понедельник, 31 марта 2014 г.

Opravy malá kúpeľňa

Opravy malá kúpeľňa

Kúpeľňa ľudí relax a uľaviť nahromadené únava, tak to je veľmi dôležité, aby ste dobrý dizajn. Zvlášť pozorne je potrebné plánovať návrhu, ak v kúpeľni je malá veľkosť. V dnešnom článku vám vysvetlíme, ako opraviť malú kúpeľňu tak, aby sa stal nielen vizuálne zväčší, ale aj praktickejšie.

Dekorácie stien, stropu a podlahy, v kúpeľni

Prvá vec, ktorú by ste mali venovať pozornosť, je dokončiť podlahy, stropy a steny, ako ich dizajn pomáha opticky rozšíriť priestor.

Oprava stien v kúpeľni by nemalo byť vykonávané v tmavých farbách, tiež kontraindikovaný veľké obrázky, ako ich priviesť k stene. V malej kúpeľni bude vyzerať dobré svetlo studené farby. Dobrá voľba by dlaždice svetle malej veľkosti s vertikálnymi hranicami. Lesklé plastové panely pre kúpeľňa bude tiež dobré riešenie, pretože odrážajú svetlo.

Ak chcete, aby sa nejaké zameranie, môžete použiť panely s veľkými dekor. Pôvodné rozhodnutie bude trim okno s výhľadom na more.

Strop musí byť svetlé a lesklé, tak v malej kúpeľni sa zmestí aj prívesok a napätie stropy.

Použitie zrkadlá v kúpeľni

Opravy malá kúpeľňa pomocou zrkadiel zvýši priestor. Menšia kúpeľňa, tým väčší musí byť zrkadlo. Zrkadlá môžu byť použité nielen na dekoráciu stien a stropov, vďaka nim, že izba bude vyššia.


Výber správneho inštalatérske

Vykonanie opravy malú kúpeľňu, je potrebné správne vyzdvihnúť klampiarske práce. Ponúkaná na predaj je špeciálne série sanitárnej keramiky pre malé oblasti, prostredníctvom ktorých miestnosť bude zdať priestrannejšie.

Ak nechcete nainštalovať malý vaňa alebo umývadlo, môžete nainštalovať visí inštalatérske, že robí priestor ľahšie.

Ďalší dobrý spôsob, ako zvýšiť priestor bude inštalácia sprchovacím kútom. Ak kúpeľni veľmi malé, nie je možné nainštalovať aj kabína vodiča, v tomto prípade, dlaždice podlahy môže byť vykonané slivky a samostatný sprchovací priestor o celkovej rozlohe pomocou obrubníka. Splash ochrana bude slúžiť ako krásne opony.

Vďaka týmto manipulácií v malej kúpeľni s'bude mať priestor na práčku.

Použitie v kúpeľni inštalačné systémy

Ďalšia skvelá voľba pre malé kúpeľňa bude špeciálny inštalačný systém, ako je splachovacie wc, ktoré je zabudované v stene. Tieto prvky sú kompletne pripravené na inštaláciu, môžete si nainštalovať kdekoľvek. Inštalačný systém bude pomôcť ušetriť drahocenný cm.

Všetky tieto tipy Vám pomôžu zmierniť malá kúpeľňa, takže je útulný, priestranný a funkčný.



Články na tému:

  • Oprava podlahy v kúpeľni
  • Prestavba kúpeľne
  • V kúpeľni je dlažba
  • Ako si vybrať Tapeta pre kúpeľňa
  • Okrem'jer malá kúpeľňa
Kategória: Opravy vaňou
Dátum: Júl 17, 2012
Tagy: vaňa

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика