понедельник, 31 марта 2014 г.

Fekálneho v zime

Mnoho ľudí, ktorí by mohli urobiť leta alebo na začiatku jesene nastaviť fekálneho vlastných rúk, s značný podiel obavami čakajú na zimu otestovať účinnosť jeho "výtvor". Najväčším problémom v tejto súvislosti je, že ak máte ignorovať, aj keď v malom rozsahu, vyhlásenie, ako urobiť fekálneho vlastných rúk, v zime to môže zmraziť. Avšak, sme urýchlili, aby vás uistia, že ak ste všetko správne, a čistenia odpadových vôd boli navrhnuté a inštalované na "vhodné" úrovni, potom aj v mrazivom a zasneženej zime s vašou Kanalizácia, nič sa nestane.

Teraz sa pozrime, v tých Všeobecných podmienkach spomínam si, ako vyzerá zariadenia fekálneho. Ako pravidlo, fekálneho vlastných rúk je vysokou kapacitou, ktorý je vyrobený z betónu, plastu alebo nerezovej ocele. Čo je zaujímavé nápady môžu byť o túto možno nájsť v článku " fekálneho pre vily s vlastných rúk ". Ale, pokračovať v rozhovore o zariadenie z fekálneho, je potrebné poznamenať, že práce na tejto jednotky je, že po získaní odpadových vôd z domov v zavedených kapacity vykonáva ich rozkladu pomocou špeciálnych mikroorganizmov.

Takéto fekálneho zvyčajne pochovaný do hĺbky aspoň dva metre: a to nemôže byť zanedbávaná, pretože to je vzdialenosť od zeme fekálneho umožňuje pred mrazom. Koniec koncov, ak sa na povrchu pôdy je priemer v zmysle "mrazivý zimný, nad hĺbka teplota sa bude o 5 stupňov, a pri tejto teplote fekálneho môže zmraziť nie je možné.

Je potrebné spomenúť baktérie, ktoré sú povinné', musí byť v prístroji. S baktérie aktívne s'jesť všetky organické látky, ktoré "úlovky" v ich ceste. Výsledkom tohto procesu vytvára teplo, čo znamená, že fekálneho môže, tak, to je vyhrievaný z vnútra.

Okrem toho, že prístroj fekálneho znamená, že voda, ktorá prichádza, aby ho z domu, len zriedka ľadu teploty. Ako prax ukazuje, v každodennom živote, ľudia zvyčajne používajú teplej alebo horúcej vody: ako pravidlo, odpad teplota vody je od 20 do 40 stupňov. Preto, aj po kanalizačné rúry, to je nie dosť výrazne ochladí. Tieto tri kľúčové faktory, ktoré máme uvedené vyššie, a umožniť fekálneho, bez toho, aby vznikali problémy pre vás, aby bezpečne prežiť zimu.

Aby sa zabezpečilo, že vaše fekálneho funguje normálne a je pripravený pre chladné počasie, môžete si všimnúť, že aj s tvorbou prvý sneh, na zem okolo zariadenia fekálneho musieť zostať v teple a sneh na tomto mieste by sa rýchlo rozplynie. Aj odborníci radia, pred začiatkom zimy, robiť čistenie žúmp, septikov nádrže. Toto opatrenie umožní eliminovať možné samaccount kalu. Okrem toho, kryt z fekálneho v zime, tak ako nie pokúšať osud, najlepšie na pokrytie niektorých izolačný materiál.

Tiež by som chcel poznamenať, že inštalácia fekálneho, mnohí odborníci sa odporúča, aby sa to v zime, ale to je, ako sa hovorí, je iný príbeh.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика