воскресенье, 30 марта 2014 г.

Normy vytvorenie domácej posilňovne

Priestory pre vaše domáce posilňovne

Hoci ciele športy môžu byť rôzne, ale jeden z najžiadanejších podmienky pre nastavenie domácej posilňovne je k dispozícii samostatná izba, alebo dokonca zóny, oddelené od ostatného priestoru. Odborníci sa domnievajú, že telocvičňa domu by mal byť priestor najmenej 2, 5 až 3 metrov. Táto oblasť je stanovená v závislosti na rozmeroch veľmi jednoduchá sada nástrojov a zariadení.

Samozrejme, pre domáce posilňovne, môžete si vybrať akejkoľvek miestnosti v byte alebo dome, ale v posledných rokoch sa pojem zdravý životný štýl a relax dosiahnuť novú úroveň, ako v telocvični, doma je prijatý na pridelenie priestoru v tzv. wellness, ktorý zahŕňa všetky oblasti, na povrchu'spojené s rekreáciou a zdravotnej starostlivosti'I. Tak, vedľa domácej posilňovne, môže byť, napríklad, sauna alebo bazén.

Vetranie telocvični doma

Funkciu domácej posilňovne je, že vždy je špeciálne biologické vôňa-kompatibilita'je, že na tomto mieste ľudí na vysoké úrovne fyzickej aktivity. Preto, táto miestnosť by mala byť rovnako vzdialených od obývacej izby. Je tiež dôležité, aby domovskej telocvični mal dobrú mikroklímu, SV'povinné sušenie priestorov a núteným vetraním.

Vetranie telocvični doma mali mať aspoň jedno okno v izbe. Hoci v ideálnom prípade by mali byť zriadený špeciálny systém ventilácie telocvični ako otvoreného systému Windows a systém Windows môže byť nielen zdroj čerstvého vzduchu, ale tiež spôsobiť prechladnutie a iných ochorení.

Dobrá voľba, vetranie v telocvični je organizácia tejto zóne v účelové veranda. V tomto prípade sa rozhodnete dve otázky : na hladký prietok čerstvého vzduchu a zvukové izolácie, potreba, ktorá zmizne automaticky.

Veľký význam z hľadiska vetrania telocvičňa domy majú stropu, v tejto miestnosti. Prial by som si ich výška maximálneho možného. Teda, nízkym stropom, má výšku menej ako 2, 5 m, bude v rozpore s obvyklým športové aktivity, tak, aby švihadlo alebo nadvihnite závažie na natiahnutej ruky nebudú úspešné.

Áno a nízke stropy, ktoré budú prispievať k nedostatočnej ventilácie a množstvo koncentrácia kyslíka vo vzduchu. Hoci vetranie telocvični doma tiež bude závisieť od celkového športové zariadenia.

Zvukovú izoláciu home gym

Ak je domáca telocvičňa sa nachádza v spoločnom dome, a nie v samostatnej prílohe, je potrebné venovať osobitnú pozornosť jeho zvukom. Väčšinou sa dotkne podlahy v telocvični, ako to je v tejto časti areálu bude stáť na Strednej zvuk nahrať. Inak, hluk z práce s fitness vybavenie a športové topánky budú počuť po celom dome.

Pomerne často najlepším riešením tohto problému je zariadenie, plávajúce podlahy v telocvični. Potom konkrétne spojka sa nemali prísť do kontaktu s steny v telocvični a prekrýva, a zvukovo-izolačné substrát môže predstavovať prekážku pre šírenie zvuku a hluku mimo športovísk.

Tiež dobrú zvukovú izoláciu podlahy v telocvični vytvára syntetický koberec: on má také vlastnosti, ako je trvanlivosť, spoľahlivosť, bezpečnosť a trvanlivosť. Pri použití činky, závažia a barbells podlahy v telocvični môžu byť chránené pomocou špeciálne pokrytie dlhodobej spotreby kaučuku. Potrebujú na pokrytie časti podlahy gymnázia, ktoré umožnia chrániť proti nevyhnutné poškodenie existujúci náter na podlahy. Zatiaľ čo táto podlaha telocvične bude dobrý nástroj zvuk.

Tesnosť home gym

V domácej telocvični je obvykle tvorené špecifické mikroflóry, ktorá je poháňaný vlhkosti, ktorý sa vyskytuje pri intenzívnej dýchaním a potením sa zapájajú do izby ľudí. Preto, vybavenie telocvične doma potrebné pam'nezabudnite, že steny v telocvični mal nízky tesnosť a boli priepustná. Inak miestnosti bude kondenzácie, alebo v priebehu času tvoriť plesne.

Výsledkom je často steny v telocvični berie omietnuté, sadrové tmely a maľované s emulzné farby. Takéto spracovanie je alkalickej reakcie, ktoré je substrát úplne nevhodné pre vznik a rozvoj mikroorganizmov. Tiež stojí za pam'nezabudnite, že steny v telocvični nie je možné zvládnuť glazúrované keramické dlaždice alebo plastické obloženie, pretože tieto materiály majú vysokú integritu.

Dávajte pozor, aby tieto tipy, a nech sa váš šport, domy budú úspešné!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика