пятница, 28 марта 2014 г.

Umývanie Haute couture je stelesnením ženskej sny!

Kuchyňa je srdcom vášho bytu

Našťastie, dnes nie je problém, aby kuchyne ako cukríky. Objednať si ich môžete nábytku salón, kuchyňa "staré"štýl "classic" alebo "modernistický štýl", a tiež do kuchyne, vytvorený teraz módne modulárnom princípe, kde sú všetky prvky sa dajú ľahko kombinovať, pohybujúce sa na jeho kolesá na rovnakom mieste. Stručne povedané, môžete zistiť, čo sa vám páči, obráťte sa na odborníkov v továrni alebo v luxusnom Ateliéri, a po krátkom čase boli v jeho byte takmer dokonalé kuchyne. Ale prečo "takmer", pýtate sa. Ale pretože s najväčšou pravdepodobnosťou dostanete elegantné štýlové kuchyne s okrúhlym vaňou namiesto umývania.

Umývanie drezom, sváry

Neuveriteľné, ale pravdivé - 70% výrobcovia kuchynského nábytku ignorovať kvalitné, krásne a naozaj funkčné pranie v očakávaní, že kupujúci povinný'bude chcieť niečo zachrániť. A rozhodovaní pre neho, že sa bude šetriť na umývadlo, postavený v kuchyni nastaviť lacné modely, ktoré často idú ako darček pre primárneho nákupu.

Nevedel, všetky nuansy problém, kupujúci spravidla zostáva spokojný (najmä ak umýva riad, nie on, ale jeho žena), ale v priebehu času, sedem'Yu stáva nepríjemné, že zvuk tečúcej vody na umývanie vody utopí všetky ostatné zvuky, leštenie okamžite posedenie s škrabance, hĺbka misky nedostatočné na to, aby nasiakli v jej špinavý riad. A to všetko preto, lebo vo vašej kuchyni jabbed nech dovezené, ale spotrebný tovar - nie leštené, vyrobené z tenkej ocele, s plytké misky a, nakoniec, s veľmi nízkou dizajn exekúcie.

Kupujúci muž, ak nechcete starať, čo umývadlo v novej kuchyni, len "garnter byt sat", ste na omyle! Takže prísť na získanie kuchyne, ako kúpa nového auta je lacnejšie, ale s poškodený alebo starý motor. Nebudete zmeniť nábytok v kuchyni každý rok? Ak táto akvizícia rokov, tak prečo potom zámerne kompromisu s ich vlastné pohodlie?

Je presvedčený, môžete povedať, ale to, čo sme sa, že kupujúci, ak tieto predpisy sú dodržiavané výrobcovia kuchynského nábytku? Všetko je jednoduché. Pri objednávke kuchyne, stanoviť, ktoré obsahujú, budú drezu, ktorý si zvolíte sami. A o výhodách dobrý kuchynské drezy, budeme vám teraz. Prečítajte si, ako sa hovorí... zažite rozdiel.

Tak, stretávajú najlepší z najlepších - nemecký BLANCO drezy a Slovinský ALVEUS. By'Yuexiu stávku s produktmi týchto spoločností môžete začať prijímať radosť z procesu umývania. Po tom všetkom, č pani nesmie ostať ľahostajní, aspoň raz potom, čo videl všetky tieto rôznych tvarov, typov, farieb! ) A zariadenia. Priznať si úprimne, veľa modelov týchto spoločností dokonca umýva ťažké hovor. Každý z nich, podľa výrobcov seba, to je multifunkčné umývacie centrum.

Pre začiatok by som chcel bývať na tie modely, ktoré sú skutočným stelesnením žien sny - v drez s dvomi misy. Čo tak ísť! V jednej miske, namočiť jedál v soapsuds, ostatné so všetkými jeho opolaskivaniem. Musíte pridať čistiaci prostriedok? Jednoduché! V dreze má špeciálne postavený dávkovač, a len dotykom prsta na páke, môžete okamžite získať potrebné množstvo roztoku na čistenie.

A ak v procese umývanie naliehavo potrebné a zeleniny opláchnite? Žiadny problém - v mnohých modely drezov, je tam aj malé dodatočné misa na umývanie ovocia-zeleniny. A potom, "nie vybrať" z nej očistite, umyte ich v špeciálnych zariadení - plastové alebo oceľové kalandero, ktorá je vložená v malej miske opakovanie kontúry. Mimochodom, v rovnakej kapacity vhodné uvoľniť m'mäso. Obe umývanie voľné pre iné úlohy, a produkt sa roztopí. To vytvára tekutina, okamžite tokov.

Myslím, že nemá zmysel, aby popísať všetky výhody dual drezy pred jednej. Môžem vám len povedať jednu vec - nie je ďaleko doba, keď zariadenia účtu bude nestranne poskytnúť informácie o tom, koľko má voda tiekla z našej ťuknite na položku tento mesiac. A to je strávili litrov musíme vynásobiť sadzobníka, a vlastne, ako sa to robí v Európskych krajinách. V tejto situácii, dvojité umývadlo bude obrovská pomoc z pohľadu hospodárstva.

Ale aj keď veľkosť kuchyňa neumožňuje inštaláciu chladiča s dvoma zhodnými misy pre vás, spomínané firma vyvinula nie menej zaujímavé možnosti. To môže byť umývala poháre rôznych geometrických tvarov. Navyše, veľké hlavné miske sa môže pripojiť, alebo rovnaký, ale menej ako polovica, alebo veľmi malé, ale hlboko na umývanie zeleniny, alebo dlhé úzke a plytké misky, aby sa, napríklad, bola voda kvapká umývať riad.

Okrem toho auta s umývadlom zahŕňa umývanie koša a špeciálny krájanie, farba a dizajn, v štýle dizajnu.

Ale to nie je všetko, "dary civilizácie", aby smart kapitalisti vybavené vlastným umývanie centrum. Väčšina umývanie BLANCO a ALVEUS vybavené sifón s vrecku ventil, ktorý vám umožní vložiť na umývanie centre systém na ukladanie odpadu. Predstavte si, že môžete ošúpeme zemiaky priamo v dreze, a špeciálne inteligentného zariadenia bude uchádzať o čisté k názoru, že oni jednoducho umyte s vodou. Rýchlo, jednoducho a všetky nečistoty na spracovanie formou bufetu.

A ešte jedno plus - umývanie s názvom výrobcov vybavené gumové tesnenie po celom obvode, čím sa dosiahne dokonalé utesnenie spojov, keď sú uvedené v hornej časti tabuľky. A, vybrali zložitejší tvar umývadlo, kupujúci dostane vzor, ktorý môžete použiť jasný prehľad nezvyčajné pranie na kuchynskej linke.

Najlepší z najlepších!

Diskutovali sme o umývanie z hľadiska použiteľnosti. Avšak, ak umytí je potrebné venovať pozornosť technická stránka veci, a to, AKO a Z KTORÉHO je vyrobený. Je známe, že oceľ drezy sú bezšvíkové a zvárané. Umývanie prvého typu podľa určité výhody niekoľko nevýhod. Napríklad, majú plytké misky (do 15 cm). Okrem toho, výroby sú vytvorené z tenkých plechov z nehrdzavejúcej ocele (hrúbka - 0, 7mm). Blanco drezy a Alveus patria druhý typ, takže majú hlbšej misy (až 19 cm), ktoré budete súhlasiť, je veľmi pohodlné. Navyše, hrúbka oceľového plechu, ktorý je v nich sa pohybuje od 0, 8 : 1, 0 mm, takéto umývanie vytvoriť menej hluku v styku s tečúcou vodou, a tiež viac spoľahlivé a trvanlivé. Model Blanco mať vždy drahé kvalitné, leštenie, v dôsledku ktorých sa výrobok získava oslňujúci lesk, ktorý nie je náhodou lacné analógy. Tento leštenie odolný voči poškriabaniu, a teda produkt Blanco rokov zachová svoj pôvodný vzhľad.

Diva medzi drezy...

Po zaoberal funkčné a technické vlastnosti moderné drezy, sme sa vrátili do skutočne rozmanité aspekty tejto problematiky. Budeme sústrediť na vonkajší vzhľad, ale skôr o krásu, ktorý prinesie do vášho života štýlové, moderné a vkusné umývadlo. Doteraz sme hovorili o tradičné oceľové umývadlo. Sú krásne, niet pochýb, ale skutočný diva na trh vybavenie kuchyne dnes je žula drez Blanco.

Môžete sa zamilovať sa do nej na prvý pohľad, pretože to má bezkonkurenčnú dizajn, bohatá paleta odtieňov, mäkký matný povrch, kde nie ostanú mastné škvrny a extrémne dlhú životnosť! Pôvodný materiál Blanco SILGRANIT, vyrobené z umývanie, je 80% z prírodnej žuly. Okrem toho auta drezu môžete nájsť mixéra, ktorá má špeciálny povlak "žula", opakuje textúra pranie, ako vzhľad a dotyk. A musím povedať, že vyzerá úžasne. Teraz drezu a batérie, môžete si vybrať farbu kuchynského nábytku alebo farebné záclony, dlaždice, linoleum... Alebo môžete užiť si odtieň, ktorý ladiť s vašim vnútorného sveta. A chcem parafrázovať výraz - krása zachráni život!

Keď pokles bol nie nosí preč kameň...

Slovinská spoločnosť Alveus majú tiež niečo pochváliť, asi. Medzi ich produkty sú séria drezov "Kerel Žula". Všetky sú vyrobené z najnovších kompozitných materiálov s rovnakým názvom "Kerasil Granit". So pozostáva 60% žuly čipy, materiál má jedinečnú silu a tepelné vlastnosti. To môže vydržať bez následkov pádu oceľový disk hmotnosť 800 g z výšky 2, 1 m, a aj vykurovanie až 280 C (5 minút), bol úspešne teplotný šok skúšku podľa medzinárodného štandardu Pán R 46. Drez táto séria môže byť tiež rôzne farebné odtiene.

Kvalitné umýva môžete hovoriť tak, ako je to možné. Po všetkých pohodlie dávajú v živote, neporovnateľnú radosť. Ale je to lepšie (ak nechcete používať non-funkčné, trápne, škaredé "umývanie vane" namiesto kvalitnej bielizne), aby prišiel do obchodu "Svet inštalatérske" a osobne uistite sa, že vyššie uvedené nie umyť ovocie z mojich predstavách. A táto akvizícia nielen oživia vaše starosti na farme, ale bude najlepšie ozdobou vašej kuchyne, neprekonateľné "zvýraznenie" všetky vášho bytu.

Zdroj: sanmir. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика