понедельник, 31 марта 2014 г.

Renovácia kuchýň v Chruščov

Renovácia kuchýň v Chruščov

Kuchyne v Chruščov sa líšia v malých veľkostiach. Ak chcete vykonať opravy malej kuchyni, aby to bolo pohodlné a funkčné dosť ťažké. Renovácia kuchýň v Chruščov závislé na úlohu - možno Si len chcete urobiť kozmetické opravy, alebo možno Budete musieť zvýšiť oblasti. Ak úlohou je zvýšiť oblasti, potrebné na odstránenie prekážok, alebo pohybujúce sa steny.

Kardinál rozširujúca metóda štvorcových je búranie stien pre kombinovanie kuchyne s publikom. V tomto prípade to bude dostatok priestoru a inter'EP budú štýlové. Ale je tu určitú nevýhodu - vôňa potravín budú distribuované po celom byte.

Preto najlepšou možnosťou je prevod steny vo vnútri, to zvyšuje veľkosť a uchovávať izolované od pachov.

Ktoré má byť nahradené počas opravy?

Bez ohľadu na to, ktorá možnosť opravy kuchyňa Ste vybrali, sa osobitná pozornosť by sa mala venovať komunikačných systémov. Zvyčajne, výmenu rozvodov vody, ako vo väčšine domovov rúry nemenia nad 40 rokov. Staré rúry môže viesť k zaplaveniu, zatiaľ čo Budete musieť zopakovať nielen ich opravy, ale aj s cieľom kompenzovať náklady na susedov.

Renovácia kuchýň v Chruščov tiež poskytuje na výmenu elektroinštalácie, pretože pred 40 rokmi elektroinštalácia bola určená pre menšie zaťaženie, pretože v tom čase neexistoval mikrovlnné rúry, kombinuje, mixéry a iné zariadenia.


Jediná vec, ktorá zostáva nezmenená, plynovod, môžu byť namontované v stene, maximum, ktoré je umožnené aktualizovať nich s deťmi.

Renovácia kuchýň, nie je bez výmenu podlahy. Oprava podlahy v kuchyni môže vyžadovať vytvorenie nových väzieb. Ako podlahové krytiny vhodné keramická dlažba a laminát. Pôvodne vyzerá zoskupenie týchto materiálov. Nový trend v opravy - palube podlahy, ktorá vytvára dokonale hladký, lesklý povrch, ktorý opticky zväčší priestor.

Tiež je potrebné, aby opravy na strop v kuchyni. Ak strop je plochá, môže to byť ponechané na rovnakej úrovni, len aktualizácia s deťmi. Ale, ako pravidlo, stropy v Chruščov vzhľad nie je najlepší spôsob, tak často set prívesok a napätie stropy skrývať akékoľvek nezrovnalosti.

Kuchyňa dizajn v Chruščov

Kuchyňa dizajn je obzvlášť dôležité úlohy, dobrý dizajn umožní, aby izba útulne a príjemne. Ak kuchyni má vstup na balkón, môžete nastaviť farebné sklo dverí, bude rozširovať priestor a vyplniť kuchyňa s slnečnému žiareniu. Ak Ste schopní rozšíriť priestor, v kuchyni, v skutočnosti, si môžete opticky rozšíriť. Preto, kuchyňa renovácie v Chruščov zahŕňa použite svetlé farby, ktoré opticky rozširujú priestor. Všetky prvky kuchyňa, podlahy, steny, podlahy, nábytok, predmety okrem'interiér by mal byť v harmónii so sebou.

Dobrý dizajn metóda - pridať kontrast škvrny na stene. Ak chcete vytvoriť pocit väčší objem jedla pomôže umiestnenie malých zdrojov svetla po celom obvode stropu. Jeden luster v strede stropu bude vytvárať pocit sdplannet.

Nebojte sa byť kreatívny a experiment, a Vaša kuchyňa bude obľúbeným miestom pre všetkých členov sedem'th.



Články na tému:

  • Steny v kuchyni
  • Ako si vybrať Tapeta pre kuchyne?
  • Oprava podlahy v kuchyni
  • Opravy malých jedál
  • Oprava strop v kuchyni
Kategória: kuchyňa Renovácie
Dátum: Február 1, 2012
Tagy: kuchyňa

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика