суббота, 29 марта 2014 г.

Konštrukcia podlahy v kuchyni

Konštrukcia podlahy v kuchyni

Konštrukcia podlahy v kuchyni Kuchyňa - najnavštevovanejších miestnosti v dome, tak okrem krásy inter'interiér, majitelia bytov dávajte pozor na jeho funkčnosť, spoľahlivosť a dlhú životnosť. Najnáročnejšie na kvalitu časť - poschodie, predstavuje základné zaťaženie: skrine, kuchyne, nábytok, jedálenský stôl a stoličky, konštantný pohyb ľudí. To je dôvod, prečo konštrukcia podlahy v kuchyni - problém, ktorý je predmetom záujmu mnohých. Ako spojiť krásu a spoľahlivosť - čítajte ďalej.
Hlavné požiadavky na podlahe v kuchyni - trvácnosť, odolnosť voči mechanickému poškodeniu, odolnosť voči vlhkosti, olej, kvapaliny čľapkať v prípravu a ľahkú prenosnosť časté umývanie.

Najčastejšie oprava podlahy v kuchyni stráviť dlaždice, pretože spĺňa všetky požiadavky stanovené, ak sa však fit a kamenné, drevené parkety, linoleum a dokonca aj koberec.

Dlažba, v kuchyni

Dlaždice v kuchyni dizajn

Podlahy v kuchyni keramická dlažba

Samozrejme, použitie dlažba v kuchyni mimo súťaž. Keramické dlaždice je veľmi vysoká pevnosť a tuhosť, ktorá umožňuje nesmie byť deformovaný v akejkoľvek činnosti. Odolnosť voči požiaru umožňuje tehlové dlaždice povrch v blízkosti sporáky, a dokonca aj vykonať krby s jeho rúk.

Chrániť náterom povrch z ohňa, ona prakticky nie je vyhrievaný a neemituje škodlivých látok do ovzdušia. Slnečné lúče, chemických látok, elektrický prúd je vplyv všetkých týchto faktorov nebude zhoršovať stav doske tak, keramiky je považovaný za najlepší na kuchynské použitie.

Samozrejme, sú tu aj nevýhody použitia materiálu:

  • Vysoká pevnosť nedáva šance na pokrmy, ktoré padli na zem.
  • Chladné a nepríjemné povrch je zabezpečené aj v letnom období.
  • Väčšina dlaždice dosť klzké, najmä po kontakte s vodou.

Ak chcete tieto problémy vyriešiť jednoducho - nie k poklesu jedál, držať teplé podlahy a vyberte skupinu dlaždíc s vysokou pevnosťou trenie. Inak, obkladačky sú ideálne.

Existuje aj niekoľko druhov dlaždíc, ktoré môžu nahradiť ďalšie možnosti nátery, to je dlaždice pod stromom, pod kamennou napodobňovať muriva, kovov, zlata, tkaniny a dokonca pokožky, nehovoriac o mnohých ozdoby a panelov, obkladačiek.

Strom v kuchyni

Dizajn dlaždice v kuchyni

Stromy'Jan podlahy v kuchyni

Drevo, nepochybne, druhý na popularite po obkladov. Prírodné farby, bohaté odtiene, live textúra - to všetko vytvára atmosféru domácu pohodu, najmä v kombinácii s stromy'Jana atmosféru. To je veril, že parkety vyrobené z olivového dreva prevyšuje pevnosť škridiel.

Parkety drevo je rôznych spôsobov - šach, kožušiny-strom, siete, paluba, otvorenie dizajnér veľa príležitostí experimentovať a použiť niekoľko odrôd drevo - art parkety, zvýšiť ich ešte viac.

Prosím, rešpektovať! Ak položiť podlahy diagonálne, môžete opticky zväčšiť priestor miestnosti, čo je užitočné najmä pre malé kuchyne oblasti alebo nevhodné rozloženie.

Existuje niekoľko možností, stromy'drevené podlahové krytiny:

  • Pole. Tuhé dosky z dreva je kladený na pripravené poschodí. Skvelé pre vidieckom štýle.
  • Parketové Dosky. Je vyrobená z troch vrstiev dreva, pokryté s lakom. Prípravky pre nosnice a viac odolné voči vlhkosti a teploty ako pole.

Ako dizajn dlažba v kuchyni, stromy'drevené dekorácie má tiež svoje nevýhody.

A to:

  • Náročnosť na starostlivosť o materiál.
  • Nestabilita sa chemických látok a vlhkosti.
  • Absolútne nestability tepelné namáhanie.
  • Neschopnosť použiť teplé podlahy spolu s parkety.
  • Stopy po ostrými alebo horúcimi predmetmi.

Linoleum v kuchyni

Dizajn dlažba v kuchyni

Použitie linoleum v kuchyni dizajn

Lacnejšie náhradné podlahy sú linoleum. Farba a textúra gama linoleum je veľmi široká, takže si každý môže vybrať farbu a konečná úprava kameňa alebo dreva, podlaha v kuchyni. Existuje niekoľko typov linoleum je prírodný a PVC, ktoré je lacnejšie náhrady.

Prírodné stojí viac ako PVC, ale má mnoho výhod:

  • Ekologickú čistotu.
  • Tesnosť.
  • Anti-bakteriálne vlastnosti.
  • Shockproof.
  • Odolnosť voči požiaru.
  • Antistatická a protišmyková povlak.
  • Odolné voči chemikáliám.
  • Povolené ktorým sa na teplej podlahy.
  • Nie je deformovaný pod nohy nábytku.

Prosím, rešpektovať! Ak sa rozhodnete vziať PVC linoleum, nezabudnite o podšívka vyrobená z prírodných vlákien. Toto zníži statickú elektrinu a aby chôdza na povrchu je oveľa príjemnejšie.

Kam'drevené podlahy

Kam'Ján Pavol

Kam'Ján Pavol

Často Kam'drevené podlahy sa používa na opravu súkromných domoch. Vyzerá to veľmi pekné, veľmi odolný voči mechanickému, chemickému a tepelnému podmienky, a bude trvať spolu čas. Však, proces, ktorým Cam'drevené podlahy veľmi zložité, a náklady na prírodný kameň presahuje terakota a parkety.

Kam'Jan poschodí je vytvorená v niekoľkých etapách:

  1. Materiál je pripravený na záver môžeme vybrať najviac rovný a trvalo udržateľný kamene.
  2. Na základe stanovených byt na poschodí s praskliny medzi kameňmi.
  3. Je injektáž, malty, a pred kompenzátory rozšíriť na zlepšenie stability Nadácie.
  4. Okamžite po hmota očistite povrch cement, že nechcel pokaziť prirodzené farby kameňa.

Koberec

Koberec, v kuchyni

Koberec, v kuchyni

Ak neviete ako urobiť dizajn dlaždice v kuchyni, môžete si vybrať pokrytím od koberec.

Mnohí veria, že to rozhodne nie je vhodný pre kuchyne: materiál nie je odolný voči znečisteniu, účinky tepla a vlhkosti, anti-hubové. Avšak, ako sa hovorí svojich súperov, pohodlie, získané pomocou koberec, nie pokaziť žiadne zápory.

Vysporiadať sa s vlhkosti ľahko dosť, odsávače pár, koberec jednoducho pilosoides a očistí od škvrny, a v prípade, že spadol na zem dosky, bude stačiť na zvýšenie a umyť ho, a nie vyzdvihnúť kusy.

Kombinovať podlahové

Kombinácia viacerých nátery na kuchyni

Kombinácia viacerých nátery na kuchyni

Vďaka inovatívne nápady pre opravu jedál a kombinácia funkcií niekoľko miestností, v jednej prijaté voľby, keď chcete použiť niekoľko typov podláh v rovnakej miestnosti.

Zároveň je možné položiť linoleum a dlaždice v kuchyni dizajn z takýchto nebudú dotknuté, a len zlepšiť. Hlavná vec je kombinovať zóny.

Zvyčajne kuchyni je rozdelená do pracovných a jedálenský priestor. Štúdio apartmány zahŕňajú ďalšie oblasti, pre zábavu. Je jasné, že na separáciu týchto stránok používajú rôzne prekrytia pre podlahy - kuchyňa dlažby pre jedáleň, alebo laminátové podlahy, a pre obývacia izba koberec, alebo kobercov. Všetko závisí len na vašej fantázii.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика