суббота, 29 марта 2014 г.

Štukovou 2007-04-16 11:05:05

Výstavby a rekonštrukcie.

Štukovou
2007-04-16 11:05:05

Nový dekor v starom štýle

Čo iné časy, bol považovaný za privilégia šľachty, už dlho je k dispozícii pre všetkých. S pomocou dekoratívne štuky môžete v čo najkratšom čase účinne "vek" môj byt.


Pôvodná výzdoba stien, bude vždy priťahovať pozornosť na seba. Tie, ktoré sú na modrom pozadí vertikálnych biela band (40 cm) sa oženil vo výške 160 cm dekoratívne štuky rozety (pripojené akrylové lepidlo). Zásuvky vyrobené z ARSTEL - vysoká hustota polyuretánovej a bez predbežného ošetrenia, na ktoré dokončovacie vrstva biela farba. V našom prípade, priemer produkty - 30 pozri

Vtipné zmes štýlov: spárované s stropné svietidlo era of postmodernism skromné "babička" rozetu sadrovca je oveľa účinnejšie. Jeho priemer - 56 pozri

Kde inde na post domov obrázku alebo fotogalérie, ako nie v jedálni! Verzia, vhodná pre priestory s vysokými stropmi. Vďaka horizontálne pásy predpoklade, výška opticky znižuje. Ušľachtilý sivé steny môžu byť dokonalé pozadie pre maliarstvo a umelecké fotografie. Teplé Zlaté tóny nábytok a stromy'drevené rámci SIP'Aksuat celkovej závažnosti dekorácie inter'jer.


Štukovou rozety na stenách ozvalo strop, tiež zdobené v štýle domu starej budove. Po obvode stropu je rímsy pevného polyuretánu.

Skromný biele dvere sa môžu zmeniť na skutočné majstrovské dielo, ak si vyzdobiť svoje dekoratívne štuky výliskov. Polyuretánu výliskov úspešne nahradiť nielen rámy, zvyčajne v blízkosti rám dverí, ale podláh. Upozorňujeme, že tento priestor nie je celkom tradične natreté steny. Zvyčajne nižšia časť ich maľoval v tmavšej farby, a horné biele. Tu všetko naopak. Čo nie je veľmi praktické, ale dáva pocit priestoru a ľahkosťou.


Konečné ťah končí takýchto dverí môže slúžiť ako úľava dekorácie s ozdobou v podobe kvetov a listov. Je vyrobený z bieleho-maľované masívne drevo (24? 91 cm).

Skutočná krása nie je okamžite zrejmé. Tak tento malý konzoly formou bufetu v žiadnom zhone, ukázať sami a sotva za rovinu steny. Štukovou lišty dverí napodobňovať Hrozienkového poriadku, ktorá dáva vynikajúci kus nábytku, klasické vznešenosti. Medzi sterilné biele steny a rovnaký nábytok červeno-žltý list grafika podobné oheň, blesk.


Iba v kombinácii s štylizované sadrové kvety a listy self-made obrazových rámov sa stal skutočným dekorácie stien. Štukovou ornament malé rozmery je možné zakúpiť na umenie salóny, alebo obchodov, špecializujúca sa na zaujímavé produkty pre voľný čas a hobby.

Tí, ktorí chceli počítať hviezdy, spať, táto posteľ je radosť. Vo Všeobecnosti, nový "hviezdne nebo" v spálni môžete rýchlo a ľahko: reliéf obraz hviezdy len posedenie s vápenné mlieko, a potom prilepené k maľované bledo modré steny. Podobne zmontované a vyrobený z polyuretánu dekoratívne stropné rímsy.

Reliéf obraz hviezdy, priemer 23 cm, z polystyrénu metóda tvorby.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика