суббота, 29 марта 2014 г.

Konštrukcia stropu v hale

Konštrukcia stropu v hale

Konštrukcia stropu v hale Dizajn strop v chodbe je často zanedbávané. A - to je márna!

Správne zvolená konštrukcia stropu v nízkych hala môžete opticky zvýšiť k dispozícii priestor, a vo vysokých a to je neprimerané chodbe, môžete sa "ukradnúť" trochu vertikálneho vyrovnávania tak priestoroch.

Aké sú spôsoby, ako poskytnúť stropu, v chodbe populárne dnes?

Whitewashing

Najjednoduchší spôsob, ako vyzdobiť strop je omietka, a potom vápenné mlieko. Napriek tomu, niektoré staromódne týmto spôsobom, v niektorých prípadoch (najmä ak rozpočet je obmedzený) strop whitewashing môže byť vynikajúci spôsob spracovania.

Navyše, strop whitewashing, najmä dobre pripravené - to je celkom možné pre každého.

Maľovanie

Ďalší spôsob, ako vybaviť stropu s jeho rúk, je jeho maľby. Na farbenie použiť ako normálny inter'm farba a lak, ktorý po aplikácii na formulári strop povrch s zaujímavú textúru.

Farebná paleta je k dispozícii pre použitie v inter'dobývanie sú nekonečné. Nasledujúce vaše nápady, môžete si vybrať akúkoľvek farbu - a ak to nie je v adresári, špecialisti na vlasy sfarbenie môže miešať farby požadovaný tón.

Maľovať strop by mal byť pripravený - omietky a tmel tak, aby bol jednu rovinu. Akékoľvek nedostatky v sadry alebo putty, nezrovnalosti alebo vady Nadácie, maľba nebude skrývať, ale bude len zhoršiť.

Dekoratívne omietky

Ďalší spôsob, ako dokončiť je dekoratívne omietky stropov. Pre tento účel sa na pre-omietnuté (aj keď nie tak dokonalé, ako pre lakovanie) strop sa uplatňuje aj v vrstva dekoratívne omietky hmotnosť, a potom použite špongiu stierkou, stromy'drevené alebo kovové graters na omietka je tvorený úľavu.

Dekoratívne omietky môžu byť farbené v hmote (kolerovochny komponent sa zaradí priamo v štádiu miešanie omietky MESI)a klasické, vyžaduje lakovanie.

Maľovanie dekoratívne omietky - a to je ďalší spôsob realizácie na strop nápady. Môžete maľovať a omietky, strop v jednej farbe ("flat farba"), a zdôrazniť povrchu reliéfu, chôdza na konajú časti už natreté omietky takmer suchý štetec s kontrast farieb technika drybrushing").

Vložením wall-papier

Vložením z stropy a steny-papier

Vložením z stropy a steny-papier

Tapety visí na strope je ďalší variant dizajn haly v byte. To všetko záleží na vašej voľbe farby a kreslenie na stenu-papier.

Vybrali Tapeta môžete pridať medzeru, vizuálne rozširujú chodbe a "zvyšovanie" strop, a zase chodbe v útulnej "box". V druhom prípade často strop v chodbe vložiť cez rovnaké Tapety, že steny, výber maximálnu harmóniu v farbu a vzor podlahy.

Dokončovacie PVC dlaždíc

Sticky polystyrénových obkladov

Sticky polystyrénových obkladov

Aj strop v hale je možné vložiť cez s panely alebo dlaždice z peny polyvinyl chlorid (PVC). Tento spôsob je veľmi efektívny, okrem PVC dlaždíc dobré skrýva vady omietky, takže to môže byť lepené a nie na dokonale hladký strop.

Ďalšou výhodou PVC dlaždice je jeho rozmanitosť: vo viac alebo menej veľký železiarstva takmer zaručené budete vyberte dlaždicu, textúry a farieb.

Ale napriek tomu, prosím, na vedomie, že strop polystyrénom alebo PVC dlaždíc je ekonomická verzia dekorácie, so všetkými jeho plusy a mínusy.

Kazetových podhľadov

Kazetového podhľadu

Kazetového podhľadu

Avšak, jeden z najlepších spôsobov, ako výrazne zmeniť strop v chodbe, montáž sadrokartónových strop. Hoci skutočnosť, že takýto strop s'zožerie" až 15 cm na výšku, vďaka výstavbe takýto strop (najmä multi-level) môže opticky zvýšiť výšku opraviť hale. Tak to stojí za to!

Tak, ako vybaviť pozastavené strop v chodbe s rukami?

Budeme potrebovať:

  • Kovové sprievodca (h mm) a stojan (profil 60h27 mm) profily
  • Pozastavené profily (lepšie priame, bez úprav - sú spoľahlivejšie, a rabotat s nimi nový hráč v príklade jednoduchšie)
  • Priečne s'dovac ("rakov")
  • Skrutky na upevnenie
  • Sadrokartónových

Takže, všetky potrebné materiály zakúpili. Môžete spustiť inštaláciu!

Prosím, rešpektovať! V tomto článku sa popisuje technológiu single-level zariadenie kazetového podhľadu. Zvládnutia jeho Všeobecné princípy, ktorú sa po trochou praxe, budete môcť zbierať pozastavené štruktúry rôzne úrovne zložitosti.

  • Na začiatok poľa pre budúce aktivity. Ak strop je plánované na vloženie lampy, stropné výška je rovná výška lampy plus 2-3 cm. Ak zapustené osvetlenie nie je plánované, tak výška je často vybraný od 5 do 10 pozri
  • Ďalej - poznámka : na vodorovnej čiary pomocou úrovni (voda alebo laser). Je veľmi dôležité, aby všetky strop bol v jednej rovine.
  • S káblom usporiadané paralelne pozdĺž chodby a prísne podľa neho upevnite strop profil s dowels s plastovými rukávy. Tĺkol dowels v predvŕtané v strope otvor.
  • Potom, pomocou vodorovne namontované sprievodca profil pre pruženia. Voľné konce pozastavenie ethibel na strop - nesmie zasahovať do práce. Ak dĺžka profilu dostatočné na pokrytie celej sály - stique viaceré profily, spájať ich s pomocou skrutiek cez rozťažnosti kovu vložiť.
  • Pozdĺžny nosník profilu'DOMO kríž, použitie v miestach s'Znannya "rakov".
  • Rámec pre kazetového podhľadu je pripravený. Môžete začať na čalúnenie panel rám do sadrokartónu.

    Montážny rám

    Montážny rám

Prosím, rešpektovať! Pred opláštenie rám do sadrokartónu listy, je potrebné pridať do príslušných miestach kabeláž na pripojenie vstavané svietidlá, a to v sadrokartónové otvory lampy. Po pokovovanie (aj čiastočná), bude to oveľa ťažšie!

  • S pomocou skrutiek upevnite lita sadrokartónových pokynov kovového profilu. Zaskrutkujte skrutky, starostlivo, snaží klobúky sa zabránilo poškodeniu papierové vrstvy.
  • Elektroinštalačné z lampy výstup do príslušných otvorov.
  • Po strop je plne linajkované a lampy pripojený, spustite putty funguje. Švy medzi listy sadrokartónových posilniť so špeciálnou páskou, potom shpaklyuem naše stropov pod obraz"

Prosím, rešpektovať! Riešiť značné nerovnosti, môže byť potrebné nielen tmely a omietky - ale vo väčšine prípadov (samozrejme, ak ste všetko správne) putty je dosť.

To je všetko! Pozastavené stropu v našej chodbe pripravený na spracovanie. Je možné maľovať alebo vložiť cez steny-papier - voľba je na vás!

Ako môžete vidieť, nie je nič nemožné pri inštalácii kazetového podhľadu vyrobené zo sadrokartónu a vstupná hala, vďaka svojej malej ploche, je skvelé miesto pre vás, aby sa mohli "naplniť". Vyrovnať sa s relatívne jednoduchý-úroveň strop v chodbe, budete môcť nainštalovať a viac zložité vzory, v ostatných miestnostiach.

Zhrnutie všetkých vyššie uvedených, môže sa poznamenať: návrh riešení pre dokončovacie strop v hale, existuje veľa. A na výber niektorého z nich, záleží len na vašej fantázii a zručnosti!




Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика