пятница, 28 марта 2014 г.

Výkopové a pôdnej štruktúry 2011-03-28 16:54:33

Výstavby a rekonštrukcie.

Výkopové a druhy zemných prác
2011-03-28 16:54:33


Výstavba budov a stavieb si vyžaduje spracovanie pôdy, vrátane ich vývoj, pohyb, upchávky a tesnenia. Všetky tieto procesy sa nazývajú výkopové práce. Podiel výkopové práce v celkovom objeme stavebných prác veľmi veľký a je asi 12 - 15% hodnotu a až o 20% na práce textu. Výkopové predstavuje približne 10% všetkých pracovníkov zamestnaných v stavebníctve. Zemné práce objem je neustále rastie a tvorí asi 20 miliárd m 3 za rok. Spracovanie takého množstva pôdy možné len v prípade komplexnej mechanizácie a efektívnych technológií diel.

Jedným z dôležitých prostriedkov na zníženie hodnoty výkopové práce, a preto náklady na výstavbu poskytuje Voľba'ASCI budov a konštrukcia vertikálnych plánovanie, berúc do úvahy teréne.

Zníženie nákladov a zložitosti výkopové práce by mali byť dosiahnuté pomocou racionálneho navrhnúť riešenia, ktoré zaručujú maximálnu rovnováhu vyžaduje výkopov a násypov s minimálna vzdialenosť pohybu pôdy, komplexy strojov, ktoré minimalizuje množstvo práce vykonané manuálne.

V súčasnosti výkopové práce najmä vykonávať mechanizované komplexy, a manuálne rozvoj zem poskytuje len v miestach neprístupných pre vozidlá, ako je výkon manuálnej práce v 20... 30-krát nižšia mechanizované, ktorý významne ovplyvňuje celkové mzdové náklady.

Priemysel produkuje rôzne vysokovýkonné zemi sa pohybujúce, výkopové a dopravy, utĺkacie strojov a mechanizmov. Výber súbor strojov a spôsob práce vykonávané na základe technickej a ekonomickej analýzy rozličných možností.

Dôležitým ďalšie zlepšovanie technológie zemné práce sú: racionálna organizácia zemných prác na čas roka - zníženie objemu prác vykonaných v zime; zvýšenie podielu využívania high-performance zeme-pohyblivé stroje; vytvorenie a zavedenie do výroby sady stroje pre zaplnení rýh a jám, tesnenie a rozvoj zamrznutých pôdach.

Typy zemných prác. V priemyselnej a občianskej výstavby zemné práce vykonať v zariadení Nadácie priekopy a rýh pre základov a podzemných komunikácií, výstavba roadbed, a s plánovaním oblastiach.

Bagrovanie a násypových vyplývajúcich z vývoja a pohybu pôdy, s názvom zem štruktúr. Oni majú také mená:
- jamy - Zemné so šírkou viac ako 3 metre a s dĺžkou menej ako šírka;
- výkop - Zemné so šírkou menšou ako 3 m a dĺžkou, ktoré presahujú šírku;
- jamy Je hlboký, dutý s malých veľkostiach v pláne;
- barrow - Výstavba hromadných a kompaktný zem;
- vyhradzujeme -Zemné, z ktorých sme si zem na výstavbu nábreží;
- Cavalieri Hromada tvoril v dumpingu zbytočné pôdy, a tiež vytvorený pre dočasné uskladnenie.

Zem štruktúry sú:
- trvalé - Road hrádzí, priehrad, hrádzí, závlahové a odvodňovacie kanály, nádrže, plánovanie v oblasti rezidenčných oblastí, priemyselných komplexov, štadióny, letiská, a tak ďalej ;
- čas - Zemné pre obloženie podzemných komunikácií a montáž základy, násypov na dočasné ciest.

V závislosti od cieľovej krajiny štruktúr na ich pred'predstavujú rôzne požiadavky na chlad a úplnosť dodať zjazdoviek, stupeň stlačenia a filtrovanie pôdy, jeho odolnosť voči korózii a iné mechanické vlastnosti.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика