суббота, 29 марта 2014 г.

Film s home dodanie

Ako sa rýchlo menia život! Zdá sa, že celkom nedávno, sme jasne žiarlivý za ilustráciu import log, nasledoval približne nasledovný text: "Po aktívny oddych na trávniku svojej krajiny sedem villas'ja Johnsons, čo sa zišli v domáceho kina sledovať nový film, a boli zvedaví, ako príjmy by mali byť tento jednoduchý inžinier Johnson osobné kino sála! A dokonca aj s veľkým displejom.

Teraz domáceho kina v krajine dom v blízkosti St. Petersburg je tak časté ako bazén, sauna alebo TV satelit. Jediný problém je, že, že sa snažil všetky radosti dovolenku v domáceho kina našich spotrebiteľov, nie vždy brať do úvahy význam jeho inštalácie. A to, mimochodom, je rovnako dôležité, ako výber obrazovky, akustika alebo reservera.

Ako spustiť dinosaura v miestnosti

Povedzme si najprv definovať, čo v skutočnosti reči. Vďaka otravné reklamy, filmy niekedy vnímaná ako súbor TV, video a audio zariadenia, ktorý je možné zakúpiť kompletný a bezpečne nainštalovať po doručení domu "na kľúč", riadi jednoduché pravidlá: obrazovka s reserveren a DVD prehrávač-pred m', aké oblasti, podľa obrazovky, a vpravo a vľavo od nej - frontálne akustika, m'čo priestoru - zadné, niekde na strane subwoofera. P'päť minút - a pripravený na všetky... Nie, nie si o'objemnú zvuk a vysoko kvalitný obraz a vytvoriť ilúziu divák v epicentrum udalostí odohráva na obrazovke. Pretože je to ersatz kino, ktoré predávajú v jednej krabici a často na takéto smiešne ceny, ktoré nie je riadne a slušné hudobné centrum. Cena zodpovedá kvalite sa očakáva, že superdefekt, pestro maľované v zošitoch, od takýto "darček" nečakajte.

Pre skutočné domáce kino vybraných spotrebná elektronika vysokú triedu, najlepšie Hi - Fi alebo Hi-End. Prečo aj v etape návrhu domu (nie neskôr! ), By ste mali navštíviť špecializované salóny, sedieť v showroomoch (showroomov), počúvať a vidieť, ako rôzne systémy, poradiť sa s odborníkmi. A s ich rodinami. Pretože domáce kino je veľmi individuálna vec. Presnejšie rodiny. Niekto (často pokuty polovicu ľudstva) sa viac zaujímajú o obraz niekto (väčšinou muži) sú obavy o kvalitu a silu zvuku. Človek rozhodne výkonný akustiky vozidla a LCD displeja. Manželka nemá námietky na obrazovke, ale "tieto políčka" (stĺpce dizajn "sveta v leteckej akrobacii", vyrobený zo vzácneho dreva, a s najčistejší zvuk) ona nechce vidieť. Deti sa opýtať že, v kine, na veľkej obrazovke boli "streľba" a iné comp'utern hry. Odborníci musia spĺňať všetky tieto rôzne, niekedy protichodné požiadavky a ponúknuť vzhľadom na priestor a tvar miestnosti, ktorá bude dom, domáce kino, tento hardvér, tak na veľkej obrazovke to bolo možné, a film pozerať, a comp'počítač racing "zúčastniť sa", a zvuk, ktorý bol naozaj o'stručné, silný a čistý, ale tam, kde to nie je viditeľné, a tak ďalej, zoznam prianí klienta. Môžete zostať v rozpočte. Ale nie na úkor kvality. Úlohou je ťažké, avšak pre moderné funkcie v oblasti spotrebnej elektroniky je celkom možné.

Keď sa rozhodol na potreby zákazníka, v prípade vstupuje autor, ktorý pracuje v jednom SV'jazz predák. Autor pracuje na inter'jer priestoroch, domáce kino a počas výstavby spoločnosť vykonáva montáž dohľad elektroniky a dohľadu. Po ukončení práce je zariadenie nakonfigurované, a potom klient sa učí, ako ho použiť.

To by bolo ideálne. V reálnom živote, - beda! - Inštalatéri, ak sa vyzývajú, aby sa po dom je pripravený. Ako položiť kábel? Ako inštalovať reproduktory, ak sú postavené do steny alebo do stropu? Musíte zničiť novo-vybudované priestory a robiť to znova. To je dôvod, prečo o "kino doma" by sa malo dbať pred schválením projektu a začatie stavby.

Ak sme hovorili o ideálne domáce kino, mali by sme spomenúť ešte jeden dôležitý aspekt. Dievok'deväťdesiatdeväť'päť percent zákazníkov sa výzva na inštaláciu kino v obývacej izbe alebo v lobby, inými slovami - v-jednu miestnosť. Samozrejme, návrhár bude vyrovnať sa s úlohou, "písať" akustika, plátno a projektor vo Všeobecnej okolie priestorov, technici sa postarajú o zvuku a obrazu. Ale neúprosný zákony fyziky sú odrazom zvukových vĺn nedá vyhnúť. Ale ak si zákazník vyberie podľa domáceho kina, ako by to malo byť, špeciálne miestnosti a nemá šetriť na jeho infraštruktúry - výsledkom je úplne iný zvuk, obraz. Tu je už možné, aby sa tzv. "rozbité" strop, "vyžmýkať" steny a tým sa zbaviť odrazené vlny zvuky. Pomoc a korku Tapety a "plávajúca podlaha", funkcia na piesočnatej base. Plus obratne vybraných prízvuk osvetlenie. Potom, uvedenie na vybavenie triedy Hi-Fi "Jurský Park", naozaj môžete cítiť vibrácie zeme beží dinosaurov, ktorý sa zdá, že teraz bude skákať z obrazovky priamo na vás.

O supercrane a okrúhle stĺpy

Na záver - trend, ktorý by mal byť orientovaný tak, že keď je prístroj pre domáce kino, nesmie byť na vedľajšiu koľaj pokroku. Ak ešte nedávno projektor bol považovaný za luxus v domácnosti, a bolo používané iba v podnikových hál, teraz viac a viac spotrebiteľov sa snažia vytvoriť presne projekčné zariadenia. Za tú cenu to bol veľmi cenovo dostupné. Okrem životnosť lampy sa zvýšil z dvoch na p'päť tisíc hodín. A čo je najdôležitejšie - projektor umožňuje zvýšiť veľkosť obrazovky pre tak dlho hľadal vývojári domácich kín. Okrem toho, že je možné prevádzkovať na veľkej obrazovke comp'utern hru alebo zobraziť on-line materiálov. S'nový reservere, nastaviť veľmi jednoducho - cez mikrofón! - A máte druhý zosilňovač, vďaka ktorej môžete voliteľne "dať" zvuk, kuchyňa, terasa, kúpeľňa - čokoľvek.

Pomocou univerzálneho diaľkového ovládania, môžete, nie vstávať, na prevádzku domáceho kina, a na želanie - a elektrické zariadenia celého domu. Akustické systémy sa stali natoľko, že môžete stratiť zo svojho príjmu. Tam sú zabudované do stien, podláh a stropov stĺpec - nie sú viditeľné v miestnosti. K dispozícii je byt akustika, tzv. "Flat Panel Monitor" - tieto "malé" systém láska nie len ženy v Domácnosti, ale dizajnéri, ktorí ponúkajú väčší priestor pre fantáziu. Tam reproduktorový systém, pripomína... more-shell! Nižšie, v "blister shell", - bass reproduktor, top - malé reproduktory s chvosty, "stop" najnižšej vnútornej rezonancie. A ako sa vám páči taký zázrak, ako všetky subwoofer?

Vo Všeobecnosti, v poslednom čase veľký rolka v smere zlepšovania dizajn pre všetky elektronika pre domáce kino. Obrazovky sú vybavené späť osvetlenie, mení sa v závislosti na obrázok. Ak vytvorenie akustické systémy, strom je povinné'určite cenné plemeno, ktoré poskytuje nielen Montáž ušľachtilý vzhľad, ale tiež zlepšuje kvalitu zvuku. Aby som povedal pravdu, aj keď projektor, spoločné projektor (! Vytvoriť vlastné ručne vyrezávané prípade čerešne. Skrátka, dnes si môžete vyzdvihnúť na obrazovke, ako v domáce kino, slávny filmový Režisér Oliver stone, a reproduktory sú identické s tými, ktoré legendárnom Londýnskom Studio "Abbey Road". A reserver tej istej, že Robert De Niro. Je dôležité nezabúdať inštalácia...

ZNALECKÝ POSUDOK

Igor SOROKIN
Generálny Riaditeľ LLC "Alex-Grandhi SPb

Od nákup domáceho kina s filmom kupujúci a predávajúci sa spolu prejsť troch etapách.
1. VÝBER KOMPONENTOV je najdôležitejšia fáza, pri ktorej je potrebné brať do úvahy mnohé nuansy - dizajn priestoru (hotové, alebo vo výstavbe), vzhľad akustické systémy, zvuk celého systému ako celku. A splnenie požiadaviek budúceho majiteľa domáceho kina závisí od toho, či bude nájsť spoločnú reč kupujúcim a predávajúcim.
2. MONTÁŽ - tu je potrebné, po prvé, vybrať správne a položiť káblový systém, a po druhé, s zručnosť miesto reproduktory v priestore, bez porušenia dizajn a funkčnosť miestnosti.
3. NASTAVENIE je príjemné chvíle pre kupujúceho. A úlohou firmy-predávajúci - využiť domáce kino, ako pohodlné je to možné.

A nakoniec - poradenstvo pre každého, kto chce mať systém domáceho kina: ste kúpiť tento komplex ako jeden rok, a na výber a inštaláciu všetkých komponentov systému závisí na radosť budete mať z diel filmové a zvukové záznamy, a preto vašu náladu.

Andrej Nefedov,
vedúci "Duševného systém riadenia domu" LLC "Vivat":

Hlavnou myšlienkou článku je správne: brať do úvahy všetky vlastnosti drahé systém v etape návrhu je získať kompletný produkt, pre dosiahnutie 100% účinnosť. Jedinou otázkou je, má kupujúci o možnosti, že zisky. Vykonávanie akúkoľvek predstavu zákazníka-kompatibilita'súvisiace technické riešenia si vyžaduje koncepciu celého komplexu zariadenia v kombinácii s funkciou o'objektu. Naraz postavený a vybavený dom je možné žiť bez premýšľania o tom, kde a ako položil napájací kábel a odkiaľ pochádza voda. A to cítiť prirodzenosť pohodlné existencie, musíte vložiť nápad na pleciach špecialistov, ale aby bolo na čase. Je dôležité pochopiť, možnosti spolupráce v štádiu návrhu architekta, projektanta, Staviteľa, inštalátor. Konsolidácia ich úsilie bude v konečnom dôsledku viesť k významným úsporám, umožní znížiť prepracovať a znížiť čas výstavby.

Nikolaj OCENKA
O materiáloch spoločnosti "Aleko"

Zdroj: Vidieku prieskum

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика