пятница, 28 марта 2014 г.

Feng Shui. Organizácia domov

Feng Shui. Organizácia domov

Harmóniu života je úzko spojená'ASCO s harmóniu strigi - tak hovorí Japonské umenie dokončovacie okolitého priestoru, ktorý sa nazýva Feng Shui. V srdci tejto starobylej vedy je myšlienka, že existuje tok energie a objednávanie tento prúd osobitným spôsobom prispieva k šťastie a pohodu.

Po stáročia obklopený osoba, riek a hôr, lesov, púští, tie krajiny, ktoré boli net'objemnú súčasť harmónie človeka a prírody, zmizol medzi mestskej dekorácie. Avšak, učenia Feng Shui nájsť miesto, ktoré pôvodnej harmónie a vo vnútri mestských ulíc a vysoké budovy. Život v meste, jeden musí počítať s domy, ulíc, riek, ktoré prietoku spolu mesta, a dokonca aj inter'hieromonk Anatolij vlastnej izby. A v uliciach a zahraničných budova by mala stáť'riešiť svoje bývanie, a nie na to zabudnúť, kde je zameraná vlastné predné dvere - to je situácia človeka, a usporiadanie podporuje, alebo zničí jeho osud. V domovskom meste osoby, ktoré preniká hlboko troch základných princípov. Prvým je vzťah'vzťah, ktorý obklopuje človeka, ako o'objekty prostredie sú a ako sú používané. Druhým je princíp orientácie, smery a formy týchto o'objekty. Nakoniec, po tretie, čo je posledná vec, ktorú by ste mali venovať pozornosť, je výzdoba, pohyblivé a osvetlenie'objekty.

Pre umenie Feng Shui pomohol rodine pohodu a pohodlie domova konkrétnu osobu, musíte zvážiť, dátum narodenia tejto osoby alebo hlavného živiteľa sedem'th. Čínska astrológia, patróna hviezdy a prírody majú rozhodujúci vplyv na to, čo o'predmety a v akom poradí by sa obklopte sa ľuďmi, s cieľom ušetriť na základe svojho zamerania. Ale v každom prípade Feng Shui predpokladá určité základy, ktoré sú jednotné pre všetky rozmanitosť znamenia zverokruhu, a mali by sa rešpektovať každého človeka.

Napríklad, podľa učenia Feng Shui v dome by sa malo stať zámerný pohyb energie. Energia môže byť rozptýlené v celom dome, a potom žiť v ňom ľudia prichádzajú o možnosť otvoriť plne a pri ceste osobného rozvoja. V mieste pohybu energie vplyv na to, ako vysoko pozemku, na ktorom stojí dom a mieru, v záplavových oblastiach. V krajine alebo v krajine dom pre pohyb energie jej významnú úlohu hrá aj umiestnenie stromov. Majte na pamäti, že vysadené v Severo-Západ'svalové prinášajú šťastie, prosperitu a ochranu pred vetrom. Nie je stojí za to žiť medzi dva vysoké budovy, vedľa domy, ktorých výška presahuje vaše - s výnimkou tých prípadov, keď žijete na horných poschodiach. Podľa učenia Feng Shui, dom postavený pre váš dom, potláča energie, ktorá prichádza do domu je zo spodnej časti, aby sa naruší tok energie od domu k domu.

najmä v núdzi dobrú energetickú bilanciu. Miesto jedla, jedáleň, hlavne potrebuje dobrú energetickú bilanciu. Aj zrkadlá, že Feng Shui je veľmi opatrne, v jedálni by mali byť prítomné tak zväčšený radosť priniesol do domu jednej rodine jedlo. Kolo a predĺžený tabuľke sa nesmú byť označené buď "main" miesto, ktoré je siedma Kapitola'th nie je potrebné si na ňu sadnúť so správnym postojom. Štvorcový alebo obdĺžnikový stôl na miestach, kde ľudia jedia jedlo je veľmi zlé, pretože v rohoch nahromadené negatívne energie! Ešte pridelené jedáleň nesmie kríž ani lúče ani bary, a situácia by sa mala vybrať svetla, ako je priame, interiér, zmysel a prenesene, psychologické.

s cieľom chrániť osobné život by nemal byť falošný a pozrite sa, Okná na ulicu. Spálňa s cieľom chrániť osobné život by nemal byť falošný a pozrite sa, Okná na ulicu. Forma spálňa by mala byť v ideálnom prípade v blízkosti námestia. Vzhľadom na obmedzené horizontálny povrch police zabrániť vytvoreniu rovnováhy, regály a scavi nemusí dať vedľa postele. V spálni by nemala byť v blízkosti kuchyne: vonia, požiar a iné generované kuchyňa zdroje cudzie spánku energie by nemali preniknúť do spálne. Aby sa zabránilo mätúce opačnej energie nemôže byť umiestnené oproti sebe spálne mladých ľudí a ich rodičov, detí, spálňa a starých rodičov, atď.,

Spálňa by sa mali vyhnúť žiarivky - zníženie energie, ako aj trámy stropu. Je lepšie, ak je svetlo smeruje zdola nahor a je umiestnené na bokoch postele, nie v hlavách.

mali by byť rozdelené na samostatné oheň je súčasťou potravín a vody, prvok vaňa. Priestor kúpeľňa a kuchyňa mali by byť rozdelené na samostatné oheň je súčasťou potravín a vody, prvok vaňa. Na križovatke týchto prvkov sa vyskytuje najviac energie problémy. Upozorňujeme, že s odkvapkávanie vody z vodovodu uniknúť z domu na bohatstvo a prosperitu, tak o zdravie vodovodov je potrebné sa starať pravidelne.

bývanie by nemala byť dlhá. Chodby bývanie by nemala byť dlhá. Ich cieľom je spojiť rôzne oblasti domu a viesť vás do kúpeľne, ktorá, mimochodom, nemôže byť umiestnený na konci chodby. Z chodby by nemali byť viditeľné, kúpeľňa, kuchyňa a spálňa, inak porušujú ochranu osobných údajov.

. Ak chcete zlepšiť tok pozitívnej energie použiť domáce dekorácie rastliny. Avšak, plazí a studenej rastlín, ako aj tie, v ktorých zamoriť hmyz v dome nie je miesto. Feng Shui odporúča, aby sa zasadil v dome borovica typ bonsai, v ruskej reality dobre zavedený "strom šťastia".

, priťahuje šťastie. Umenie Feng Shui odporúča použiť aktívne v dome všetky druhy šperky, priťahuje šťastie. Ktoré sa v poslednej dobe stali veľmi populárne vnútorné fontány, držať, čo je dobré znamenie, ktorý sa nachádza v dome sa, v súlade s osudom pán domu - to je jasné, podľa Čínskeho horoskopu. Ľudia, prísne po učenia Feng Shui, úprava a výzdoba vo Všeobecnosti, by ste si mali vybrať len po dôkladnej analýze dátum narodenia majiteľa domu.

. Osobitný význam Feng Shui dáva svetla. V spálni by nemala byť každý myseľ by mala byť dobre osvetlené a vetrané. Najlepšie domáce osvetlenie - Východ, ráno. Veľmi dôležité pre osvetlenie vstupná chodba a obývacia izba, a napriek tomu, že svetlo sa v nich, by nemal byť jasné, v súmraku z každej obývacej izbe alebo na chodbe, aby sa v žiadnom prípade: osvetlenie hovorí o radosti a pohody. Samozrejme, učenia Feng Shui sa zameriava najmä na prírodné svetlo, ale v skutočnosti veľké mesto postuláty sa vzťahujú na zdroje umelého svetla.

Zdroj: www. netwoman. ru/
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика