суббота, 29 марта 2014 г.

Ako obnoviť CD 2008-12-25 11:57:53

Výstavby a rekonštrukcie.

Ako obnoviť CD
2008-12-25 11:57:53

Ak čítate tento, budete zrejme mať osobný počítač''yuter. A pravdepodobne sa vyskytol takýto problém: existuje 1-2 CD, ktoré poškriabaný, alebo len nie prečítať disk assly. Tam je taký problém? Myslím si, že každý, ktorým čelí. Ak chcete obnoviť jednotku doma? Existuje niekoľko spôsobov, ktoré poslal návštevníkov našej stránky. Prečítajte si, že je možné a užitočné pre Vás.


1) Obnovené úplne nečitateľné CD-R disku. Prijaté kovový predmet s drsné hrany (použil som pravidelné lyžička). Potom v miestach, škrabance veľmi pozorne "odstraňuje vrchnú vrstvu" banálny trenie. Po tom, kus plsti leštené miesto spracovania. To je všetko.

2) O leštenie compusec, môžeme povedať nasledovné: banda compusec s rôznymi typmi škrabance ľahko som, približne 20 minút, obnovená s pomocou starých džínsové nohavice, čo je rukavice. Nepoužíva cestoviny, oni len poškriabané. Povrch je získavaná ako v novej spoločnosti. Takže skúste túto metódu.


3) Odstránenie škrabancov na CD, ktoré bránia ho čítať, môžete použiť bežné cestoviny GOI alebo niečo také. Nebezpečenstvo: môžete náhodne poškodiť informácie vrstvy (pri stlačení na disk alebo ho na nie úplne čistý povrch).

4) Ak vzdialenosť nie je viditeľné "otvor" v hliník, bez trhlín, ktoré je dostatočne veľké šance. Technika: ručne dosť handier, najlepšie bavlna, veľmi dobre staré uteráky. Pripraviť hladký a čistý povrch - kus skla, napríklad. Šíriť handričkou vložiť GOYIM s naftou alebo petrolej.

Šírenie handričkou na pracovnej ploche (rozmazané) a upevnite ho. Zvyčajne jeden koniec je umiestnený pod sklo, a druhý sa koná vnatyazhku voľné ruky. Disk je umiestnený na všetko špinavé zelené svetlo a krúživými pohybmi.

Z času na čas pozeráme na povrch, vidíme, že malé škrabance zmiznú, a veľké stať "transparentné". Mali by ste vyskúšať. Ale "transparentné" škrabance odvádzať laserový lúč je neznáme a nepoznané, že sme sa dostať do výstupu. Takže zmena handry. Ak je výber cestoviny GOI, vyberte jemnejšie. Ak nie, potom už len pokračujte na čistú handričku a petrolej alebo Solaro. Nakoniec, všetky na čistú handričku potrebné umyť, utrieť, poskytujú sa v dobrej kondícii.


V Všeobecné, je to dlhé a nudné, ale ak neexistuje žiadny iný spôsob - to pomáha. Snažil zosúladiť hlboké škrabance "skin" urýchľuje proces, je dôležité, aby to preháňať. A zatiaľ, kým leštenie, aby to preháňať to a nechcem prehriatiu disku, aj keď zdanlivo malé zvieracie, povrch sa zahrieva výrazne. A neponáhľajte sa.

5) Pravdepodobne ste si všimli, že farebné Cd zvyčajne prečítajte si viac spoľahlivé ako biele. To je založené na majetku laserového lúča, a na základe rovnakú platobnú metódu, maskovacie škrabance. Všetky informácie na disku je zdvojený. Preto úlohou je zabrániť preskočenie lúč prečítajte si skladbu do iného. Budete potrebovať ostré stick (môžete zaostriť zápas), zväčšovacie sklo a Zelenka. Všetko ostatné je jednoduché.

Makaeu prútik zeleňou a sakraste poškriabaniu. Ako výsledok, lúč nebude odrážať na okrajoch škrabance a bude pokračovať na tej istej trati. 100% záruka nie, ale ak nie poškriabaniu z nechtov, často to pomáha, a náklady sú minimálne.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика