пятница, 28 марта 2014 г.

Nutné a posta

Miesto, plánovanie a sýtosť kuchynský nábytok a vybavenie závisí, ako bude úniku svojho života v byte, alebo dome. Hoci existujú výnimky...

Stáva sa, že malé, ale veľmi útulnú kuchyňu stane miestom príťažlivosti domácich a hostí. A stáva sa, že obrovské plný drahé vybavenie, "chrámy potravín stáť prázdny, pretože ich majitelia majú zvyk Raňajky, obedy a večere v reštauráciách...



Z kuchyne a z potravín, nerobia kult - funkčný priestor by mal byť v súlade s dizajn riešenie pre vaše skutočné potreby. Prečo reálne? Pretože pri plánovaní potravín často sme ísť do extrémov, sa snaží vyplniť ho so všetkým, čo ponúka civilizácia z vstavané sporáky fancy zakrivené bar. O technike, budeme hovoriť nabudúce, a teraz býva v pláne.

Základom všetkého je pracovný povrch. Ak nie je dostatok miesta pre prípravu jedla a umiestnenie zariadenia pre domácnosť, kuchyňa, nič vám ušetrí. Preto v prvom rade rozhodnúť, rozmery pracovného priestoru, o'združuje drez, varná doska a miesto na varenie. Každý z troch modulov musí byť najmenej 60 (a v ideálnom prípade - 90 a viac) cm na šírku, ktorá zodpovedá rozmery štandardnej kuchynskej časti. Veľkosť drezom a sporákom sa môžu líšiť v závislosti od konfigurácie a šírka priestoru pre varenie je vždy odrazom vaše kulinárske ambície. Viac a viac si pripravíte, tým viac priestoru, ktorý chcete vyhradiť na dobrú vec. Pracovná plocha je lepšie sústrediť sa nie na jednom mieste, a byť rozdelený do niekoľkých zón, z ktorých jedna by mala byť medzi drezom a varnou doskou. A chladničky a rúra sa nachádza "v dochádzkové vzdialenosti" z miesta na varenie. A žiadne kompromisy!



Vzhľadom na rozloženie kuchyňa, postupujte podľa logiky budúcich pohybov v tomto priestore. Musíte mať možnosť, takže krok alebo dva, a jednoduché ovládanie všetkých procesov prípravy (na sporák a rúra), dostať jedlo z chladničky, a ak chcete nastaviť, hotové jedlá na voľný povrch. Ak ovládate a zvyšok budete musieť prekonať jeden alebo dva metre v jednom smere alebo v inom (ktorý je ľahko pochopiteľné, vychádzajúc z plánu vaše kulinárske cesty"), to znamená, že kuchyňa je zle naplánované.

Z hľadiska ergonómie je obzvlášť zlé jedlá, predĺžená dĺžka. Vyzerajú krásne v interiéri'kariéry časopisoch, ale to je úplne nevhodné pre život. Ísť tam a späť pozdĺž prednej časti kuchyňu, je nudný a zložitá úloha. Oveľa výhodnejšie prevádzkovať, prakticky na mieste. Toto je možné na GI U-tvarované kuchyne. A hovoríme nielen o cugnana je najlepšie, keď jeden z kuchyne frontoch sa nachádza pozdĺž steny s oknom! Roll z cesta alebo umývanie zeleniny, pri pohľade z okna, oveľa krajšie, ako výhľadom na prázdnu stenu. Rohu tabuľky vrcholy môžu byť použité, a pod veľké rohové umývadlo, a pod usporiadanie veľkých zariadení (mikrovlnné rúry, kávovary, odšťavovače), a dokonca aj pod varnou plochou. Avšak, druhý - na fanúšikov, pretože prístup k ďaleko horáky, môže byť ťažké.



Chladnička - kontroverzný dekorácie inter'interiéru, preto je vhodné začleniť do nábytku vybraný štýl. Miestom pre tento musíte vybrať aspoň viditeľné, ale to je miesto, kde chladnička by byť pohodlné. Pam'pamätajte, že nastavenia šatník so vstavanou chladničkou v rohu kuchyne, na bočnej stene, by mali byť ponechané medzi ním a stenou nie menej ako 10 cm zásob (rozdiel môže byť uzavretá dekoratívny panel) - v opačnom prípade vám nebude môcť otvoriť dvere.

Okrem GI U-tvarované kuchyne vhodné (a veľmi štýlové! ) Lineárne kuchyne s ostrosablin hlavné predné kuchyne. V tomto prípade môžete pohodlne sa nachádza medzi dvoma pracovnými priestormi, z ktorých jedna je vybavená sporák a drez. Dostatočne široká (90 cm) ostrove môže slúžiť a Raňajky, bar (duplex robiť s podkladových povrch z kuchyne). Bar v najčistejšej forme považujem za zbytočné namespace oddeľovač (spýtajte sa okolo priatelia - majú využite svoje bar pulty... ), ale na ostrove kuchyne urobiť výnimku. V tomto prípade, prítomnosť voľne stojace štruktúr v oblasti kuchyňa-jedáleň izba je odôvodnené jeho funkčnosť. Variť v kuchyni krajšie príliš - najmä ak je vaše hostí, alebo domáci Miláčikovia sú v tabuľke na druhej strane ostrova, a môžete komunikovať robiť. Je jasné, že možnosť ostrov kuchyne je len pre šťastie vlastníkmi značné (od 60 štvorcov) z otvorených priestorov. Ostrov, vklinený steny alebo priečky, jednoducho nebude vyzerať.



Kuchyňa viac tradičné konfigurácia môže byť ako otvorené alebo izolované. Samostatnej kuchyne môžete vzdať sa sami v plnej miere na proces varenia, lipnutie knedle alebo spracovanie m'mäso bez rizika konfliktu s vynikajúcou dizajn miestnosti. Otvorený priestor poskytuje možnosť alternatívne stravovanie, socializáciu, rekreáciu, a aj sex v náhodnom poradí, nebude pohybovať z jednej miestnosti do druhej. Otvorená kuchyňa by mala vždy vyzerať pekne a pekný, a problémy s udržať ju vo svojej pôvodnej čistote je, samozrejme, viac. Ale takéto "transparentnosť" disciplíny a učí na objednávku. Ako notoricky známy problém vonia, moderné odsávače plne vyrovnať s vôňou, ktoré sprevádzajú proces varenia. Avšak, prevádzkovanie zariadení nevyhnutne sprevádzané hluku, takže ak chcete mať doma divadlo v bezprostrednej blízkosti kuchyňa - nie je to geniálny nápad.

Ja radšej na rozdelenie priestoru skutočne kuchyňa a obývacia izba, jedálenský stôl a pohodlné, a sú opodstatnené logika dizajn takmer všetkých inter'jer. V tomto prípade, jedálenský stôl stáva centrom atrakcií, ako stolný v kuchyni. Jednu podmienku: musí byť tabuľka krásne a je určené pre dostatočný počet osôb - podľa mojich skúseností, nie menej ako 6 až 8. Je dôležité, že to nie je zdvojený odsunuté do rohu tabuľky na Raňajky.



Aj keď vaša strava je veľmi priestranný, namiesto toho, aby dal dve tabuľky (malé Raňajková miestnosť a "front"), pridať úložné systémy (ich nie je veľa! Vzhľadom na ďalšie kuchyňa modul, krásne hrudníka alebo formou bufetu. A v otvorenom priestore, ak to priestor umožňuje, kuchyňa-jedáleň, odmietnuť hornej prednej časti kuchyňu! Je schopný priniesť nič všetko úsilie na dosiahnutie harmónie medzi reveted dyha šľachtických alebo posedenie s žiarivý lak kuchynský nábytok a životné prostredie. Horné predné, všetky tieto skrine a Raňajky, naozaj neznesiteľné a nahlas: to nie je život, tu je kuchyni! A čo robiť s kapucňou alebo na sušenie riadu? Veď sa nechcem skrývať, poviete si. V nasledujúcom príspevku vám poviem, ako môžete to urobiť bez straty funkčnosti a výrazne výhru v estetiky.

Michail Shilov

Foto www. kamdesign. co. uk

Zdroj: Časopis "obchod s potravinami'"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика