понедельник, 31 марта 2014 г.

Sme vybrať čerpadlo pre domácnosti

Sme vybrať čerpadlo pre domácnosti


Sme vybrať čerpadlo pre domácnosti Vidiecky dom alebo chata v meste nie je možné predstaviť bez čerpadiel rôznych druhov. Vykonávajú rôzne funkcie, vyrovnať sa aj s pitnej vody a odpadu. Pred výberom čerpadla pre svoju ekonomiku, je to stojí za to venovať pozornosť typy týchto zariadení, konkrétne použitie a fungovanie.

Typy čerpadiel

1. Drenážne čerpadlá. Nevyhnutné počas jarných povodní a záplav z pivníc a rodinných domov. Vážiť tieto čerpadlá nie sú viac ako 4 kg, spotreba energie je znížená na 0, 3 kW. Zariadenie bude stáť trochu, a ťažiť oveľa: pri čerpaní vody z hĺbky až 4 metrov, sú schopní zvládnuť asi 5 kubických metrov vody každú hodinu.

Pri čerpaní vody počas povodne bahna a blata stať prekážkou k normálnemu fungovaniu prístroja. Preto pri výbere upozornenie na čerpadlá, ktoré môže vyčerpať a kalov.

Stavebnice drenážne čerpadlo obsahuje plavákový spínač, ktorý slúži ako senzor na jednotku, keď určitú hladinu vody. Po dosiahnutí stanovenej hĺbky čerpadlo je vypnuté.

2. Sanitárne čerpadlá. Toto zariadenie môže byť použité aj v prípade povodne, je vhodné na čerpanie špinavé nefiltrovanej vody zo studní. Ak to nie je možné dohodnúť sa na somatických kanalizácie cez odľahlosti body pripojenia, sanitárne zariadenia, môžete použiť hygienické čerpadla. To je namontovaný v prijímajúcom fekálneho.

Fekálne čerpadlá ponorné čerpadlá, ponorné a vonkajšie, ktoré sú vybavené mlynčeka.

3. No a vrty čerpadlá. Sa používajú na čerpanie čistej vody, alebo sklady, v ktorých nie väčšou ako 150 g/m3 piesku. Účinnosť dobre čerpadiel je dosť veľká. Sú dodanie dom s čistou vodou, je evakuovaných z neho s veľkou hĺbkou. Odstredivé modely sa používajú na prenos vody z povrchovej vody z hlbokých studní, vrtov. Pri výbere ponorné odstredivé čerpadlo venovať pozornosť uvedené maximálna hĺbka použitie. Niektoré možnosti čerpadlá majú špeciálne ventily, ktoré sú potrebné na udržanie vodného stĺpca pri odpájaní čerpadla. Druhé kolo je jednoduchšie a rýchlejšie.

Niektoré vrtu čerpadlá môžu byť inštalované horizontálne. Pri inštalácii čerpadla v chladiaci plášť skúste umiestniť tak, aby sa nedotýkajte steny bývanie.

4. Samonasávacie čerpadlá. Dátový model v prenosných a kvapalných krúžok výkon odporúčané pre čerpanie vody bez nečistôt, ako aj pre kvapaliny, ktoré sú v zložení chemicky non agresívne. Samonasávacie čerpadlá vysúvanie typ aplikované na plnenie bazénov, rybníkov, ako aj na polievanie záhrady a záhrady.

Ak máte v pláne použiť čerpadlo svojho druhu v domácnosti, za dva varianty aplikácie. Je možné vybaviť nádrž, ktorá slúži na umývanie riadu a na prijatie duše. On pravidelne naplnený vodou čerpadla. V Baku musíte nainštalovať snímač, ktorý by signálu množstvo vody pri nedostatku kvapaliny a prepadovej nádrže. Ale tlak vody v tomto prípade je malý. Táto metóda vyžaduje organizáciu kabeláže inštalatérske a vodné systémy. Ak snímač prepadovej nádrže zlyhanie nie je v čase, voda môže spôsobiť veľa problémov doma. Preto, snímač musí byť kontrolované pravidelne.

Najlepšia možnosť, ak chcete použiť samonasávacie čerpadlo sa stáva jeho žiadosť vybavená membránou tlaková nádoba.

Alternatívne čerpadla: čerpadlo stanice

V skutočnosti, samonasávacie čerpadlo, ktoré je nainštalované v membrány nádrže a zaradila tlakový spínač je čerpacia stanica. Vnútorný priestor membrána nádrž je rozdelená na dve polovice, na základe membrány. V jednej časti nádrže je stlačený vzduch, voda je umiestnené s čerpadlom v druhej polovici. Na konkrétnych úroveň tlaku čerpadlo sa automaticky vypne.

Čerpacie stanice sa odporúča, ak potrebujete spoľahlivé asistent, ktorý bude slúžiť nie jeden rok. V dôsledku zníženia počtu zapnutie a vypnutie čerpadla a jeho životnosť sa predlžuje. Dokonca aj vtedy, ak tam bude nedostatok elektrickej energie, vodu je k dispozícii.

Nezabudnite počas inštalácie čerpacích staníc, ktoré spätný ventil povinné'musí byť na konci hadice, ktorý je umiestnený vo vnútri vrtu alebo studne. Ak nie je, odpojte čerpadlo, voda sa nebude môcť vrátiť do dobre.

Ak čerpacia stanica sa používa iba v letnom období, s jeho inštalácia nie je problém. Ale pre inštaláciu stanice, ktoré budú používať celý rok, je potrebné vykonávať prípravné práce. Čerpadlo systém by mal byť umiestnený v teplej miestnosti. Trubice, ktorá ide z domu, aby sa dobre, môže byť stanovená v podzemí. Ale v tomto prípade by to malo byť nižšie pôdy mrazom. Ak potrubie prechádza cez zem, musí nevyhnutne'uistite sa, že teplé. Studne alebo vrtu, musia byť otepľovanie.

Inštalatérske Čerpadlá a príslušenstvo Prejsť na: Tovarov a cien Inštalatérske Čerpadlá a príslušenstvo


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика