понедельник, 31 марта 2014 г.

Oprava predsieň

Oprava predsieň

No, keď hale je veľký, to môže ubytovať všetky potrebné vybavenie a vytvoriť rôzne dekoratívne efekty, ale čo ak hala je pomerne malá? Ako pravidlo, chodbách, v apartmánoch, tam je malý štvorcový alebo obdĺžnikový priestor, v ktorom problematické umiestniť nábytok. Preto, takže opravy predsieň, budete musieť použiť niektoré triky.

Tajomstvo dizajn predsieň

Základným princípom v regeneráciu malá chodba - minimalizmus, takže sa nemusíte sily chodbe vázy, obrazy, atď. Inak hala bude vyzerať preplnená, z rovnakého dôvodu by ste sa mali vyhnúť vonkajšie ramienka.

Opravy v chodbe s rukami zahŕňa inštaláciu malý nábytok, napríklad prípad by mal byť nie bolee cm do hĺbky. V rovnakom Skriňa na šaty miesto v čelnej rovine.

Dobrá voľba pre zdobenie malá sála sa stane priestoru prípade, je potrebné poznamenať, že rohy sú plne časť miestnosti, takže by ste si mali vybrať roh skrine.

Milovníci neštandardné riešenia môžu urobiť malé zmeny Dobrý sanačných chodbe - s'jednota skrine sú oddelené stenou. Skrine môžu byť dodané namiesto vnútorných stien.


Visual rozšírenie predsieň

Opticky zväčšiť priestor a malá sála pomôže zrkadlo. Existuje veľa možností, zrkadlá môžu byť veľké, malé, outdoor, steny, ako sa dvere Skrine atď.

Vykonávanie opravy a malá sieň, je zvážiť umiestnenie stojany na Topánky alebo dvojbodky, že aj pomôcť odstrániť neporiadok. Výhodou týchto kusy nábytku je jeho malá šírka, takže bude ideálny pre malé plochy.

Oprava stropu v hale a na steny a podlahy poskytuje pre zdržanlivosť svetla, tónov, ktoré tiež pomáhajú vizuálne boj s malý priestor.

Je tiež veľmi dôležité vybrať si správne svetlo, ako v hale, štandardných bytov, nie sú tam žiadne Okná. Pre predĺžené haly vhodné svietidlá a malé lampy nachádza v rovnaký počet sa od seba na vzdialenosť.

Ak Budete robiť opravy chodbe s láskou's, Budete vždy sa tešil na návrat domov.



Články na tému:

  • Steny v chodbe
  • Dokončovacie haly je umelý kameň
  • Prestavba chodbe
  • Oprava stropu na chodbe?
  • Opravy v chodbe s rukami
Kategória: Opravy chodbe
Dátum: Február 1, 2012

Tagy: vstupná hala

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика