пятница, 28 марта 2014 г.

Modernej kuchyne. Zobraziť budúceho majiteľa

Banálne pravdy - kuchyňa by mala byť pohodlné a krásne. A spotrebičov pre domácnosť, ktorý je veľmi hmotné peniaze, by mali potešiť oči. Tí, ktorí argumentujú?

Ale aké kritériá sa používajú na určenie - moderné alebo pre-moderný, krásne, alebo škaredé? Krásna, alebo Samostatný elektrický sporák s keramickou vrchný panel, časovač, ľahký, výkonný rúra s dynamickým kúrenie (t. j. s fanúšikov, chase vnútri rúra horúci vzduch)? Samozrejme, krásne. A ešte ideálny. Ale to je len sporák. Okrem nej v kuchyni existuje mnoho ďalších zariadení, bez ktorých si nedokážeme predstaviť svoju existenciu.

Každý z nich je starostlivo vybrané, kúpil po preštudovaní všetkých vlastností a váženie všetky "pre" a "proti". Problémom je, že niet jednoty štýl. Kachle vyrobené firmou "A"chladnička spoločnosti "B", umývačka riadu - obavy "V". Každé zariadenie individuálne - up techniky a triumf vysokých technológií. Spolu showroom domácich spotrebičov obchod, kde a čo nie.

Na dosiahnutie skutočnej elegancie a teda vyššiu úroveň pohodlia, sme sa skôr či neskôr zase vstavané spotrebiče. O výhodách prestavby sme už povedali. Varná doska a samostatná vstavaná rúra - nevyhnutné minimum, ktoré menia našu kuchyňu v atribút moderného bývania. Ale postavený v zariadení bez špeciálny nábytok nestane.



Otázka - čo si vybrať? Kuchynské sady pre integrované technológie prekvapivo rôznorodá, ale ak sa pozriete pozorne, všetky sú navrhnuté tak, aby spĺňala bežné štandardy. Inými slovami, najprv sa musíte rozhodnúť, s niektoré základné pojmy. To, čo vám vyhovuje nám najlepšie - modulárny technika "Domino" alebo full-size varnú dosku a rúru?

Ďalej budeme inštalovať plynový panel alebo elektrického? Plynový panel Voľba'spojené s plynovodu a kapotu. Pred zapojiť sa do radikálnej prestavbe kuchyne, zariadený, je v súlade s architektúrou kuchynský nábytok set, musíme získať povolenie, plyn office. Elektrické zariadenia v tomto zmysle, jednoduchšie na inštaláciu, ale opäť, blízkosť vetranie, dostupnosť elektrickej energie - to všetko by malo byť považované za osobitne.



Materiály na tému

Kuchyňa. Módne trendy-2008
Kuchyňa, šaty!
Kuchyňa v ruskej
Kuchyňa je srdcom domova
Kuchyňa a jej dôležité prvky
Kuchynské sety sú postavené s mimoriadnym Windows dosky nainštalovať drezom, chladničkou, varnou doskou a rúrou. Preto, technika bude musieť vybrať, so zreteľom na inštaláciu (usporiadanie, inštalácia, dostupnosť opravy zón a otvory). Technika, budem sa opakovať, má štandardnej veľkosti, ale, po prvé, tieto normy nie sú jeden a nie dva, a po druhé, dodávky plynu potrubia, umiestnenie zásuviek, rozvody a kanalizačné rozvody v našich apartmánoch normy podriadený nie vždy.

Výber set kuchyne, začneme ho nájsť technika. A v prvom rade rozhodnúť, budeme len nainštalovať elektrický alebo plynový panel), alebo nainštalovať kombinovaný plyn-elektrické zariadenia. Kombinované varenie panel pohodlné nezvyčajné. Kúpiť to dáva zmysel len v tom prípade, ak je váš dom je dodávaný s plynom.

Možnosti inštalácie postavený v zariadení nastaviť. Jedným z nich je vybavená kuchynka s jednou spálňou alebo dvojspálňové apartmány - sa budeme zaoberať nižšie.

V kuchyni je malé, ale pohodlné

Koľko potrebujeme mladých a dočasne osamelý muž alebo malé, mladé rodiny? Nie, dosť: všetko by malo byť funkčné a zarábať osoba, bez ohľadu na to, aké staré sú.

V tejto sade vybavenia zahrnuté a kuchyňa. Dobre vybavené izby, v ktorej máme značnú časť života. Kuchyňa pre nás nie je len miestom na varenie. "s štúdia, a obývacia izba, a miesto, kde sme sa môžete chatovať s priateľmi, myslieť. Preto požiadavky pre malé kuchyne - to by mali byť rovnako veľké.

Na dosiahnutie kompromisu medzi žiaduce a možné umožňuje len vstavaných spotrebičov. Potom priestor v kuchyni je dostatočne veľký na stolík a skrinky, a bielizne, a pre sporák s rúrou a chladničkou. Avšak, musíme byť realistickí - jedna s manželskou sporák a bezrozmerná chladnička bude trvať až príliš veľa priestoru, a bude dopyt len čiastočne. Prečo v našej dobe, veľká chladnička mladé bezdetné pár, keď veľké zásoby nemajú, a všetko, čo potrebujete, je možné kúpiť v najbližšom obchode? Je to rozumné?

Tam v malej kuchyni jedného zrejmé výhodu, že nie je potrebné míňať veľké peniaze na kuchynský nábytok. Ale základné nastavenie zostane nezmenené - sporák, rúra, mikrovlnná rúra. A sporák najlepšie prijaté v modulárny exekúcie "Domino" a v minimálnu konfiguráciu. To znamená, že sa dva-platničkový el. sporák, malé rúra - to všetko, samozrejme, v embedded verziu.

Mikrovlnná rúra je lepšie zvoliť menšie a off-line. Na mikrovlnná rúra nie je prvý nutnosť, a vstavaný model sa bude konať aj v prípade, ak potrebujete pre pece nebude.

Malá kuchyňa zvyšuje význam vybavenie priestorov efektívne odsávanie. Kapotu by mali byť umiestnené nad sporákom. A je tu malý problém ľahko spravovať povrchu. Reproduktory rameno prepínače nie sú vždy užitočné pri kuchyni je malá. Navrhnúť dvoch riešení je použitie sporák s dotykové ovládacie tlačidlá alebo jednotky vytiahnutia páky a prepínače.

Ak je to potrebné, panel sa týči nad tanier a potom odíde do tabuľky v špeciálnej nika. Dotykové tlačidlá v každodennom používaní nie je veľmi pohodlné, (vlastne, to všetko pochádza zvyk), pretože nie sú informatívne. Rukoväť rotačné vytáčanie sme často nájsť podľa dotyk. A okamžite, takmer podvedome, počítame je zapnutý režim a obrátil sa na pec na všetkých.

Malá kuchyňa môže vyzerať jednoducho rozkošný a nie spôsobovať nepríjemné pocity tesnosti. Malé byty sú veľmi populárne v Európskych krajinách. Kuchyne v nich sú dosť malé. Ale ľudia žiť a nie sa sťažovať. A čo sťažovať, ak pohodlné?

Nastaviť vložené technika

Vybrať si a kúpiť dobré vložené zložitejšie, ako sa bude inštalovať. A stojí za to pam'si o základné bezpečnostné pravidlá, ktoré budú predĺžiť životnosť drahých prístrojov a bude podporovať zariadenia udržiavateľnosti.

Nastavenie, inštalácia, musíme myslieť na voľný pohyb vzduchu okolo embedded zariadení, najmä okolo vykurovacích prvkov pre pece a sporáky, efektívne vetranie, že odstraňuje kontaminované pary vzduchu z kuchynského zariadenia, voľný prístup do hlavnej stránky z budovy na opravy a náhradné a pohodlné osvetlenie pracovných priestorov blízkosti drez, sporák, rúra a kuchynský stôl, ktorý sa zvyčajne používa ako konečná a kuchyňa.

Voľný priestor okolo elektrické uzly potrebovať akékoľvek zariadenie, vrátane, TV a music centre. Teda, základné pravidlo - steny a nábytok by sa mal pevne zachytiť telo proti dosky a rúry. Externý panel nábytok, skrýva prístupové uzly dosky, by mali byť ľahko odstrániteľné. Vzal hore alebo prednej stene tabuľke je na dosah ruky sú moc elektroinštalácie varnú dosku a spojovací materiál.

Na kapotu, stačí povedať, že by to malo byť umiestnené v určitej vzdialenosti nad povrch nie je príliš ďaleko, aby efektívne pracovať dosť, a nie príliš nízky, tak nie je blokovať prístup do jedál a dosky.

O osvetlenie samostatnú diskusiu. Nastavenie budovy alebo Samostatné sporák, mali by ste premýšľať o inštalácii a svietidlá miestne osvetlenie. Jeden stropné lampy, nie je dosť, najmä pre osvetlenie krúžok varná doska a umývanie. Zvážte osvetlenie je nevyhnutné, možno v prvom rade - pred inštaláciou nábytku a vstavaných priestorov. Osvetlenie potrebné pracovné a prístupné elektrických zásuviek, ktoré chcete nainštalovať okamžite.

Mimochodom, zdravie zásuvky musia byť absolútna. Všetky staré zásuvky lepšie nahradiť. Jar-naložené terminály s časom stávajú voľné, socket začne iskrou, horúcim. Ak sa chcete pripojiť energeticky náročné zariadenia, vrátane sporák a rúra, kým staré zásuvky jednoducho nebezpečné. Preto výmena zásuviek budú užitočné aj v preventívne účely.

A ešte... No, ak ste "muž s rukami", mohli a chceli pracovať. Ak špeciálnych schopností máte, nájsť sprievodcu. Nie je nič horšie, ako drahé moderné vybavenie nainštalované nejako. Žiadna forma, žiadna ochrana, žiadny pôžitok. Na pozadí náklady technika peniaze to vyzeralo jednoducho nie je vážne.

Nikolaj Nadezhdin

Zdroj: Časopisu žien myJane. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика