суббота, 29 марта 2014 г.

Okná VELUX: svetla a vzduchu pre život 2006-11-02 19:45:26

Výstavby a rekonštrukcie.








Okná VELUX: svetla a vzduchu pre život
2006-11-02 19:45:26

Život, kde je svetlo a vzduch. Okná VELUX nás učí, že tieto cenné poklady prírody. VE - znamená "vetranie"čerstvý vzduch všade tam, kde chcete! LUX - znamená "svetlo": strešné okno dáva oveľa viac svetla ako vertikálne.

V XVII storočí Izbový architekt Francois Mansart, ktorý bol postavený v štýle francúzskeho klasicizmu, prišiel s nápadom usporiadať ubytovanie na vysokej strechy. Samozrejme, ei'I architekt takýchto podkroví a stal sa známym ako v podkroví. Vrchol záujmu v podkroví v Európe bol na konci roku 1940-tych rokov: po vojne v mnohých krajinách sa zhoršuje bytový problém. Rozhodovanie bolo do značnej miery spôsobené manzardovou konštrukcie. Napriek tomu, romantiku a atraktivity bývania v podkroví, sa dlho zostal bývanie pre chudobných vzhľadom na nedostatočné osvetlenie a vetranie. Tento problém bol vyriešený v roku 1942, keď dánsky inžinier Vellum Cannes-Rasmussen vynašiel špeciálne strešné okno VELUX. Nový Windows inžinier Rasmussen záruka, vode odolnosť a spoľahlivosť. To Krídlové Okná VELUX dovolil, aby premeniť starý a nepríjemné podkrovia, v pohodlné a luxusné ubytovanie. V posledných p'päťdesiat rokov Krídlové Okná VELUX získal veľkú popularitu vďaka kvalite a trvanlivosti. Niektoré manzardovou Okná VELUX, so sídlom v 40-50 rokov, sú stále. Záujem o obytné podkrovie v posledných rokoch neustále zvyšuje. To zahŕňa rekonštrukciu prázdne podkroví, a pridať-podkrovie na ploché strechy, a výstavby súkromné domy, obchody a reštaurácie.
Zariadenie manzardovou podlahy umožňuje zvýšiť celková plocha domu a výrazne znižujú tepelné straty cez strechu. Zatiaľ čo náklady výstavby podkrovia, v porovnaní s novou konštrukciou 15-20% nižšia. Pretože strecha musí byť pevne za všetkých poveternostných podmienok, je táto požiadavka pred'zastupovať a na okno, zabudované do strechy. Okna, nastaviť šikmo, má výraznú výhodu: preskočí o 40% viac svetla ako vertikálne. Však normálne okno nie je možné nainštalovať v šikmej strechy, pretože jeho odolnosť voči extrémnym počasia nedostatočné. Pre šikmé strechy na podkrovie použiť špeciálne navrhnuté Windows - Krídlové Okná VELUX. Technológia ich výroby je oveľa zložitejšie, a preto má vyšší technických noriem.
Pretože Krídlové Okná VELUX sú dokonale vhodné do extrémnych poveternostných podmienok, sú úspešne používané v rôznych klimatických zónach. Pre čo najlepšiu ochranu pred zimou VELUX ponúka Okná energeticky úsporné, a slnko zariadenia VELUX pomôcť vytvoriť pohodlné podmienky v horúcom počasí.
Na výrobu strešných Okien VELUX používať len tie najlepšie materiály, kvalitu, ktorá je testovaná na roky. Hlavné prvky strešných Okien VELUX vyrobené z dreva zo Severnej ihličnaté plemien, ktoré sú trvanlivé, ušľachtilá krása a výborné izolačné vlastnosti. Za oknom je pokrytá hliníkovým obloženia pre maximálnu ochranu proti počasiu. Charakteristickým rysom všetky výrobky VELUX je všestrannosť: strešné Okná VELUX ľahko a pevne inštalované v rôznych typoch striech, krovy a ísť aj s rôzne typy strešných krytín. Krídlové Okná VELUX môže byť inštalovaný v streche s uhlom sklonu od 15 stupňov až do 90 stupňov. Pri výrobe strešných Okien VELUX sú energeticky úsporné Okná s dvojsklo plnené argónom. Všetky výrobky prešli certifikačné testy. Na svetlík, typu, FARBY, GGL, GHL, príslušenstvo a komponenty spĺňajú požiadavky normatívnych dokumentov. Znížená odolnosť voči prestupu tepla okna je 0, 67 m2s/W zníženie hluku Windows je 32 DB. Na utesnenie sa s'jednota strešných Okien VELUX strešné dizajn uplatňovať platy VELUX. Plat ide dobre s niektorou strešnej krytiny a prakticky neviditeľný v streche, ako jeho vrchole a stranách uzavretý strešnej krytiny. Špeciálne kombinované platy umožní skupine Okien horizontálne a vertikálne.
Rozmiestnenie strešných Okien závisí na funkčnosť miestnosti. Povedať, že pre interpreta Štúdio je vhodné priebežné zasklenie, t. j. s'pripojenie viacerých strešných Okien VELUX, prostredníctvom ktorých prirodzené svetlo preniká celý deň v miestnosti hladký tok. V miestnosti s krbom a knižnicou, atmosféra by mala byť viac uvoľnená, a umiestnenie Okien je viac tradičné, s steny. Dizajn Windows bezpečné pre deti.
ZDROJ: A. S...

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика