понедельник, 31 марта 2014 г.

Počasie domov

Klimatické technológie s istotou súčasťou každodenného života. Aká by mala byť moderná klimatizácia a že by mal byť schopný?

Hlavným účelom úpravy - údržba príjemnú teplotu v miestnosti. Split-system, ktorý je vybavený zimná súprava, môžu byť zachovaný aj pri nízkych teplotách bez rizika poškodenia zariadenia, ktoré môžu byť dôležité pre mesto byty, kde v zime je horúco a dusno.

Viacero modelov leteckej podpory nielen požadovanú teplotu a vlhkosť vzduchu. Norma na delené systémy bola funkcia sušenia vzduchom (čo je dôležité v oblastiach s vysokou vlhkosťou).

Napriek všetkým snahám, úroveň technogenic znečistenia ovzdušia v mestách rastie. Preto úlohou pre klimatický systém sa stáva nie len chladné alebo teplé a čistý vzduch. Obzvlášť populárne sú split-systém s filtrovanie a čistenie prietoku vzduchu.

Všetky vzduchu-kondicionéry sú hrubé filtre v mriežke, ktorá si zachováva veľké množstvo prachu. Split-zariadenia môžu byť vybavené rôznymi filtrami na tenké zúčtovania - uhlie (eliminuje nepríjemné pachy), elektrostatické (meškanie jemné častice), catechin (neutralizovať viac ako 95% všetkých vírusov), HEPA filtre (najúčinnejšie vzduchu armatúry - 99, 97% - na odstránenie prachu, peľu a iných častíc).

High-tech photocatalytic filtre čistia vzduch od väčšina škodlivých prímesí, vrátane vírusov a plyn znečistenia, pri pôsobení uv lampa v prítomnosti oxidy titánu. Kricfalusi filtre je ochrana pred škodlivými pre oči a dýchacie amoniak, formaldehyd, benzén, sírovodíka, toxických látok, a cigaretový dym. Kricfalusi filtre sú schopné regenerácie pri pôsobení slnečného žiarenia a môže sa použiť opakovane.

Tam sú klimatizácia, možnosť obohatiť vzduchu s kyslíkom a vykonávať funkciu na čistenie vzduchu, ktorý pracuje v uzavretom cykle, pričom vzduch z ulice a z priestorov. Funkcia O2 Vzduchu vytvára v interiéri viac pohodlné prostredie, čím sa obsah kyslíka vo vzduchu na prirodzenej úrovni. Pomocou špeciálne membrány, tieto modely poskytujú vzduchu priestor koncentrácia kyslíka nie menej ako 21. Týmto spôsobom môžete rýchlo zbaviť nepríjemného zápachu, prachu, dymu cigarety.

Vybrali klimatizácia, sme očakávali, že je tichá prevádzka a absencia hluku, najmä v noci. Podľa príslušných noriem počuteľný hluk v noci v miestnosti by nemala presiahnuť úrovni 25-30 dB. Mnoho kondicionéry majú špeciálne tichý režim, ktorý pracoval s minimálnou záťažou, je veľmi tiché.

Okrem technických vlastností, kupujúci záujem o klimatických vybavenie, spoľahlivosť, odolnosť a kvalita, služby, záručný a pozáručný servis, komfort obsluhy.

Prevádzka klimatizácia značne zjednodušuje veľa moderných technických riešení. Po prvé, ako už bolo spomenuté photocatalytic a kricfalusi filtre, ktoré nevyžadujú výmenu a pravidelné čistenie. Je to pohodlný, diaľkové ovládanie, schopnosť programovať systém na dennú dobu, a to v závislosti od dostupnosti ľudí v miestnosti. Tento vstavaný termostat, ktorý kontroluje teplotu vzduchu, DC invertor (až do 50% lacnejšie ako u konvenčných systémov, presne udržuje požadovanú teplotu a má hladký regulácia výkonu), automatický diagnostický systém (ovládanie prevádzkového režimu a štátu, bloky klimatizácia s pomocou mikroprocesora), atď

To je dôležité pre výhodnú polohu klimatizácia. Uhlové podmienené nielen umožňuje efektívne využitie priestoru, ale aj na zníženie rizika prechladnutia, pretože chladeného vzduchu je vylúčená nie priamy tok, a rovnomerne ventilátor je distribuovaný o'objem miestnosti. Vnútorné jednotky môžu byť zvolené tak, aby zodpovedali inter'jer priestoroch.

V príprave článkov čiastočne použité materiály tlačová služba spoločnosti "Wroclaw"



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика