понедельник, 31 марта 2014 г.

Inteligentný dom je moderný!

Je to už dlho si všimli, že veľa z toho, čo je popísané v sci-fi románov, naozaj s'je v našom živote, v priebehu niekoľkých rokov. Tu bol dom, ktorý spravuje sám, ktorý je pripravený, aby sa uistili vlastníkov, ak zabudli na niektoré detaily už existuje. Súhlasíte, tento dom môže právom sa nazýva rozumné. Takže, vitajte!

Hovoriť o všetky možnosti duševného bývanie. Poďme začať s riadením osvetlenia. Pam'sám v dome mojich starých rodičov, v jednej z izieb na stene visel domáci elektrický panel, ktorý môžete zapnúť svetlo na ulici, v garáži, v rôznych miestnostiach. Inteligentný dom nám ponúka vylepšenú verziu toho istého zariadenia. Teraz, aj keď sa nachádzate mimo domova, môžeme kliknúť na príslušné tlačidlo a... nech je svetlo! Navyše, s využitím najnovších osvetľovacie systémy, budeme môcť nastaviť jas svetla, bez ohľadu na typ lampy. Ďalší inteligentný dom zahŕňa inštaláciu snímača pohybu svetlo sa zapne, akonáhle otvoríte dvere. Druh časovač nie je v rozpore so zahrnutím elektriny je možné naprogramovať na konkrétny čas.

Pam'nezabudnite filmu "home Alone"? Tam chlapec simulovať prítomnosť v dome ľudí, ktorí používajú kartónové nechápavo, dať na hračka vlak. Nemusíte sa snažiť tak ťažké, ak chcete ísť niekam. Špeciálny program bude večer čas na zapnutie svetla v rôznych miestnostiach, ktoré vytvárajú ilúziu prítomnosti majiteľov. V noci svetlo sa vypne a ráno, ak je zima, na svetlo znova.

Okrem osvetlenia, inteligentné dom sa bude starať o climate control. Už máte borovica preč tepla alebo triasť. Program bude podporovať na správnej úrovni, teplota, vlhkosť a čerstvého vzduchu. Len si predstavte, pretože vďaka programovanie z tepelných procesov, budete mať oveľa uložiť na zaplatenie kúrenie! Climate control systém je schopný postupujte podľa pokynov, napríklad, otvorte a zatvorte okno. Ona bude tiež informovať o stave životného prostredia, o teplote, vlhkosti, zrážok na ulici. Na základe týchto parametrov a bude založený akčné programy. Napríklad, ak je horúco, bude to zahŕňať klimatizácia, ak pršalo, bude zatvorte okno.

Jednoducho povedané, dom môže byť účtované nič, presnejšie, na program, je pre každé opatrenie. Žiadna výnimka - aj kŕmenie akvarijné ryby.

Inteligentný dom je schopný poskytnúť vám ako z požiaru, úniku plynu a vody škody, a neoprávnenému vniknutiu. Ak vašu nehnuteľnosť má túžiš zlodeja, okamžite obrátiť na video, a dom, pošle signál na diaľkové bezpečnostných štruktúr a priamo k vám. Ak príde domov "katastrofa", systém pôsobí podobným spôsobom, upozornenia a hlásenia vzdialený monitoring. Aj inteligentný dom dokáže vyrovnať s krízovej situácie, blokovanie, napríklad, poškodeného potrubia. To sa prirodzene vyplýva, že všetky systémy v dome pod nepretržitým dohľadom. Je tiež dôležité, že ak dieťa je sám, môžete blokovať nebezpečné pre neho prístroje.

Podarilo všetky tieto odrody je prekvapivo jednoduché. Napríklad, pomocou klávesnice, kde každé tlačidlo zodpovedá zariadenia. Ďalšou možnosťou ovládací panel s dotykovou obrazovkou. Toto je malý monitor s obrázkom tlačítka, názvy tímov, plné obrázky. Na takéto zariadenie môže byť zobrazený aj snímky z kamery. A posledný spôsob riadenia - cez Internet. Informácie o stave domu, samozrejme, budú k dispozícii iba pre vlastníkov.

Takže, ako vidíme, systém domácej automatizácie je nevyhnutné v modernej podmienky. To môže zabezpečiť vaše pohodlie na všetkých sto percent!

O-Yuki



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика