento účel pás zložiť dvakrát, a v mieste ohybu dať postroj z teplozvukoizoljatsionnogo materiálu s priemerom 15... 20 mm, dĺžka stehu. Takto získané stôl stlačte na kontúry tváre dverí a pripojiť do poľa plochý koniec, ktoré sa vytvorili po blikať. Krepjat navi obojnymi nechty s krokom 80... 100 mm

Zdroj: www. stroysovet. com

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика