суббота, 29 марта 2014 г.

Prvý apartmán je potrebné vybrať! 2008-12-24 14:14:51

Výstavby a rekonštrukcie.

Prvý apartmán je potrebné vybrať!
2008-12-24 14:14:51

Rozhodla, že nový byt by mal byť váš ďalší nákup? Gratulujem, to je skvelé! Ak však chcete kúpiť byt je oveľa zložitejšie, ako napríklad auto, drahé kožušiny kabát alebo lístok na spiatočnej cesty, ktoré sú náklady môžu byť malé "malé". A nie sme ani hovoriť o tom, že kvalita výstavby ako celku ponecháva veľa byť požadovaný, vôbec nie! V skutočnosti, dojem z oblasti stavebníctva kazí veľmi čierne ovce, bez ktorých to môže urobiť ani jedna strana nášho života. Vo Všeobecnosti, stavebné firmy, ktoré pracujú na svedomie, veľká väčšina, a zvážte početné prípady podvodov imaní zmysel: koľko už bolo napísané o ňom, a klamu, sa zmenšuje. Preto sa budeme zameriavať na nasledovné podmienky: vybrali ste úspešný a dobre známe stavebné spoločnosti (prípadne na odporúčania od priateľov) a pozval jeho právnika, dvakrát skontrolovať všetky dokumenty. Ak áno, zvážte, že zo zákonom nepoctivé firmy ste chránení. Zostáva zvážiť nových bytov, ktoré sú ponúkané na vás, a pre správny výber!

A pre ktoré budete musieť odpovedať na nasledujúce otázky, a to je nemožné povedať, ktorý z nich by byť viac dôležité. Najprv vyriešiť svoju finančnú situáciu, po druhé, jasne definovať svoje výhody. Možno začneme riešiť tieto problémy, v tomto poradí.

Spievať Li Financií romances?

Takže, poďme zvážiť fantastické možnosti: môžete držať celá suma potrebná na kúpu bytu. Ktoré ste zarobili na to spravodlivé, alebo nie reálnej práce, zrušil alebo, v najhoršom prípade, požičal si od príbuzných a priateľov, ale faktom zostáva: teraz môžete začať vyhľadávanie byt svojich snov. A vám bude obmedzená len existujúce hodnoty - ale asi sa vybral až na základe reálnych potrieb trhu a vlastné preferencie. Takže si môžete pogratulovať: prejdite na ďalší oddiel, pretože všetky nasledujúce nemá nič do činenia s vami.

Teraz sa obrátiť na variant, ktorý sa vyskytuje oveľa častejšie: peniaze na byt nie, ale majú dobrú prácu, ručiteľov a určitý softvér, tak Banka vám slušné hypotéky. V tomto prípade by ste nemali začať s zhonu o bankách a štúdie všetky úverové programy. Oveľa lepšie, ak si najprv sa zoznámiť s realitnom trhu a vybrať si, čo ste sa viac k duši, a potom neskôr zistiť, ktoré banky požičiavajú na jeden alebo inú budovu. Najčastejšie rezidenčný komplex je pripísaná jedna Banka, ktorá ponúka najvýhodnejšie podmienky pre transakcie, a všetkých tých, ktorí sú ochotní dať požadovanú sumu, ale úroková sadzba bude vyššia, pretože o'object to pre nich", nie native". A iste, táto Banka má úverového poradcu, ktorý vám vysvetlí, čo chcete a budete oznámiť všetky údaje o platbách. Poznámka: varovanie prítomnosti jeho advokáta, zostať na mieste - príliš veľa vysvetlenie a stanovisko nikdy neublížil.

Vždy, či nový je lepší?

Zaujíma vás, svetla a jasný, nové budovy alebo Stalina dom s p'timetravel strop? V závislosti od odpovede na túto otázku budú líšiť, a je spojené s vašej Banky. Samozrejme, ak je vaša voľba je na sekundárnom trhu, žiadnu konkrétnu Banku nie ste Voľba'súvisiace. Takže v tomto prípade, by ste sa nevzťahuje na Banky a nezávislý úverového poradcu, ktorý chápe úverové produkty bánk, prítomní vo vašom meste. Povie vám, ktorý z nich si dať hypotekárne úvery na kúpu druhého domy, a ktoré z existujúcich návrhov bude vyhovovať najlepšie.

Ak sme sa, ako v prvom prípade ide do zaplatiť svoje peniaze, potom pam'nezabudnite, magic mantra: dokumenty, papiere a dokumenty znova! To platí tak pre testovanie a registrácia dokumentov: a krok, alebo nie ísť bez vlastného právnika! Najjednoduchší spôsob, ako na skenovanie dokumentov, môžete to urobiť sami - porovnanie adresu kúpiť apartmány s pečiatkou zápisu do pasu majiteľa. Avšak súhlasia s tým, že pre úspešné ukončenie prevádzky ho nie je dosť.

Ako pre výhody byty v novej stavby alebo byty zo starého Fondu, je, ako sa hovorí, chuť a farbu mojich bratov. Na jednej strane, nový rezidenčný komplex je takmer vždy na parkovisku alebo vnútorné Parkovanie, fitness klub a kozmetickom salóne na prvom poschodí, nové detské Ihrisko, Recepcia, bezdrôtový Internet a pevné oplotenie po celom obvode areálu. Na druhej strane je najčastejšie nedostatok vhodnej infraštruktúry, okraji mesta, vzdialenosť od stanice metra a niekoľkých budov v okolí. Avšak, byť si vedomý toho, že tento čas problémy, ale problémy, ktoré existujú v starom dome, žiť až do konca. A ak váš okolo "Stalin" nie, obchody, školy, škôlky a zastávkach verejnej dopravy, je nepravdepodobné, že to'tam bude jedného dňa.

Okresný funkcie

Kúpu bytu musí byť sprevádzané nielen analýzu stavu domu, ale dôkladnej kontrole územia. Ak chcete začať, myslím, že to je výhodné, ak budete mať odtiaľ do práce, pokiaľ samozrejme nie ste ísť do dôchodku čoskoro. Ak pracujete výhradne na problémy zákazníkov, definovanie aby ste sa stali rozvinutý systém verejnej dopravy, v blízkosti domu, ak vôbec office doma, je možné, aby venovali pozornosť na posledný. Potom analyzovať zložiek životného prostredia v okrese, v ktorom rezidenčný komplex vedľa Parku, alebo z Windows môžete vidieť iba Fajčenie rúry rastlín. Mimochodom, veľmi často tzv. "elite oblasti", ktorý sa predáva najdrahší Predajcov, patria do kategórie priemyselného a na základe čoho sa Stalinist kvality domy boli postavené tam - nie je jasné. Tak rozhodnite sa sami, aké charakteristiky územia je pre vás dôležitejšie: čo je to, elite, alebo, že to je najvyššia úroveň chorobnosti dýchacích ciest v celom meste. Vidieť, kupovať, apartmány, ako každý medaila má dve strany, a nie vždy estate ceny a úroveň logicky zápas... Samozrejme, ak máte malé dieťa alebo domáce zviera, ktoré chcete chodiť, prítomnosť Park pre vás, pre život. Nakoniec, ak je tam púšť alebo prales, a stavitelia byť istí, že čoskoro "bude záhradné mesto", neverte mu a spýtajte sa plán obnovy územia. Môžete dostať v okrese správy: prístupový plán je otvorená pre všetky členské štáty.

Ako sa odlíšiť od zrúcaniny pevnosti?

Nakoniec, aj naďalej kontrolovať domu. Tento proces je tak zložité, že to vyžaduje samostatnú diskusiu. To by sa povedať iba jednu vec: bez ohľadu na to, či novú budovu získal svoj názor alebo rezidenčný komplex, postavený pred niekoľkými desiatkami rokov, je na jej technický stav si vyžadujú zvláštnu pozornosť. Žiadne chyby v stenách, ani kvalitu vedenia by nemal vypadnúť z očí. Čo musíte sa zamerať pri výbere bytu? Čítajte ďalej!

ZDROJ: poremontu. ru

Zdroj: http://stroymart. com. ua

1 комментарий:

Яндекс.Метрика