пятница, 28 марта 2014 г.

Zámok na dvere 2011-03-30 13:28:43

Výstavby a rekonštrukcie.

Zámok na dvere
2011-03-30 13:28:43

Rôzne princípy zariadenie tajnej časti rozdeliť všetky zámky na mechanické, Elektromechanické a elektronické. Odborníci dôrazne sa odporúča pre zvýšenú bezpečnosť vybaviť vstupné dvere so zámkami rôznych typov.

Mechanické zámky


Najčastejšie mechanické zámky na dvere, ktoré sa s design sú na úrovni a valec.

Páka zámky


Páka zámky skladá sa zo súboru dosky (platne), ktorá je postavená v rámci akcie z kľúčových zuby v prísne niektoré ustanovenia, ktoré umožňujú otvoriť zámok. Ak nie, aspoň jeden páky zámok nebude otvorené. Viac páky, tým ťažšie sa, ak chcete otvoriť zámok. Blokovací mechanizmus by mal byť chránený pancierové pláty, že chrániť ho pred vŕtanie, ako aj špeciálnu montážnu dosku, ktorá chráni proti zrážanlivosti. Páčku uzamknutia pre dizajn dôvodov viac odolné voči hrubej lámanie a odporúčané pre inštaláciu v nechránenom prostredí.

Cylindrické zámky

V valcov zámky funkcia tajné mechanizmu vykonáva súboru hnuteľného kolíky, väzni v tajnej časti valca. Tieto kolíky line up tlačidlo v prísne poradí podľa výšky. Stupeň utajenia zámku závisí od počtu pinov, ich umiestnenie vo vnútri varnej nádoby, počet možných kombinácií výšky a presnosť výroby jednotlivých prvkov.


Zámky s eurocylinder


Zámky s eurocylinder, ktoré majú niekoľko miliónov kombinácií, vhodnejšie v miestach, kde je viac pravdepodobné, že duševného hackingu pomocou špeciálneho nástroja. Samozrejme, pretože "tenký organizácii" cylindrické zámky sú menej odolné voči manipulácii s použitím šok a rezné nástroje, takže všetky popredných výrobcov aj zásobovať zbroje dosky vyrobené zo špeciálnej ocele. Niektoré modely z tejto série v spodnej časti valca je namontovaný core vysoká pevnosť a pružnosť. To bude chrániť valec zámok ako z stiahnutie a "narážajú" (metóda pozdĺžne šok otvorenia - najnovšie know-how hackerom).

Dvojité zámky

Prakticky vylúčiť možnosť, že lámanie multi (double) sa zablokuje. Dve rôzne hrad úrovni a valec - s'Spojených v jedno telo a dopĺňajú silné stránky každého iné.

V kombinácii zámky


V kombinácii zámky'narodil sa vďaka úsiliu výrobcov'kombinovať všetky výhody modelmi v rovnakej bývanie. V dvoch mechanizmov interakcie v zámku, zvýšiť úroveň anti-ochranu proti vlámaniu. A to sa môže ako Autonómne od seba a závislosť.

Čerpadlo akciu zablokovať

Čerpadlo hrad je tiež dobre známy pre ruský kupujúci. Malá veľkosť kľúča, vložená do dobre sila pružiny ovplyvňuje pins sa nachádza na osi priemer valca. Tento hrad kombinuje silu páky a valec tajomstva.

Elektromechanické a elektronické zámky

Stupeň spoľahlivosti Elektromechanické a elektronické zámky, nie je odlišný od mechanické a používať ich oveľa pohodlnejšie. A nainštalovať tieto zámky sú v skrytom spôsobom. Prístup na izbu pomocou tohto zámku je možné pomocou špeciálnej plastovej karty alebo - ešte lepšie - scanner a comp''yuter, ktoré identifikuje hostitelia hlas, iris, alebo odtlačok. Vo všetkých táto nádhera je jedno " ale " : výpadku prúdu môže nechať na ulici, na chvíľu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика