суббота, 29 марта 2014 г.

Police v výklenkov 2008-12-23 16:01:25

Výstavby a rekonštrukcie.

Police v výklenkov
2008-12-23 16:01:25


V mnohých domoch sú výklenky, často na oboch stranách krbu alebo iné podobné vzory. Tieto výklenky je ideálnym miestom pre vstavané police, ako stenové výklenky poskytuje potrebné podporovať, najmä pre ťažké zaťaženie.

Police v výklenkov
Smerom Reiki predné hrany z týchto regálov skryť konci pribitý na steny bočné lišty.

Najjednoduchší spôsob police - priložiť na bočné steny bar podpory police. V širokej niky pridať tretí pás pozdĺž zadnej steny, ktorá zabraňuje stlačeniu z regálu. Ak omietky na stenách nika drsný, by ste mali upraviť každá polica samostatne. Regály môžu byť vyrobené z dreva, preglejky, dyhované dyhované dtd, farba alebo farba.

Ak sa chystáte pripojiť bar pozdĺž zadnej steny výklenkov, byť obzvlášť opatrní, ak výklenku je svetlo v stene môže byť skrytá kabeláž. Špecialisti elektrických vždy položiť elektroinštalácie horizontálne alebo vertikálne, ale milovník môže pripraviť kábel na diagonále. Najlepšie je použiť nájsť skryté rozvody špeciálne seeker (viď tipy).

Krok 1
Police v výklenkov
Najprv rozhodnúť, kde bude poličky (pomocou finder nájsť tyčí, drôtov a rúr, pozri na ďalšej strane). Pre rack, určiť vzdialenosť medzi policami. Potom označte polohu police na bočnú stenu výklenkov.

Krok 2
Police v výklenkov
Nagradu mal ako mnoho barov, ako je potrebné na udržanie police, a dobre grind ich koncoch. Ak budete robiť police s čelom koľajnice (pozri bod 7), určiť dĺžku strane podporu lamiel odčítanie šírka rejki v šírku police. Inak, dĺžka bočné lišty by mali zodpovedať šírka police.

Krok 3
Police v výklenkov
Približne 25 mm od všetkých vŕtať v každej strane otvor pre remienok. Pripevnite popruh na známky a umiestnite ho vodorovne na úrovni. Shilom označte polohu zadné skrutky. Vyvŕtať dieru, vložiť, ak je to potrebné, trubice a priskrutkujte ho. Podobne bezpečné bar druhú skrutku.

Krok 4
Police v výklenkov
Zabezpečenie všetkých trim na stene, úroveň stráviť na zadnej steny linky, ktoré označuje tyče na protiľahlej stene. Pripevnite popruh na protiľahlej stene súlade s usmernením v odseku 3. Pri použití široké police nainštalovať podporu tyče a na zadnej stene výklenkov.

Krok 5
Police v výklenkov
Pomocou meracej tyče dve rejki, lepené gumička (dávajú presnejšie výsledky ako ruleta), - definovať dĺžka zadnej strane pre každú policu. Malka určiť presné uhlové meranie každom rohu.

Krok 6
Police v výklenkov
Rez police s potrebnú veľkosť a tvar. Farba police alebo etch ich odolnosť a (alebo) lak ich a nechať uschnúť. Dávajte pozor, aby nedošlo k poškodeniu steny, dať na pultoch podporu barov. Ak chcete skryť konce lamely, postupujte podľa pokynov s. 7.

Krok 7
Police v výklenkov
Rez sliznice koľajnice pre inštaláciu pod predné konci každej polici. Svorkou pripojte železničnej regálu, na ochranu povrchu dosky. Pripojte železničnej skrutky, ktoré dlhé na nosenie v pluku č. viac ako dve tretiny jeho hrúbka. Medzery zaspatia. Po zaschnutí tmelu farba týchto miestach.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика