пятница, 28 февраля 2014 г.

Whitewashing a maľovanie stropu

Whitewashing a maľovanie stropu


Whitewashing a maľovanie stropu V súčasnosti dokončovacie strop s použitím rôznych materiálov. Jeden obyčajný spôsob, ako je na pokrytie stropu voda-rozptyl farieb a vápenné mlieko.

Každá izba má kvalitné spracovanie, hladký a biely strop môže byť skutočný klenot. Uplatňovanie vody-rozptyl farieb, je možné vytvoriť nie len krásne stropné bytu, ale aj k dosiahnutiu účinku pokrytia stropu, hodvábna alebo saténová materiálu. Niektoré typy farieb umožňujú vytvoriť pórovitý povrch stropu. A to je krásne a užitočné, pretože takýto strop je priedušný.

A podľa toho, typ materiálu a spôsob dokončovacie strop nebol zvolený, prvú a veľmi dôležitú etapu práce je príprava povrchu stropu na vykonanie dokončovacie práce.

Príprava na lakovanie a whitewashing z stropy

Pre prípravná fáza práce bude potrebné tieto nástroje. Ako valec a pin pre neho, kyvety, že je, kúpeľ sa maľovať, vody a štetec. Po prvé, strop musí byť umyté vodou a vyčistiť. Po tom, všetky švy na opravu povrchu, pokrytá vrstvou omietky alebo tmel. A ak sa na povrchu trhliny dostatočne veľké hĺbky, aby ste ich odstránili by sa mali používať tmel, na báze cementu alebo alabaster a riešenie na báze sadry. Avšak najlepšie kvality práce poskytuje stále používa cement putty.

Ako shpatlevku je možné pripraviť si vlastné. Budete musieť urobiť, krieda, omietky, stolár to lepidlo. Lepidlo by malo byť zriedený s vodou. Ak je to potrebné tmel tekutej konzistencie, potom v 1 litri vody by mali byť prijaté od 30 do 50 g joiner je lepidlo. Všetky súčasti hmotnosť je zmiešané v pomere 1 diel zo sadry, 2 ks krieda, 2 časť lepidlo.

Po spracovaní povrchu v takomto zložení je penetrácia a dokončovacie tmel na vyrovnanie povrchu. Vrstvy omietky by mali byť viac ako dva milimetre, a ak je potrebné, aby vrstva väčšia hrúbka, to by sa malo uskutočniť v niekoľkých etapách, čaká na zaschnutí predchádzajúcej vrstvy.

Hlboké trhliny okrem špeciálneho ukončenie opravy malta by mala byť ďalej spracované s serpyanku alebo laminátu. Je tiež možné pre tento účel použiť obväz. Zatvorte a odporúča sa, aby lepidlo a kĺbov betónové dosky na strop.

Ak plánované ukončenie stropu, latexové farby, nie je možné zvládnuť ho tmel úplne. To je celkom dosť zvládnuť len chybné časti povrchu. Aj keď v tomto prípade štruktúru farba je trochu iný na oblasti, na ktoré sa vzťahuje s putty, a nie sú spracované. Úplne pokrytie povrchu náteru je potrebné, a pri spracovaní latexové farby povrchov starších maľované smalt farba. Raz na povrchu bude aplikovať tmel, mali by ste počkať na sušenie materiálu a proces brúsnym papierom s jemným zrnom, a potom aplikovať náter.

Po tmely a Tesnenia povrch môže byť ošetrené náter konštrukcie, pozostáva z prvého nátery, farby a tmely. Zem kryt je potrebné pre včasné zistenie a odstránenie závad povrchu.

Ak strop, ktorý by mal byť pripravený zvládnuť, má pomerne dobrom stave a nevyžaduje špeciálne opravy, v tom prípade je upravené inak. Na prvý, povrch opláchnuť teplou vodou a potom sa aplikuje primer. A hneď, ako strop je suchý, môžete začať s natieraním alebo vápenné mlieko.

Strop whitewashing

Bezprostredne pred vápenné mlieko strop povrch znova náterom, a potom aplikovať kriedou alebo vápna umývanie. Pri voľbe typu vápenné mlieko, je dôležité, pam'nezabudnite, whitewashing predtým používali, a vzťahujú rovnako.

Cretaceous whitewashing jednoducho pripravené z dreva lepidlo, krieda a vody. Mali by ste trvať tri kilogramov preosiatej kriedou a 30 g joiner je lepidlo. Tieto ingrediencie sú zmiešané s p'päť litrov vody, ktorých teplota musí byť v rozmedzí 40-50 stupňov.

Môžete si pripraviť kriedy vápenné mlieko a iné štruktúry: 17 g modrá, 2, 3 kg kriedou, 60 g Práčovňa mydlo, 90 g lepidlo rozpustite v 3 alebo 4 litrov teplej vody. Príprava roztoku vyššie množstvo komponentov, je možné na vápenné mlieko plochu až 12 metrov štvorcových.

Vápno umývanie pripravené tak. Dva alebo tri kilá vápna rozpustené vo vode. Pridajte trochu vody. Potom do vápna pridať 50-100 gramov soli, 200 g aljumokalievyh kamenec a vopred namočené vo vode farbivá (400-500 g). Potom to všetko dobre premiešajte a pred použitím rieďte vodou, postupne pridávame ho a prinášajú'objem skladu až desať litrov.

Zatiaľ čo konečná úprava stropu whitewashing vápna, uplatňovať zloženie by malo byť na mokrom povrchu. Sú použité pneumatické sprej alebo riadnym pobelochnye kefy. Môžete požiadať do Banky s vápenné mlieko so špeciálnou tryskou.

Výber farby pre stropné

Pred maľovanie stropu, musíte sa rozhodnúť, aký typ farby. Najčastejšie dokončovacie strop používa vo vode rozpustné farby. Tam môže byť niekoľko typov, z ktorých každý má určité charakteristiky. To môže byť latexové farby, akrylátové, silikónové a silikátové farby.

Akryl latexové farby nanáša na podklad v dvoch vrstvách, a to produkuje vysoko kvalitné a flexibilné povlak. Farba je dobre skryť trhlín v šírke nepresahujúcej jeden milimeter. Táto farba je ideálnou voľbou, ak chcete, odolné voči zašpineniu, vysoko kvalitné podlahové stropy.

Avšak, ak chcete vyzdobiť strop v miestnosti s nedostatočným hydroizolácie základov, na pokrytie strop pred'sú dostatočne vysoké nároky na vodu-para priepustnosť. Akryl latexové farby nie sú vhodné na to, na rozdiel od silikónové a silikátové farby.

Silikátový náter je najviac často používaný pre spracovanie minerálnych povrchov - omietnuté minerálne zloženie, skôr natreté silikátové farby alebo farby cementu. Pred použitím tohto typu farby na strope sa odporúča zvládnuť silikát penetrácia typu. Silikátovej farby, na rozdiel od akryl, menej pružná. Stropné maľby silikátové farby vyžaduje dôkladnejšie spracovanie základne, pretože malé trhliny, a to nemôže byť skryté. Jej výhodou, ako už bolo uvedené vyššie, je vysoká priepustnosť pary. Takýto majetok farby z neho robí ideálny materiál pre práce v domoch staré budovy alebo budovy, steny, ktoré nie sú dostatočne chránené od vzniku podzemných vôd.

A ďalšia pozitívna vlastnosť silikátové farby, je ich schopnosť podporovať rozvoj rôznych mikroorganizmov. To im umožňuje byť použité bez ďalšieho spracovania povrchu pred náterom špeciálne antiseptické zlúčenín. Aj silikátové farby - výborný dokončovacie materiál na maľovanie stien a stropov v miestnostiach s vysokou vlhkosťou úrovni.

Silikónová emulzia živice farby sú považované za špecialisti materiál o'kombinuje pozitívne vlastnosti silikátové a akrylátové farby. Teda, úroveň pary priepustnosť silikónová emulzia živice farby sú takmer rovnako vysoká ako úroveň priepustnosť pary silikátových farieb. Rozdiel je, že silikónové farby forme nepremokavé film. Tento film nie je zavolať na povrchu substrátu zdôrazňuje. Takýto majetok silikónové farby z neho robí ideálny materiál pre vybaviť z omietnuté plochy. Pri zvýšených teplotách silikónové živice, zahrnuté v programe skicár nie SIP'Aksyutina.

Ak chcete použiť farby dokončiť všetky minerálne povrchy. Okrem toho môžu byť použité súčasne s inými farbami - a piesku, vápna a akryl.

Dôležitou výhodou farby je jej pružnosť. Táto vlastnosť umožňuje skryť praskliny na strope, šírka ktorý príde na dva milimetre. Rovnakú vlastnosť má a akryl.

S silikátové, silikónové farby majú jednu výhodu: nevyžadujú ďalšie spracovanie základný povrch antiseptické zlúčenín.

Ak chcete pracovať s silikónové farby jednoduché a bezpečné. Nie je potrebné držať a osobitné bezpečnostné opatrenia. Tieto farby nie sú agresívne, majú vynikajúci výkon a dekoratívne vlastnosti. Avšak, silikónové farby majú nevýhodu, ktoré v niektorých prípadoch môžu byť veľmi významné - vysoké náklady na materiál.

Ďalším spoločným typ farby dokončovacie strop, farba je na báze vody. To môže byť viacero typov - lesklé, polo-lesklé alebo matné. Tieto farby sú tiež nazýva latex.

Stropné maľby vo vode-despertando farba

V závislosti od toho, aký typ farby sa používa, môžete získať rôzne povrchy. Ak ste nepriehľadné vody-dispersancy farby, malé nedostatky na povrchu stropu nebude viditeľné. Naopak, pri použití lesklé farby, nedostatky povrchu bude viditeľné.

Pred natieraním farby povrchu, mal by byť pripravený, ako je popísané vyššie. Tiež je potrebné si zakúpiť potrebné nástroje. Najlepším nástrojom pre tento vankúš. Valčeky sú rôznych druhov. Môžu sa líšiť podľa dĺžky pilot - nástroje, dlhé, krátke a stredné hromadu. Valčeky s dlhým VLASOM je výhodnejšie, pretože absorbujú veľké množstvo farby a nie neustále dať nástroj do kyvety s deťmi.

Farba predtým, než začnete, musíte mať dobrý mix v Banke, a ak je potrebné, zrieďte vodou. Ako pravidlo, na označení alebo v návode na použitie, farba výrobca udáva, či na riedenie farbou. Potom potrebné množstvo farby naleje do kyvety a môžete začať maľovať strop.

Ak chcete začať pracovať, je odporúčané z okna alebo z rohu, postupne sa pohybujú v strede miestnosti. Po prvé, strop je maľované na obvode v miestach, to blízkosti stien miestnosti. Tieto miesta musia byť dobre maľovať. Potom zľahka nástroj potrebné farba povrchu stropu v pozdĺžnej polohe, a potom cez. Takže farba sa ustanovujú na strope v rovnomernú vrstvu a všetky časti sú dobre maľoval, " t rozvod, alebo nie farebné škvrny na strop.

Na stôl v procese by mali byť rovnomerne stlačte a pomaly pohybovať. Po maľovaní špecifickým povrchom, odporúča sa, aby kontrola kvality práce. Si môžete postaviť späť a skúmať povrch, určenie, tam sú ničím nenatrené stránky. Ak takéto oblasti, mali by ste okamžite znovu maľovať, nie čakať na zaschnutí prvej vrstvy farby.

Ďalšiu vrstvu farby môžu byť použité iba po prvý náter je suchý. Ako pravidlo, označenie uvedené čas schnutia farby, ktoré by ste mali dodržiavať. Druhá vrstva farby aplikovaná na povrch strop nie je už z okna, a z opačnej strany, že sa k oknu. Takže celá plocha bude vyplnený efektívne a rovnomerne, a nevyfarbené plochy na stránke.

Kvalita stropné maľby do určitej miery závisí od toho, ako zadali farby na pracovný nástroj. Odborníci odporúčajú na mokré valec do farby nie je moc na odstránenie znečistenia podlahy a škvrny na strop. Ak rovnaký vznikla podtech na strope, to by mala byť okamžite odstránené. Môže to semi navi odstránenie prebytočnej farby, a potom sa v tieni miesto, kde tvoril podtech.

Pomocou jednoduchých pravidiel, maľby a whitewashing stropu, je to celkom jednoduché dosiahnuť dobrý a kvalitný náter, ktorý bude výzdoba miestnosti.

Prejsť na: Farby a laky materiálov


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика