понедельник, 31 марта 2014 г.

Smart home

umdom. jpg Dom budúcnosti. Ako často sa pri pohľade na TV fikcia, boli sme prekvapení tým, komfort, funkčnosť a čo je najdôležitejšie technológie ukazuje, že domy. Avšak, dnes domov budúcnosti má stať skutočnosťou. Názov "smart" dobre odôvodnené, ako sám dom sa môže starať majiteľa, napríklad variť kaviarne ráno pred príchodom do práce pre vykurovanie sauny, vzduchu ubytovanie. To všetko bolo možné vďaka moderným rozvoj elektroniky a technológie.

Základný princíp práva duševného dom - všetko by malo byť stand'navzájom prepojené. Ak chcete spravovať toto domu, na strane dosť malý na diaľkové ovládanie, ak ste doma a prístupu k celosvetovej sieti Internet, ak chcete ovládať dom vo vašej neprítomnosti. Internet bude nie len vedieť všetko o stave zabezpečenia v domácnosti, ale tiež vám dá možnosť vidieť, čo sa deje v dome bez vás. Napríklad, posedenie v práci, môžete nenápadný'obsessive ovládanie deti, kontrolu, ak to robia hodiny alebo hrať comp'utern hry. Ďalšou, nie menej populárny spôsob, ako ovládať zo svojho inteligentného domov cez mobilný telefón s GPRS funkciu.

Tak, čo ešte najnovšie bezpečnostné systémy môžu ponúknuť smart home? Prvý dom je jednotný siete comp'počítač, telefón a videa SV'ASCO. Nie je potrebné spustiť na druhom konci domu, ak by chcela niečo povedať domácnosti - kliknite na príslušné tlačítko na špeciálne navrhnutý tak, diaľkové ovládanie a prostredníctvom interných reproduktorov hovoriť o všetkom. Rovnaké je to s získavanie informácií. S jednej sieti, sa môžete dozvedieť všetko o útulnom pohovky (moderné technológie umožňujú prinášajú informácie z Internetu na všetkých pripojených dopravcov).

Inteligentný domov vám umožňuje spravovať všetky zariadenia a rôzne mechanické zariadenia (otvárať a zatvárať dvere a Okná, spravovať, žalúzie a pod.). Inteligentný dom bude aj kontrolu teploty, vlhkosti a čistoty vzduchu, vodičský klimatizačné systémy. Ak je správne nakonfigurovaný, systém kontroly môžete upraviť spotrebu elektrickej energie a vody. Riadenie na diaľku vám umožnia nie sa starať o doľava na žehličky a zabudnuté zahrnuté žeriav.

Mali by sme nemali zabudnúť na voľný čas. Smart home vám pomôže byť v centre deanouel si ich prezerať v najlepších podmienkach. Domáce kino nie je iba na obrazovke a systém "je zvuk okolo", ale výber optimálne rozlíšenie obrazovky nastavte požadovanú osvetlenia, atď., Módne teraz verzia pre domáce kino s video projektor a veľké zdvíhateľnej obrazovke. To isté sa dá urobiť s hudbou: zhromažďovanie, usporiadanie, nahrávanie zvukových záznamov. Inteligentné domácnosti môžete tiež vytvárať rôzne, Amatérske alebo profesionálne, foto a video štúdiá.

Veľkú úlohu pri vytváraní atmosféru domu je svetlo. Návrhu osvetlenia v inteligentných domu zahŕňa nie len triviálne deň a noc osvetlenie, je vytvorený hornej svetlo a rôzne doplnkové zdroje osvetlenia, ale aj rôzne možnosti pre distribúciu svetla v závislosti na čase dňa, regulácia osvetlenia v rôznych častiach miestnosti, zmena niekoľko stupňov intenzity osvetlenia. Je dobre známe, že s osvetlenia istej miestnosti budú líšiť, a systém osvetlenia v duševného dom vytvára desiatky takýchto prípadov. Tak si vždy môžete vybrať osvetlenie, ladiť s vašou náladou.

Nemali by sme zabudnúť na vonkajšie osvetlenie domu. Rôzne osvetlenie fasády domu, priestor pred ním, fontány alebo pavilóny bude dom jedinečný a dokonca aj trochu víla.

Ekaterina Juraska (C "VIR-Artstroy")



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика