суббота, 29 марта 2014 г.

Hi-tech domov, pre rodiny s' *

Organizácia pohodlné podmienky pre ich pobyt v jeho dome - to je namáhavý a zdĺhavý proces, ktorý vyžaduje značné finančné náklady. A aj keď myšlienka pohodlie pre každého, ale stále si myslím, že čitateľ by sa zaujímať o to, čo high-tech riešenia pre túto ponuku moderných vývojárov.

Tak starobylá tradícia, že každý self-rešpektovať človeka, na jeho život by mal, okrem iného, vykonať tri hlavné veci, a to: zasadiť strom, porodiť svetlo potomstvo a postaviť dom. Ako sadiť stromy a aby deti, pravdepodobne väčšina z nás ešte vedieť, ale s tvorbou a usporiadanie teplo domova, je všetko oveľa zložitejšie. Ako položiť Základy, budovať múry a to všetko pokryť strechu (alebo ísť na menej tŕnistá cesta a nákup pripravený na bývanie) je len polovica bitky. Je potrebné vyplniť vstúpil k dispozícii priestor zodpovedajúci obsahu. Okrem toho, pohodlné a funkčné bude, tým viac zaujímavé, a preto je viac príjemný život sa stane. A ak máme šťastie, aby boli svedkami rýchleho rozvoja vysokých technológií, a nie, aby sa lepšie zoznámil s aspoň niektoré z mnohých úžasné vývoj navrhovaných odborníci na pohodlný život, bolo by to jednoducho nezmyselné. Avšak, je potrebné poznamenať, vykonávať okamžite že reči ide nie o najnovšie výdobytky v oblasti výroby rôznych stavebné a dokončovacie materiálov, a to asi najviac zaujímavé a nezvyčajné elektronické inovácie pre domáce použitie.

A začneme, možno, že pohľad na unikátne nástenné zrkadlo V Dotykový Displej, ktorý je pôsobivé práce inžinierov spoločnosti Philips. Tento prístroj, podľa jeho tvorcov, bude veľmi užitočná pre tých, ktorí radi pin sa nachádza v chodbe zrkadlo samolepiaci papier s pripomienky pre svojich blízkych. Pretože s jeho pomocou procesu informovania členov rodiny o musieť ísť do obchodu s potravinami, vyzdvihnúť zo TV opraviť alebo porazila koberec je značne zjednodušený a stáva veľmi vzrušujúce. Stačí sa dotknúť zrkadlovom povrchu, ako to bude bezprostredne vznikajú virtuálne nástenke, práca s ktorými je možné pomocou prstov alebo elektromagnetické pero. Počas tohto, zrkadlo nie je iba schopný zobraziť zadať ručne zadať, ale hrať zaznamenané pomocou vstavanej kamery a video správy. Je tu tiež možnosť, na diaľku, dopredu, aby zrkadlo videofilma alebo fotografiu z vášho mobilného telefónu, zvážanie správu alebo všetky, alebo jednu konkrétnu osobu. Jasne, vývojári zabezpečiť, presunúť, triediť a spracovávať existujúce záznamy, ako sa vám páči, pretože ich dieťa má dostatočne vysokú pre túto úroveň interaktivity. To je len kúpiť-V Dotykovej Obrazovky na najbližšie domáce spotrebiče obchod, bohužiaľ, nemôže uspieť, pretože súčasná vynález je iba konceptuálny model a sériové ešte.

Ale pozastavené multimediálna stanica Philips DCD778 Dokovacej Zábavný Systém je veľmi cenovo dostupné ku kúpe výrobku za cenu okolo $ 400, je pre šťastie vlastníkmi populárne digitálny hudobný prehrávač Apple iPod štvrtý alebo p'piatej generácie, ktorí si neželajú, aby časť s jeho biele milovaný aj v kuchyni. Novinka je vybavená špeciálne na pripojenie kolísky "Apple bestseller", kompletný s diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje prehrávať formáty diskov DVD, (S) VCD, MP3-CD, CD (RW) a Obrázkové CD, vlastní 8, 5-palcový farebný LCD displej, vstavaný ATSC / NTSC TV tuner a digitálny AM / FM rádio prijímač, a tiež má integrované 2-palcové reproduktory, hodiny, budík a časovač trvanie varenia. Budete súhlasiť, že s týmto kombajn varenie stáva skutočným potešením!

Veľmi užitočné v domácnosti jednotka sa stala nová chladnička od spoločnosti Samsung Electronics (model index RH269LBSH), ktorí nielen, že je schopný pojať veľké množstvo potravín, a aby sa zachovala jeho aktuálnosť pre dlhú dobu, ale aj cieľom, aby sa stal centrom multimediálnej zábavy, ako aj efektívne informácie a komunikácia znamená žiť pod jednou strechou ľudí. Hlavné funkcie prístroja je prítomnosť vymeniteľný modul Bezdrôtového ICE Pad s 10, 4-palcový TFT dotykový displej, ktorý vám umožní ľahko nastaviť optimálne podmienky na skladovanie týchto alebo iných potravinárskych výrobkov a na monitorovanie po uplynutí ich skladovateľnosť, a v okruhu až 60 metrov, prijímať a zobrazovať bezdrôtovo vysielať na TV programov a filmov alebo počúvať vaše obľúbené stanice (tam sú zabudované AM / FM tuner). Okrem toho, tento panel môže byť použitý ako prenosný digitálny pad a potom'drevené úvod, ktorý riadi operačný systém Microsoft Windows CE. netto 4. 2, ktorá dokáže vytvoriť grafiku vyžadujú Veci, označte požadovaný dátum v kalendári, ak chcete, poznámky, a ak chcete napísať správu, alebo zanechať hlasovú správu na ostatných členov sedem'th. Avšak, na vlastné toto všetko funkčné bohatstvo, budete musieť vyčleniť z rodinného rozpočtu nie menej ako 3500 dolárov, a tiež sa pozrieť v kuchyni dostatok voľného priestoru, pretože rozmery hrozné obrie predstavujú 972, 8 h, h, 4 mm hmotnosť 147, 8 kg

Nie menej zaujímavé a high-tech riešenia pre kúpeľňa a wc izby. Napríklad, nastavenie v dome digitálne sprcha systém Grohtherm Bezdrôtový! Sprchový Systém od spoločnosti Grohe, môžete regulovať teplotu a tlak vody je takmer z každej izby s pridanou diaľkové ovládanie, ktoré bezdrôtovo komunikuje s databázou, používa patentovanú technológiu Grohe Turbostat Technológie pre miešanie teplej a studenej vody. Okrem toho, dokonca aj domáce Zvieratá predprogramované nastavenia pre každú zo siedmich členov' * v súlade s jeho osobné preferencie, a tam je špeciálna funkcia SafeStop pre nastavenie prahovej hodnoty teploty vody (až 38 stupňov Celzia), aby sa zabránilo možnosti získania dieťa tepelnej horieť príliš horúce jet. Dobre, pre vizuálne zobrazenie všetkých informácií o vybraných parametrov a režimy zodpovedajú dva LCD displej s jasnými podsvietenie. To je zázrak techniky drahé - ako veľa ako $ 1300.

Naopak, fanúšikovia sa môžu pohodlne sedieť na wc a premýšľať o večnosti bez hygienické aspekty, odborníci z Japonských spoločností, Kohler odporúčame kúpiť jeden z ich ultra-moderné toalety s elektrická sieť, zabezpečená funkčnosť bidet. Nebudeme zachádzať do všetkých technických detailov, ako to všetko funguje, ale postačí, keď poviem, že v agregáty umožňuje teplota výberu a spôsobu prezentácie umývanie vody a sušenie prúdeniu vzduchu, a tiež za predpokladu, osvetlenie a vykurovanie sedadiel. Okrem toho, top úpravy voliteľný zabudovaný automatický osviežovač vzduchu a súčasťou dodávané diaľkové ovládanie. Pokiaľ ide o cenu, v závislosti od modelu, to je $ 750-1300.

Ak máme hovoriť o čistote, je vhodné pripomenúť to nie je veľmi príjemné pre mnohých postupov, ako upratovanie bytu. Ale tu si môžete používať inovatívny prístup k ušetriť od toho, aby museli tráviť veľa času a úsilia na takejto náročnej úlohy. Ak to chcete urobiť, mali by ste požiadať o pomoc domov robot vysávač, povedzme od rovnakej spoločnosti Samsung Electronics. Nebudete veriť, ale to málo cutie je charakteristický vysoký stupeň inteligencie, dostatočné nielen presne odhadnúť veľkosť vyťažené plochy a vypočítať optimálny čas pre prácu, ale aj nájsť, keď je to potrebné, špeciálnej nabíjačke dobiť svoju energiu batérie. Okrem toho, "dieťa" je možné ľahko rozpoznať hlasové povely a môže byť pripojený k domácej telefónnej linky, takže sa len v správny čas na volanie domov a povedzte jeho neúnavný pracovník na čistenie domu. A kúpite Samsung VC-RS60 a jeho viac rozšírené verzie, Samsung VC-RS60H, na území Južnej Kórei za $ 945 a 1050 resp.

Mimochodom, kým váš e-cleaner plné ruky práce s jeho povinností'odkazy, môžete relaxovať v pohodlnej stoličke Sonic Stoličky, špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie a vysoká akustická radosť pri počúvaní zvukových stôp. Špeciálny design, smart rozmiestnenie reproduktorov a starostlivo vybrané materiály - to všetko podľa jeho tvorcov, zaručuje nielen vysokú kvalitu zvuku bez skreslenia, ale v totálnej izolácii z poslucháčov od vonkajšieho sveta. Keď Sonic Stolička môže otočiť 350 stupňov a má potrebné nastaviť komunikačné nástroje na komunikáciu s rôznymi audejele, či digitálny prehrávač, prenosný počítač alebo hernú konzolu.

Ak predseda nemáte celkom fit, potom venujte pozornosť na nový vývoj spoločnosti Soundoiler, že dostal veľmi sparťanské meno - Duo. Navonok, toto zariadenie vyzerá ako obyčajné domáce osvetlenie zariadenie s elegantným moderným dizajnom. Avšak, okrem schopnosť irradiate okolitého priestoru s jeho m'ktoré, upokojujúce svetlo zázrak-lampa sa dá zarobiť viac, a ako reproduktory, vybavené zabudovaný ovládací panel na nastavenie hlasitosti a výber kanála. Zariadenie dokáže bezdrôtovo komunikovať s podporu tohto s'jednota audio zdrojov s voliteľným bezdrôtovým vysielačom, tzv maestro, a naviac vybavený špeciálny pedál spínač pre zapnutie a reguláciu svetla energie. Teda, nákup pár lampy Soundoiler Duo, po zaplatení 280 dolárov za kus, budete môcť, ležala na pohovke, počúvanie hudby cez celú akustické stereo systému, ktorý distribuuje nielen zvuk, ale aj svetlo, a pridanie ďalších 80 dolárov za auditcentre, ušetriť od zbytočnej vodičov.

Avšak, schopnosť dodávať zvuk radosť, ukazuje sa, nie sú iba stoličky a lampy, ale aj v posteli. A nie niektoré, a to Tune-V Posteli od spoločnosti PBteen ponúkané v niekoľkých verziách s rôznymi veľkosť, tzv. Twin, Úplné, a Kráľovná. Najzaujímavejšie je, že tento kus nábytku je vybavený dvoma 4-palcové reproduktory zabudované do postele v určitom uhle, a môžete ľahko "priateľov" s takmer akýkoľvek výrobok vyrobený v dnešnej dobe prehrávače, pre pripojenie a upevnenie čo poskytuje vhodné nádoby s dokovacej stanice. Ak myšlienka spí na zvuky milovaný melódie sa vám to páčilo, potom byť pripravený zaplatiť za hudbu posteľ z $ 700 až 1000.

Ale vznáša vo vzduchu obrie posteľ nazýva Magnetické Plávajúce Posteľ - to je iná pesnička! Autor tohto extravagantné vynález sa stal dánsky dizajnér Janjaap Ruijssenaars ktorým sa podarilo s pomocou špeciálny systém magnetov z podlahy "rookery" s hmotnosťou 900 kg Dobre, aby sa celý stroj nie je putoval po miestnosti, jej pohyb ovládať pripojené na stene štyri kábel. Hoci Magnetické Plávajúce Posteľ je už možné kúpiť, kúpiť produkt hodnoty 1, 2 milióny eur sa asi rozhodne nie každý.

Takže, sme brali do úvahy len malá časť toho, čo by sa mohlo stať samostatné "tehly" na stavbu domu, v ktorom by som sa chcel vrátiť znovu a znovu. Avšak, sme zámerne vynechané aktívne podporovať niektoré z najväčších výrobcov elektroniky koncept Digitálnej Domácnosti (doslova preložené ako "digital home"), pretože, ako sa nám zdá, že táto téma si zaslúži samostatný a viac podstatnú diskusiu.

Ruslan DAC

Zdroj: Ferra. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика