суббота, 29 марта 2014 г.

Práca maľba stôl

Práca maľba stôl

Valčekom - nástroj, ktorý umožňuje rýchlo maľovať veľké povrchy stien a stropov. Väčšina valčeky pre non-profesionáli majú šírka 180 alebo 230 mm Šírka role, ako kefa určuje sila potrebná na prácu. Víťazné námestie povrch byť natreté v jeden pas s navi, stratíte v strávil energie.

Vyberte putá, vhodné maľované. Pre hladké omietky potrebovať manžetu s krátkym VLASOM, a pre drsné povrchy a plastické nátery vyrobené z dlhým VLASOM. Je špeciálne manžety vytvoriť plastický povrch.

Zvyčajne jeden liter farby dosť na pokrytie od 11 do 15 štvorcových metrov povrchu, v závislosti od drsnosti a pórovitosť. Nie je povinné'uistite sa, že použiť farby len v jednej farbe. Roller (a ruky) môžu byť použité v blízkosti pásy a obdĺžniky rôznych farbách.

Skôr než spustíte zatvorte všetky povrchy, ktoré nie sú maľované, a všetky predmety v miestnosti. Roller nemožno použiť lak na vnútorné rohy a v blízkosti prekážok, takže budete potrebovať malý štetec.

Umývanie navi

Odstrániť zvyšky farby s navi, valcované mu najprv rebrovaný sklon palety, a potom na novinový papier. Ak je to možné, odstráňte putá s rod. Emulzné farby opláchnite teplou vodou a mydlom, olejové farby umývanie bieleho ducha (lakový nosiť gumové rukavice). Stlačte zostáva tekutiny a vymeňte valec z hliníkovej fólie alebo papiera.

Užitočné tipy

Predtým, než si naliať farby do zásobníka, že linka s hliníkovej fólie alebo polyetylénový film, ktorý uľahčuje umývanie pan.

Krok 1

Práca maľba stôl
Nalejte farby na palete vrstvy o 20 mm Dip navi do farby a stlačte ho na svahu palety. Potom opakovane stlačte tlačidlo hore a dole kopcom, maľovať rovnomerne rozložené po celej hromady.

Krok 2

Práca maľba stôl
Ak chcete dostať až na vrchol vysoké steny alebo strop, použiť výsuvnú rukoväť. (Prvý maľovať steny v rohoch, pozri bod 3). Vyhnúť sa triešti, nie dial na veľa valčekom, netlačte na to so silou a nie roll príliš rýchlo.

Krok 3

Práca maľba stôl
Pretože valec môže maľovať povrchov vnútorné rohy, prvý kefa šírka cca 50 mm, použiť pruh farby na obvodovú stenu alebo strop (toto sa nazýva "get the edge"). Kefa a lakované povrchy okolo prekážok, ako sú armatúry.

Krok 4

Práca maľba stôl
Začína v rohu, posuňte valček na múr zhora nadol, blokovanie dráhy. Farby oblasti s rozlohou asi 1 štvorcových m

Krok 5

Práca maľba stôl
Nie nástupu na nové valčekom, presuňte ho po maľované oblasti v opačnom smere k pôvodnej. Týmto spôsobom budete môcť rovnomerne distribuovať farby na povrch a farba NIE je zafarbená oblastiach. To je dôležité najmä pre beh na nerovnom alebo textúrou povrchu.

Krok 6

Práca maľba stôl
Opäť, dial navi maľovať a maľovať ďalšej časti, o'dawsi to s tou predchádzajúcou. Potom, čo strávil pás po celej dĺžke steny, alebo stropu, tieto pohyby valec hladký vrstvy farby. Prejsť plynule zvyšovať stôl. Maľovať celý povrch.

Špeciálne metódy

Na samostatné časti, z rôznych farieb, priamky, uplatňovať maskovacie pásky pozdĺž hraníc, aplikovaná ceruzkou. Keď farba vyschne, presunúť pásky a maľovať susednom pozemku maľovať rôzne farby.

Vodorovné čiary môžete simulovať Reiki rieky don. Zvislé čiary sa používajú ako vodidlo pre striedavé pásy rôznych šírku a farbu.

Práca maľba stôl
Vykonať horizontálnu čiaru pomocou cigaru-úroveň nastavená na kovové pravítko.

Práca maľba stôl
Vertikálne čiary môžu byť použité v režime ranu kriedou čiaru. Voľba'viazanie jeden koniec lana na klinec a stlačením iné, vytiahnite kábel a uvoľnite ho.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика