понедельник, 31 марта 2014 г.

Letá sú komfortne

"Ach, červená letné, rád by som vás"... Tešíme sa na leto, a keď to príde, človek začne trpieť od tepla, stuffiness, sníva o príjemné prostredie. Ak chcete zabezpečiť optimálnu vnútornú klímu, čistý vzduch, regulovať teplotu a vlhkosť úroveň je určená klimatické zariadenia.

Všetky vzduchu-kondicionéry sú rozdelené do domácnosti (kapacita až 8 kW), semi-priemyselné (power 8-20 kW) a priemysel (s objemom viac ako 20 kW).

Vzduchu v miestnosti-kondicionéry nastaviť v malej miestnosti s rozlohou 100 m2, a nie pred'je rastúce požiadavky na presnosť udržiavanie nastavenej teploty alebo vlhkosti. Klimatizácia môže byť jeden mobilné monoblok (okná, podlahy), alebo split systémy dvoch alebo viacerých blokov (steny). Externý napájací split-systém je namontovaný na ulici. Vnútorné bloky môžu byť, naopak, steny, podlaha, strop, podlahu alebo strop, kazety. Pre medené rúrky, s'spája bloky, freón. Izba klimatizáciou v pohode (vyhrievané) vzduchu na požadovanú teplotu, nie pričom čerstvý vzduch vonku. Systém, v ktorom jeden vonkajšia jednotka je umiestnená niekoľko vnútorných jednotiek, s názvom "split". Vzdialenosť medzi vnútornou a vonkajšou blokov závisí životnosť a spoľahlivosť, klimatizácia (a nákladov na inštaláciu), zvyčajne prepojenie dĺžka trasy nepresahuje 12-15 metrov.

Semi-priemyselné klimatizačné zariadenia sú inštalované v priestoroch s rozlohou až 300-400 m2. Všetky sú delené systémy a multi-split systémy s priemernou kapacitou 10 až 15 kW. Na ich pred'sú zvýšené požiadavky a technické možnosti ich prístup priemyselného vetrania. Podľa typu semiindustrial vzduchu-kondicionéry môže byť kazety, podlahy alebo stropu, kanál a stĺpec.

Nástenné klimatizačné zariadenia široký rozsah výkonu, ktorý umožňuje vybrať model podľa rôznych štvorcových. Interná jednotka je namontovaná na stenu pri strope.

Poschodie-stropný systém montáž na strop a dole na stenu. Ako kondicionér väčšina účinne vetrať miestnosti a môže byť úspešne uvedené v návrhu priestor.

Klimatizácia kazety typu namontované za podhľadu a sa používa, keď nie je možné nainštalovať klimatizáciu na podlahu alebo na stenu. Ako kondicionér distribuuje vzduch v štyroch smeroch.

Kolóny upevnených k podlahe a sa používa pre chladenie veľkých priestorov (kiná, reštaurácie), keď budete potrebovať silný prívod vzduchu.

Ducted vzduchu môže byť zmiešané so vzduchom, ktorý je odjato mimo miestnosti, ale majú vyššiu cenu a veľkosť.

Priemyselné klimatizačné zariadenia požiadať o úpravu obytných a administratívnych budov, priemyselných budov, športových zariadení, obchodných hál. Typ môže byť Centrálna, strechy, presnosť vzduchu-kondicionéry a VRF systém, chladenie-fan coil systémov.

Vybrali klimatizácia, pam'uvedomiť, že to nie je potrebné uložiť na výkon. Klimatizácia s nedostatočnou kapacitou bude pôsobiť v nútený režim a rýchlo zlyhá. Tiež na vedomie noiselessness práce, kvality konštrukcie (scroll kompresor zvyšuje životnosť uzol split-systém), spoľahlivosť systému automatizácie a diagnostika, ochrana pred rozdiely v sieti (umožňuje použiť automatický reštart funkcie) a, samozrejme, dizajn.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика