суббота, 29 марта 2014 г.

Starostlivosť linoleum 2008-12-25 11:57:15

Výstavby a rekonštrukcie.

Starostlivosť linoleum
2008-12-25 11:57:15

Najviac obyvateľov v apartmánoch, na podlahe je linoleum. V tomto článku ponúkame niekoľko tipov, ako sa starať o linoleum bez použitia drahé nástroje. Ak Máte niečo pridať, prosím, napíšte do komentárov. Raz týždenne linoleum umyť teplou mydlovou vodou, potom umyť čistou a utrite suchou utierkou.

- Vyčistiť linoleum, by mali byť pokryté tenkou vrstvou tmel a niekoľko hodín rošt Lesk, vlnené tkaniny, alebo môžete pokryť linoleum najmenšie zloženie. Linoleum už spasení, ak na nohy nábytku pripojiť kusy cítil.

- Shine linoleum, ako aj pre parkety a lakované podlahy, vhodný smallestda sklady. Smallestda kompozície obsahovať vodnej emulzii polymérov, zmäkčovadlá, emulgátory a ďalšie prísady, nehorľavý a netoxický a čo je najdôležitejšie, nevyžaduje leštenie.

- Tieto látky sú aplikované na vopred umyť alebo utrieť vlhkou handričkou a Vishnevsky linoleum. Po asi pol hodiny na linoleum sa vyrába lesklý film. Na posilnenie jeho lesk, operáciu je možné zopakovať 2-3 krát v intervaloch 30 minút. Takéto spracovanie podlahy by mali byť pravidelne - raz za mesiac. Tam prichádza film má dobrú lesklý a vydrží vlhké čistenie.


- Ak chcete pridať lesk podlahy pokryté linoleum alebo plastové, rovnako ako stromy'drevené podlahy, natreté lakom alebo farbou dosť dať smallestsize nástroj raz.

- Podlaha je pokrytá linoleum, najlepšie je umyť teplou riešenie Práčovňa mydlom, dobre opláchnite vodou peny vody.

- Do vody na umývanie linoleum, nie je možné pridať žiadne sódy alebo amoniak - destroy materiál na jej povrchu, s'objaví belavá škvrny.

- Linoleum, môžete RUB s tmelom. Ale treba mať na pamäti, že nové linoleum lepšie RUB bezfarebný tmelom, starý, na ktorých sú škvrny a poškriabaniu, tmavé, film, ktorý sa bude skrývať všetky nedostatky.

- Ak na linoleum uniknutého oleja alebo tuku ihneď odstrániť, inak to bude zostávajú tmavé nezmazateľné škvrny; kontaminované miesto utierať špongiou navlhčenou v terpentín. Nemali by ste položiť linoleum v lóggiami, balkónom, otvorená verandami - v chladnom a od zmeny teploty linoleum rýchlo zničené.

- Ak si nie ste používa na starostlivosť o linoleum leštiace nástroje, odporúča sa každé tri mesiace mazivo s olejom, a potom opatrne utrite m'čo handričkou.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика