понедельник, 31 марта 2014 г.

Ako chcete, aby sa inštalácia z teplej podlahy v byte?

Ako chcete, aby sa inštalácia z teplej podlahy v byte?


Ako urobiť inštaláciu teplej podlahy v byte? Teplé podlahy v obytných budovách je nainštalovaný v súčasnosti spoločné, a v niektorých prípadoch je potrebné (alebo túžba) urobiť sami. V tomto prípade budú musieť najprv zoznámiť sa s technológiou inštalácia kábla teplé podlahy, niektoré funkcie tejto práce. Potom môžete spustiť priamo inštaláciu podlahového vykurovania.

Ak sa počas inštalácie nie je v súlade s technológiami, budete oiget potrebné duté spracovanie sex, ktorý bude viesť do ďalších výdavkov a, samozrejme, čas. Preto je dôležité poznať základné etapy technológiu inštalácie kábel elektrické podlahové. Najrozšírenejšou nedávno typ teplej podlahy.

Funkcie kábel rodovej

Pri výbere teplé podlahy by mal vedieť účely jeho prístroj v miestnosti, ktorá je dôvod, prečo je nainštalovaný. Napríklad, v niektorých prípadoch toto poschodie je určené na zvýšenie komfortu na zasklennú loggiu alebo balkón. Viac často, samozrejme, kábel teplé podlahy sú určené na prikurovanie obytných priestorov.

V podstate elektrické Podlahové vykurovanie je nainštalovaný v kuchyni alebo v kúpeľni. Tento stojan'vzhľadom stepi, že v týchto priestoroch spracovanie sex je zvyčajne keramická dlažba. A pre takýto sex najlepšie je elektrický kábel.

Keď je kábel doplnkový zdroj tepla, to je dosť na použitie od 100 do 120 wattov energie na jeden štvorcový meter štvorcový. Inými slovami, pre priestory s rozlohou 10 štvorcových metrov (kuchyne), musíte použiť 40 - 50 metrov kábla kúrenie.

Pri nákupe kábel, musíte zvážiť, či je kábel môže mať rôzne napájania, takže výber je najlepšie poradiť sa s odborníkmi. Aj poradca v obchode, by mali stanoviť, čo najmenšej vzdialenosti od seba, môžete nainštalovať vykurovacieho kábla. Ak nemáte udržiavať ako minimálna šírka, je pravdepodobné, prehriatie teplé kábel pohlavia.

Prípravná fáza inštalácie teplej podlahy

Po výbere kábel môže byť spustený priamo montáž teplé podlahy s rukami, pričom sa začína s prípravou na hlavnej operácie. Najprv pripraviť potrebné priestoroch: odstrániť všetok nábytok, ktorý možno prijať; odstránenie starej podlahy a ak je to potrebné, odstráňte chybný časti sub-poschodí.

Po, že základom pre inštaláciu podlahy, je potrebné pripraviť vhodné: odstrániť z povrchu nečistoty a prach, na linku na base a ak je to potrebné, naneste tenkú vrstvu cementového poter. Okrem toho odborníci tiež odporúčajú vodotesné prevedenie povrchu. To umožní, aby sa zabránilo vzdelávanie v oblasti elektrických poschodí kondenzátu. Hydroizolácie môže byť vykonané s pomocou plastových fólií.

Tiež sa odporúča, ak chcete volať a tepelnej izolácie povrchu pre montáž teplej podlahy. Môžete použiť penofol - efektívne a ľahký materiál, ktorý je založený na penopolietilena. Penofol na jednej strane má fólie pokrývajúce 14 mikrónov hrúbka, a s iným - lepidlo na povrch. Na záver tejto tepelný izolant na pripravené a hladký povrch veľmi rýchlo a jednoducho. Kĺby sú tvorené medzi kusy materiálu, je potrebné lepidlo výstavbu pásky.

Potom, na základe povrch by mal byť položený oka malej hrúbky. To je nevyhnutné pre posilnenie väzieb, ktoré sa budú valiť po inštalácii kábel, a aby sa zabránilo strety s fólie elektrický kábel.

Okrem toho, na stenu, musíte nainštalovať termostatu, ktorý umožňuje nastavenie teploty v miestnosti. Tiež sa odporúča skontrolovať rozvody v dome. Ak nie sú žiadne problémy, alebo pochybnosti na spoľahlivosť transakcie, v tomto prípade, napájanie teplá podlaha je lepšie poskytovať inštalácia elektrických káblov.

Ktorým sa vykurovacieho kábla vlastných rúk

Po príprave uzavretia objektu a na základe pohlavia by mali začať, ktorým vykurovacieho kábla. Ak to chcete urobiť, a na povrchu je potrebné, aby montážne pásky, potom dal kábel v prírastkoch od 20 do 25 cm. Montážne pásky potrebné pre fixáciu otáčok kábel v pozícii.

Mali by ste sa tiež vyhnúť, ktorým sa v miestach, kde bude umiestnený v nábytok nie je len vedie k poškodeniu nábytku, ale aj nemusí dať normálne fungovať teplej podlahy.

Po položenie kábla musíte nainštalovať senzor pre riadenie stupeň vykurovanie podlahové. Domáce zvieratá vyplniť senzor cementovej malty, a ako vyplniť kábel. Odporúča sa však, umiestniť zariadenie v špeciálnej tube na poškodenie alebo závadu práce senzor nebolo potrebné zničiť oblasti poschodí.

Výkon systému teplej podlahy by mali byť skontrolované pred kábel bude naplnená cementovou maltou. Ak systém funguje dobre, potom môžete použiť na podlahe poter s hrúbkou od troch do štyroch centimetrov. Po zmesi je aplikovaný na podlahe, potrebujete počkajte 3 až 4 týždne plné e sušenie. A iba potom, overiť efektívnosť systému teplej podlahy.

Ak to urobíte pred, potom riešenie otužovanie nie je rovnomerne. Presnejšie, v tých miestach, kde sa riešenie prichádza do styku s káblová spojka nebude stvrdnúť, ale len suché. A to je dôvod, pre vystúpenie na povrchové trhliny, peeling od poter dlaždicové podlahy.

Teda, inštalácia teplé podlahy a kábel a infračervený film sex) je jednoduché, a môžete nastaviť jedného človeka. Zložitosť procesu spočíva v výpočty a správne položenie podlahy. Je dôležité, aby presne vypočítať silu, ktorá sama o sebe nie je vždy ľahké.

Aj to by pam'nezabudnite, že film pre film podlahu môže byť nainštalovaný na celú plochu podlahy, a len polovicu z nej.

Okrem toho, zložitosť môže byť nešikovný organizácia procesu inštalácie podlahového vykurovania. Odborníci odporúčajú celý proces je myslíte, že starostlivo pred začatím práce. Je dôležité kúpiť všetko, čo potrebujete pre montáž zariadenia, nástroje, materiály a príslušenstvo. Improvizované prostriedky v prípade inštalácie teplé podlahy použitie nie je žiaduce. Napríklad,'jednota prvky podlahy by mali byť vždy spoľahlivý, robustný a izolované.

Dôležitým bodom pri inštalácii teplej podlahy je kontrola funkčnosti systému pred tým vyššie sa zapíše do dokončovacie krytiny. Proces overovania, by mala preskúmať každý časti podlahy. Všetky časti musia pracovať správne, a podnietiť by diely a komponenty systému teplej podlahy.

Ako vypočítať spotrebu energie na vykurovanie film

Na zariadenie, vyhrievané podlahy vypočítať správne výkon, je veľmi dôležité. A aby to jednoduché. Najprv by ste sa mali určiť režim prevádzky vykurovacieho systému, je tam podlahové kúrenie sa bude vykonávať po celý deň, alebo vyššej. - Kúrenie je zvyčajne používajú len 20%, a zvyšok používať úspornejšie možnosť nútené podlahové kúrenie. A tak. Pohodlné pre osoby izbovej teplote vždy zachovať Napr. pre priestory s rozlohou 18 štvorcových metrov pre výkon výpočet bude tak. Ako je známe, inštalácia film pre inštaláciu filmu infračervené podlahové potrebné na ploche cca 50%. Pod nábytok film poschodí tiež možné pripojiť bez potreby kábla a film podlahové kúrenie je neefektívne.

Ukazuje sa, že pre priestory s rozlohou 18 štvorcových metrov film podlaha musí byť nainštalovaná v oblasti 9 štvorcových metrov podlahovej plochy. Aj spotrebu energie môže byť znížená pomocou termostatu. V tomto prípade, spotreba energie klesla o 35% v porovnaní s čo kapacity nainštalované výrobcom pre film sex. Ak viete, že jeden štvorcový meter vyhrievané podlahy spotrebuje asi 150 wattov za hodinu, príkon sa vypočíta takto: (9 x 150 x 0, 35. "t, 472, 5 wattov za hodinu bude konzumovať teplé podlahy, nainštalovaný v miestnosti, do ktorej oblasti je 18 štvorcových metrov.

Energetickej efektívnosti (ktorý je, 0, 35) nie všetci odborníci sa domnievajú byť v poriadku. Vyššie uvedené výpočty sú založené na skutočnosti, že zásada termostat spočíva v vykurovacej podlahy až do potrebné teplota pre obdobie od 10 do 60 sekúnd. Po poschodie je vykurované na nastavenú teplotu, termostat zapne vypne automaticky a film je chladený prirodzeným spôsobom sa na určitý čas. Obvykle tento čas z dvoch dot desať minút.

Ukazuje sa, že v tomto čase sa poschodí energie spotrebuje. Stane sa to znova a znova, t. j. senzor znova zapne napájanie na poschodie a do 10-60 sekúnd, podlaha je ohriata na požadovanú hodnotu a potom na snímač je zakázaný, znovu. To znamená, že koeficient 0, 35 popisuje skutočnú priemernú spotrebu energie infračervené teplej podlahy.

Teplé podlahy je často inštalovaný teraz pri inštalácii v obytnej oblasti. Správne výpočet energie, ktorý študoval technológiu inštalácie teplé podlahy a kompetentne robiť všetky práce v súlade s touto technológiou, je ľahké self-install podlahové kúrenie v dome alebo byte.

Prejsť na: Kúrenie → Teplé podlahy


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика