пятница, 28 марта 2014 г.

Prípravné práce pre stavbu krajiny, dom alebo chata 2011-03-25 16:12:38

Výstavby a rekonštrukcie.

Prípravné práce pre stavbu krajiny, dom alebo chata
2011-03-25 16:12:38

V poslednej dobe sa mešťania začali stavať chaty a krajiny domov. A ako môžete vidieť, to nie je len to, že obyvatelia megapolises chcete oddýchnuť v prírode, ale, samozrejme, a ktoré výrazne zjednodušiť proces získavania všetky potrebné dokumentácie. Celkom jednoduché, v súčasnosti nájsť stavebná spoločnosť, ktorá dokáže ponúknuť alebo individuálneho projektu, alebo navrhnúť štandardný možnosť. Mnoho spoločnosti ponúka "home tlačidlo", v rámci ktorej spoločnosť vykonáva všetky druhy stavebných prác, od návrhu projektu a končí s poskytovaním služieb, krajinný dizajnér.

Výstavba chatky, ako pravidlo, sa začína návšteva oblasti vášho výberu odborný ktorý študoval dostupnú, terén a inžinierske komunikácie, niekedy sa nachádza v území oblasti, bude dávať odporúčania na výber takéto stavebné technológie, ktorá bude zodpovedať klimatickým podmienkam a geofyzikálne parametre vybranej oblasti. Na základe možností, ktoré ponúka technológia vybrali, môžete začať vývoj projektu.

Vzhľadom na vysoké náklady na služby architekta, dosť často v pokušení robiť to sami, ale projekt rozvoja si vyžaduje dostatočne hlboké vedomosti na Geológie a geodézie, takže v niektorých prípadoch úspory v tejto fáze výstavby môže riešiť omnoho viac finančných nákladov v nasledujúcich krokoch.


Pri výbere projekt by mal obsahovať detaily, napríklad usporiadanie a počet oblastí, počet poschodí budovy, jej formu, charakter prevádzky, podkrovie, balkón alebo terasa, atď. pripravený architektonický projekt by mal zahŕňať nasledujúce výkresy a dokumenty:

- Výkresy fasád budov, najlepšie na každej strane;
- Kreslenie zvislých časti štruktúry;
- Plán schémy všetky existujúce podlahy;
Plán, schéma, strechy a podlahy;
- Výkresy dôležité montážne celky;
Diagram komunikácie, vrátane ich prístupu na pripojenie k sieti a rozvodných sietí. Povinné'zabezpečiť, že projekt by mal byť vysvetlivky, ktoré by mali obsahovať odporúčania pre použitie stavebných materiálov a približný výpočet ich počet.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика