пятница, 28 марта 2014 г.

Vír energie v dome

Vír energie v dome

alt Poďme hovoriť o starovekej múdrosti Východu, Feng Shui. Feng Shui je preložené ako " vietor-voda". Starobylé Čínske učenie o energiu interakcie na bývanie a na okolitý svet, osoba, domov a bytov. Táto doktrína hovorí o počiatočnej energie Qi energie, ktorá vypĺňa telo človeka a jeho životné prostredie. Jednou z úloh Feng Shui je zabezpečiť jednotný obeh Čchi v obytnej zóne. Ako inde vo svete, plus by mali odolať negatívne, a to nevýhoda je na Feng Shui Sha energie, negatívne (deštruktívny). Qi Sha sú tvorené, ako whirlpool, v úzkych a tmavé miesta našich domovov. Je dôležité, aby dovoľte mi, aby som poškodiť obyvateľov domu, a na správnom mieste rozptyl prvky.

Samozrejme, prísne dodržiavať tradíciu Feng Shui v modernom svete je takmer nemožné, je potrebné prejsť od civilizácie, žiť na Východe a tam realizovať všetky kánony tejto filozofie. Avšak, niektoré tipy a rady, ako sa môžete realizovať v našich apartmánoch.

Takže, aké je dôležité vedieť, ak chceme nasledovať Feng Shui, vybavenia svojich domovov?

Začneme s kuchyňou. V kuchyni je veľmi dôležitá miestnosť v dome, tak jeho dizajn, nábytok a jeho umiestnenie by malo byť starostlivo zvážiť. Pohodlie a komfort potravín je dôležité v prvom rade pre tých, ktorí variť jedlo, ale navyše sú považované za ovplyvniť kvalitu varené jedlo, takže jeden alebo inej samozrejme zdrojom zdravia'I a dobre-bytosť.

Ak je kuchyňa a jedáleň sa nachádzajú v jednej miestnosti, je lepšie rozdeliť veľký priestor do zóny: zóna jesť a varenie Na zabezpečenie konštantného prietoku a voľný obeh Čchi, kuchyňa by mala byť priestranná. Kuchár by nemali byť stiesnené, dusno, môže to ovplyvniť kvalitu potravín. Priestor by mal byť dosť pre nábytkom a všetky potrebné zariadenia, voľný pohyb po celej miestnosti, voľný prístup na všetky výrobky, riad. Ale jedlo by nemalo byť príliš veľké, takže ostatní nebudú zasahovať do procesu varenia.

Ak je kuchyňa a jedáleň sa nachádzajú v jednej miestnosti, je lepšie rozdeliť veľký priestor do zóny: zóna jesť a varenie. To môže byť vykonané, napríklad, s krásnym harmónii s konštrukciou jedáleň obrazovky, posuvné dvere, záves, bambusu, kovov, skla alebo keramiky, prívesky.

Moderné technológie a stavebné materiály pomôže vytvoriť štýlový interiér'er, nie ničiť dávnych tradícií a pravidiel Feng Shui. Tak, napríklad, oblasť, pre kuchyňa-jedáleň môže byť vyrobená zo skla bloky (ľubovoľnej farby a geometrické tvary), čo je zaokrúhlené (nie je prilákať Sha), vlna tvar. Cez sklo sa voľne zadajte denného svetla.

Ten je veľmi dôležité, pretože v kuchyni by mali byť dobre osvetlené, a je žiaduce, aby deň to bolo prirodzené osvetlenie. Osvetľovacie zariadenia používané vo večerných hodinách, by malo zdôrazniť aj celú kuchyňu, a to najmä miesto, kde sa jedlo pripravuje. Na parapete, dobré dať kvety, budú zdobiť vašej kuchyne a bude zlepšiť kvalitu vzduchu v miestnosti. Vitajte na steny a vstavané kuchynské skrinky, špeciálne vybavenie.

Okrem kuchyni, je dôležité hovoriť o toalety Okrem kuchyni, je dôležité hovoriť o toalety. Podľa Feng Shui, odkiaľ sú, závisí do značnej miery v našich životoch. Nepriaznivé za wc je na Juh, Juho-Západnej a Severo-Západné sektory, v strede domu.

Južná wc provokuje konflikty a potláča Ohnivej energie Phoenix. Najmä zlé je miesto pre ľudí zamestnaných v podniku. Juho-Západnej wc oslabuje pani domu, zasahuje do partnerských a rodinných vzťahov. Severo-Západnej wc oslabuje muž-master, zbavuje ochranu. Človek sa stáva detinské, začnú sa opovrhujú všetkým a Rozmanité. Stráca svoju autoritu najprv v rodine, a potom vo vonkajšom svete.

Ak ste vážne chcú plánovať svoj domov v súlade s tradíciami Feng Shui, potom, nepochybne, že by bolo lepšie poradiť sa s odborníkom.

Zhenya Cukurova

Zdroj: www. superstyle. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика