понедельник, 31 марта 2014 г.

Let pre módu: strop sny

Ak sa pýtate, moja babička, čo je strop byt, stará žena, s najväčšou pravdepodobnosťou, sa bude pýtať nekontaktoval. A mamičky nad p'päťdesiat rokov príliš prekvapený, keď to je veľmi čudné otázka pre nich.

Samozrejme, hladký a biely! A čo ešte? V ich dobe, iba pred dvanástimi rokmi, bolo ťažké si predstaviť niečo iné na strop. A módne liatie a stropné maľby, zdalo sa, navždy preč. Nahradil typické domy s krivé a borrowitem stropy v obytných priestoroch - ovocie priemyselné bývanie. Teraz stropy každý objednal na vašej chuti a možností kabelku. Stačí si len vybrať!

Nudné a elegantné?

To divné, ale je to takéto podmienky sa teraz nazýva biely strop, ale to by malo byť dokonale hladký. Náklady na zosúladenie sa líši od kvality práce - od 7 do 12 usd za jeden štvorec meter. (Táto suma zahŕňa všetky dočasné operácie, vrátane maľby).

Nádherne štýlové môže sa stať, strop, obielené v jemné farby, ktoré je v súlade s stenách miestnosti. Na niekoho vkus je to možné, a naopak, výber farby: stropné - nástenné - dvere. Je to možné a rôznych farieb whitewashing segmenty strop.

Tapety vedúce k

Mnohí majitelia radšej nie, aby plemeno poselkovoe nečistoty, a okleit strop Tapety namiesto jeho vápenné mlieko. Mimochodom, prvý a Tapety boli len čisto biely, napodobňovanie vápenné mlieko. Teraz módy s odstupňovaným. V obchodoch a na trhoch stavebných materiálov, vám ponúkajú rôzne farby, textúry a výkon Tapety pre spálňa, jedáleň, detská, pracovňa, obývacia izba, kuchyňa aj kúpeľňa s wc.

Pri výbere treba myslieť na účely Tapety, povedzme, pre kuchyne a kúpeľne, mali by byť vodotesné. Neodporúča umelcov na vybaviť z stropy zapojiť Tapetu "penová vinyl", "hodváb", "plastický". Hlavná vec - mali by byť jasný a dim obrázok. Tapeta môžete vytvoriť mozaiku na strop. Konečne, veľmi populárny v poslednej dobe stáva Benátskej omietky, tekuté Tapety.

Móda - drahé

Hovoríme o visí dokonale rovný strop vyrobené zo sadrokartónu. Nákup a inštaláciu tento strop bude stáť viac ako náklady na zarovnanie. Ale je potrebné pam'nezabudnite: závesné stropné nevyhnutne "ukradnúť" svoj predpoklad výšky. A ak neochota straty najlepšie na opravy sadrokartónových blízkosti nerovný strop, potom to bude zníženie predpoklade, výška len na plechu hrúbky. Toto je 15-20 cm.

Nákup, sadrokartón, možno budete chcieť vytvoriť svoj zázrak, na strop s rôznymi oblúkov, uhlov, rímsy, a čo je najdôležitejšie - v niekoľkých úrovniach. Ak, napríklad, izba s Bay okien, sadrokartónových umožní strop opakovať tvar miestnosti, v dvoch úrovniach. A lampy nastaviť zložitú hru svetla, skrýva ich zobrazenie.

Dosky sadrokartónové môže byť maľované, aby zodpovedala štýlu steny. S'objavil sádrokartonové dosky, drevo, kameň a mramor, ako aj rôzne drsné povrchy s reliéfom. Môže byť jasné geometrické vzory alebo "fantasy".

Strop v kúpeľni

Tam sú fanúšikovia zrkadlo strop v kúpeľni, ako aj v spálni. Ale na vysokej vlhkosti zrkadlo bude hmla v kúpeľni, takže budete potrebovať silné mechanické vetranie. Náklady na konečnú stropu, čím sa zvýši.

Stropné obklady do kúpeľne by mali byť nielen dekoratívne, ale s antibakteriálne a hygienické nátery, odolnosť proti vlhkosti, zvuková izolácia, nie myslieť na to, že keď na použitie v kúpeľni, a keď je neskoro, susedia spánku. V podstate stropné dosky určené na 75%, vlhkosť a nie viac. Vlhkosť znižuje ich životnosť a kazí "tvár".

Nebojí vlhkosti tónované plastové, kazety a latou stropy. Je dôležité skontrolovať jednu podmienku - kazetových podhľadov, nesmú obsahovať azbest, on vylúčená pre ohrozenie (v doslovnom zmysle slova) zložiek stavebných materiálov.

Pri nákupe plastové strop poznámka jeho požiarnej bezpečnosti a vytrvalostné zaťaženie na 1 sq. meter. To by nemalo byť menej ako 4 kg Všetky ozdobné dosky, vyrobené kvalitatívne, musí mať záručnej doby.

Strop

Takéto stropy (v rôznych formách) je najdrahšie, od $ 30 za 1 sq. meter. Čo je to zázrak? A len špeciálne polymérne fólie na báze PVC. Počet možností textúry a farby, rastie tak rýchlo, ako huby po daždi. Odborníci sa počíta viac ako sto: lak, matné, pod calico, sateen, mramoru a kože. Odolnosť stropu ich robí vhodné pre kuchyňa, kúpeľňa a wc.

Ale ak chcete kúpiť tento strop nie je pripravený, je potrebné ich objednať od spoločnosti veľkosť izby. Ich montáž nie je ťažké: film krepjat na obvode miestnosti už zavedených bageta. Ale to je iba profesionáli. Izba výška natiahnuté strop môžu znížiť len štyri centimetre.

Lydia Vladimirova

Zdroj: Noviny "číslo Bytu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика