понедельник, 31 марта 2014 г.

Pozastavenie a rack stropy: sloboda pohybu

Psychológovia tvrdia, že človek je veľmi dôležité, aby sa cítili na sebe priestorov a dostatok vzduchu. Ďalší dlho vo svojich domovov ľudia maľované stropy v svetlých farbách sky high. A boli zdobené líšt a obrazov. V modernej inter'Arah stropy neboli stratil dôležitý psychologický hodnoty, s ich dizajn má oveľa ťažšie, a dekoratívnu funkciu výrazne zvýšila.

Kúpili ste si byt a chcete, aby sa opravy? Alebo plán radikálne zmeniť štýl inter'o interiér svojho domu, aplikovať nové nápady, materiály a technológie? A možno, len na odstránenie následkov úniku spôsobené nešetrným susedov z horného poschodia? Musieť stráviť ďalší deň, pondering čo strop podlaha prednosť. Vyberte si materiál a stropnej konštrukcii je potrebné na základe niekoľkých faktorov. V prvom rade brať do úvahy charakteristiky priestoru, ktoré musia byť opravené alebo prerobené od základov strop. Tak, kuchyňa a kúpeľňa vyžadovať uplatnenie vlhkosti odolných materiálov. Tiež by ste mali venovať pozornosť na dostupnosť utility systémy, ako napríklad ventilačné kanály, alebo výstupky nosnej konštrukcie domu, ktorí sa musia skrývať v rámci nového stropu.

V tejto fáze je potrebné, aby vypracovala systém, stropné svietidlo, pretože niekedy za jeho inštaláciu je potrebné špeciálne lišty na strop. A nakoniec, je potrebné navrhnúť a plán pre výzdoba stropu tak, že sa stal dekorácie inter'vnútorné organicky zapadajú do celkového štýl životný priestor.

Veľa druhov na zakrytie stropy vynašiel dávno. Napríklad, aj v domácnosti anglický aristokratov používa stromy'Jan obloženie, niekedy pomerne zložité geometrické tvary s lúče. Farba dub-obložené steny vo farbe dreva strop, ale vizuálne to vraj išiel cez o'stručný formulár. Teraz stromy'drevené panely na podobné účely sa používa zriedkavo, najmä v exkluzívnom drahé inter'Arah, vyrobené v "historických" štýl. V našej dobe dobre rozvinutý výrobný priemysel syntetických materiálov, pohodlnejšie v inštalácia a trvanlivé.

Ako pravidlo, strop tvorí neviditeľný časť (nosný rám a viditeľné - dekoratívne čelia prvky, ktoré sa nazývajú moduly alebo rastrové. Môžu byť štvorcové (dosky), pravouhlým (panel) alebo sa môže skladať z niekoľkých barov (late stropov). Takéto materiály sa bežne používajú v bytoch. Domácich spotrebiteľov pri registrácii priestorov radšej bytu dlaždice a panel modulov. Tam sú tiež klastra, ikony a celulárnej moduly, majú "oficiálne", jednoducho zobraziť a sú vhodné na kancelárske priestory.

Pretože prvky vyrobené jedného výrobcu, sú rovnakého tvaru a veľkosti, sú ľahko vymeniť v prípade poškodenia. Okrem vypracovania výrobky rôznych firiem smeruje materiály (minerálne vlákna, kov, sadrokartón, drevo alebo plast) a spôsob, ako'integrácia modulov.

Na základe moderných stropov stanovených v rôznych spôsobov, ako,, z tohto a závisí od ich názov: pozastavené, nepravdivé alebo lepidla.

Fantázia alebo nutnosť?

Moderné technológie, nové materiály a originálne nápady urobil strop nie je len "zlej strane strechy, a jedným z najdôležitejších dekoratívne súčasti okrem'jer. Slúži aj ako dekoráciu (napríklad, vyrobený v podobe tmavo modré nebo s záblesky svetla, svetelné zdroje-hviezdy)a spôsobom územné rozhodnutie na obytný priestor a osvetlenie. Dôležitú funkciu kazetového podhľadu vykonáva v o'jednota obytných priestoroch, s'spojenie niekoľkých izby do jednotného priestoru. Často vzniká otázka: ako symbolizujú oddelenie obytných oblastiach? Jedným z účinných metód územné stal viacúrovňové stropy. Klesá a stúpa, mení farbu a štruktúru, strop ukazuje, že život sa končí a ide do jedálne, predsiene alebo v kuchyni.

Na strope je stanovená nie len jednotlivé bodové alebo rôzne odtiene a lustre, ako to bolo nedávno. Teraz viac tzv. systém osvetlenia flexibilné konfigurácie založené na aktuálnej pneumatiky a žiarivky. S ich pomocou je možné nie len na pokrytie bývanie, ale aj na zmenu jej architektonický vzhľad. Systém, ktorý sa nachádza na obvode multilevel stropu (na jednej úrovni, toto je robené tým, že sa rímsy), umožňuje dosiahnuť efekt potenie, zavesené podhľady vo vzduchu, vytvára pocit, že sa nikdy nemali spoliehať na stenu, a to sa zdá byť veľmi vysoká. Ak urobíte v strede stropu, falsone s osvetlením napodobňuje svetlo dňa, z tohto dôvodu v štandardnom byt o multistorey dom, môžete vytvoriť efekt strešných Okien. To vyvoláva pocit, že žijú vo svojom vlastnom dome. Ak stropné svietidlo, aby farebné, on je schopný zmeniť farbu interiéru'interiér a stať sa v ňom zvláštne farebný akcent.

Ale nie vždy kazetových podhľadov realizovať len dekorácie špeciality, niekedy sú nastaviť, aby sa skryť, že sú za nimi ventilačné kanály, prostredníctvom ktorých "dýcha" priestorov. Takéto systémy nemôžu byť zamurovaná kapitálu - mali by byť dostupné pre pravidelná údržba. Dosť často sa tiež skrývajú za falošný stropné nosné konštrukcie domu. Tento druh skeletu budovy by mali zostať zachované, čo pamätať'nezabudnite, rozširovaní priestoru a tlačí na steny.

Kazetových podhľadov, sú komplikované, pozostávajú nosný rám, príručky (šírka cca 20 mm) a nastaviteľné pruženie (sú pevné s dowels a skrutky). Nastaviteľné pruženie (tyče, konzoly, hrubé vodiče) umožňuje zmeniť vzdialenosť medzi pozastavenie a hlavné strop, a ich dĺžka závisí od priestoru, ktorý chcete skryť, ak chcete skryť nezrovnalosti, inžinierske siete, ako aj na vytváranie multilevel strop potrebné konfigurácie. Už hotový rám a pozastavenia krepjat modulov (tyče, dosky, panely, kazety), ktoré tvoria nový dekoratívny strop povrch.

Kazetových podhľadov, určené pre obytné priestory, vyrobené z listov sadrokartónu (sadrovec), namontované na rámy požadovanej konfigurácie. Z tohto materiálu môžu byť zhromaždené multilevel dizajn zložitých tvarov s krivkami. Gipsokartonnye dosky sú vyrobené teraz s rôznymi ďalšie funkčné vlastnosti: odolné voči vode, ohňovzdorné, hluk absorbovať vplyv a aj s antibakteriálny povlak. Ak chcete vytvoriť zakrivené povrchy, ktoré sú v súlade s technológiami, ktoré potrebujú, aby sa namočia, vytvoriť vzor, sušenie, a len potom tvarované prvky sú upevnené na ráme. Pred niekoľkými rokmi spoločnosť DFDS RIGIPS (UK) sa začal vyrábať flexibilné omietky list bez lepenky, sklené vlákna vystužené, "Reflex". Neskôr na trhu s'objavil sadrokartónové platne (GVL) ruskej výroby. Tieto materiály sú ľahko ohnuté a po zaschnutí prijať špecifikovanej forme. Používajú sa pri vytváraní zložité geometrické plochy (oblúky, hál, multilevel stropov). Vo Všeobecnosti, sadrokartónu a sadrokartónové dosky v dopytu v súčasnosti viac ako iné materiály: sú lacné, môžete vytvoriť komplexné strop dizajn a montáž rôznych osvetľovacích systémov. Stropy, veľké plochy sú zhromažďované z viacerých listov, sadrokartón (švy medzi nimi shpakljujut), potom pokrytý náterom a lakom. Dostať aj bez viditeľných švov a kĺbov povrchy.

Spoločnosť "CNAMPGC" produkuje "Kaupadelt" je homogénne ekologický stavebný materiál, ktorý je vyrobený zo sadry a Rasputina celulózy. Jeho cena - 86 rubľov / Sq. m, odolný voči vode variant trochu drahšie - 100. Zatiaľ čo bežné sadrokartónové rovnakého výrobcu bude stáť 62-90 rubľov / Sq. m

Zahraničných spoločností, výrobu sadry (alebo tzv mineralovatnymi) stropné obklady, stojí za zmienku, Rakúskej firmy ARMSTRONG - jeden z najväčších výrobcov stropné konštrukcie. Cena dosky (zber Bajkal) o 110-155 rubľov / Sq. M. Produkty známa nemecká firma AMF (typový štítok - "Planéta", "Saturn") stojí od 164 204 rubľov / štvorcových m

Moduly pre kazetových podhľadov, vyrobené z tradičných drevo, drevovláknité dosky a MDF Dosky, minerálnych látok, vlákniny, alebo plastové. Ale stavebný priemysel nie je v pokoji, s'tam sú všetky nové materiály, ktoré umožňujú realizovať tie odvážne predstavivosť dizajnéri: napríklad, pôvodný vitráže stropy, vytvorené z dosky farebné akrylátové sklo (holandský ALTUGLAS, nemecký PLEXISKLA, a domácich vyrábané firmou "SKLO"). Vďaka skryté v ich osvetľovacie systémy vytvárajú v priestoroch pôvodnej hru svetla a farby, takže strop sa stáva nezávislé a expresívne dekoratívny detail inter'jer. Sporák Plexiskla môže stáť v priemere od 3 do 15 tisíc rubľov v závislosti od výrobcu a zložitosť dekorácie.

Dôstojnosť sadrokartónových podhľadov, jednoduché opravy a výmena modulov, a nedostatok možno jeden - znižujú predpoklade, výška (v priemere 10-20 cm).

Ste lepidlo alebo šiť?

Stravovanie hovor vzory, v ktorej sa ložisko prvky (kovové profily a dokonca aj stromy'drevené palice) sú pripojené priamo na základňu povrchu stropu. Tieto stropy sú dobré, ak chcete uložiť výška priestorov, ako vzdialenosť od ich základne na prednej ploche (hrúbka stropnej konštrukcii) závisí od hrúbky moduly a nosné prvky rámca.

Často stravovanie stať, kovové regálové alebo sadrokartónové podhľady (stavba zhromaždené od gipsokartonnyh listy alebo kovové koľajnice a rám, kovové alebo stromy'kameň). Tento systém vám umožňuje rýchlo a ľahko vyzdobiť rovine stropu. Po všetkých, povolená je montáž konštrukcie na nepripravený a aj nerovnomerné base základe. Veľké plus je, že to zjednodušuje inštaláciu electroswitches zariadenia. V stropu spojivo môže byť skryté komunikačné vodiče, a okrem toho, že vyzerá menej formálne ako pozastavené. A praktické majiteľka je veľmi príjemná a iné vlastnosti ako súbor, najmä dobré zvukové a tepelné izolácie.

Povrch sadrové stropné spojivo môže byť rovný alebo zaoblený dizajn detaily. Napríklad, pomocou vystrihnúť vzory krivkový foriem vytvára jedinečný obraz bytov, doniruet a zároveň o'spája to. Niektorí návrhári podarí nainštalovať prvky aj vertikálne. A striedavé farby a čalúnenie panelov a stojany umožňuje vytvoriť pôvodný geometrický vzor.

Najjednoduchšie a najčastejšie používané strop - lepidlo. Sú jednoduché na inštaláciu a nevyžaduje špeciálne nástroje a zručnosti prakticky žiadne "'jesť" výška priestoru (čo je dôležité pre malých apartmánov) a relatívne lacný. Dlaždice alebo panely vyrobené z penovým polystyrénom. To porézne na rez materiál je veľmi vhodné v použitie: je ľahké rez s nožom. Povrch dosky môžu byť rôzne: laminované drevo, tkaniny, kameň. Sú ľahko poskytnúť úľavu, napodobňovanie štuky alebo nite. Jedinou nevýhodou takejto konštrukcie je, že si musí zosúladiť strop. Navyše dosky lepiť na akýkoľvek povrch: betón, tehly, hlinené bloky, aj stromu (nie je to však musí byť vopred pripravená). Tento dokončovacie materiál sa najčastejšie používa v obytných priestorov: kancelárie, spálne, atď Možné ju použiť v kuchyni (pre tento účel je lepšie zvoliť laminované ochranný film verzia).

Stropné dosky pre štítku na trhu, hlavne od domácich výrobcov: "zohrieva", "DECOMASTER", "Formovacie stroje". Cena výrobkov sa pohybuje od 30 do 90 rubľov / Sq. M. Zahraničné firmy vyrábajúce tieto výrobky, napríklad zariadené, pri a MARBET z Poľska, SCHAFER DECKENPLATTEN z Nemecka, sú umiestnené približne na rovnakej ceny (od 50 do 100 rubľov / sq. m). Cena závisí od farby (biele dosky lacnejšie), maľovanie a lakovanie. Existuje zber, napodobňovanie rôznych druhov dreva (buk, borovica, dub, biela, jaseň, jelša) alebo štruktúru kameňa (Topaz, zafír, crystal, zirkón). Takéto "diel", samozrejme, budú mať vplyv na cenu.

Odolné a krásne

Modul-a-pastorkom dizajn tiež patria do "rodiny", kazetových podhľadov, ale vyzerajú zvláštne, pretože zostavený z tenkého kovu (hliníka alebo ocele) reek v hrúbke 0, 5 mm, pokrytý dvoma vrstvami lak. Táto konečná úprava materiálu, ľahko prijíma každá forma: klenuté, s plynulý prechod lietadlá na rôznych úrovniach, klenutý. Pre viac komplexných konfigurácií, použite zakrivené koľajnice, ktoré sú vyrábané na objednávku správnu veľkosť.

Výrobcovia ponúkajú širokú škálu farieb, spracovanie a formy koľajnice (rôzne šírky s edge a bez toho, perforované alebo zrkadlo), ktorý umožňuje dizajn stropy v rôznych oblastiach a na inter'interiéry rôzne štýly. Chcete striebro, zlato trezoru, alebo možno zrkadlo, ako vo Versailles? Prosím, - pre roštová stropy takmer nič nie je nemožné. Avšak, rozmanitosť nie je jedinou výhodou takejto konštrukcie: sú ľahké, trvanlivý, ekologicky nezávadný, odolný voči vode, nehorľavý, odolný voči zmenám teploty (takže sú úspešne používané v nevykurované priestory), ich pokrytie dlhotrvajúce farby. Treba poznamenať aj to, že to je ideálne pre kúpeľne: ak zaplavené susedov z vyššie, Reiki zo stropu, len odstrániť, sušené a nainštalovať znova. Prírodné para vyrobená v kúpeľni, nie príliš hrozné - Reiki bez toho, aby boli dotknuté vzhľad suché rýchlo. Nevyžadujú špeciálnu starostlivosť: stačí, keď špinavé, umývanie pomocou bežných čistiacich.

Jednoduché a montáž hrebeňové stropy. Výrobcovia kompletný s dekoratívne dosky dať, ako pravidlo, a ložisko profilu vo forme "špirála". Jeho klince alebo skrutky pripojené na prízemí a panel namontovaný už na "hrebeň", s pomocou špeciálne upevňovacie-západky. Rám modul strop môže byť popísané vyššie pozastavené štruktúry. Na výškovo nastaviteľné pruženie, ktoré sú skrutkované na prízemí s dowels a skrutky, zavesiť ložisko sprievodcov, a už na nich mount hliníkové panely s koľajnicami.

Najznámejší výrobcovia reechnye stropy - nemecká firma GEIPEL DECKEN, medzinárodného záujmu ARMSTRONG, fínska spoločnosť INLOOK a taliansky PROMETAL, švédsky - ECOPHON AB. Ruskí výrobcovia v tomto segmente je zastúpená spoločnosti "LUMSVET" a "ALBES". Náklady na domácich reechnye stropy v rozmedzí 280-600 rubľov / Sq. M. Tak, strop je biela spoločnosť "ALBES" je 280 rubľov / sq. m, regálové konštrukcie pod chrome a zlato sa už cena 450 rubľov / štvorcových m pre farbu "supersloda" budete musieť platiť, nie menej ako 600 rubľov / štvorcových M. Sadzby na zahraničných latou stropy v závislosti od farby sa pohybujú od 600 až do 1150 rubľov / štvorcových M. Biely strop z GEIPEL DECKEN je od 500 až do 730 rubľov / štvorcových m, striebro - od 890 935, zlato - z 925 rubľov / štvorcových m

Niet divu, že: pre luxusné budete musieť zaplatiť!

Zdroj: fashionhome. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика