понедельник, 31 марта 2014 г.

Ako položiť keramické žuly.

Ako položiť keramické žuly.


Ako položiť keramické žuly. Určiť číslo, z porcelánu, keď ktorým sa na podlahe alebo stene v miestnosti, je nevyhnutné vypracovať schému, ktorá im pomôže, aby sa presnejšie výpočty. Ak skladaný žulové dlaždice na podlahe, potom nakreslite poschodí, s uvedením parametrov povrchu. Na jeden meter štvorcový podlahovej plochy skladaný dlaždice na predbežné kalkulácie, výpočet počtu dosky zo žuly. Vypočítať celková plocha miestnosti. V každom prípade, snažte sa dostať na 8-10% viac dlaždíc, ako si sa dostal do počtu. Tento stojan'je preto presne určiť počet žula bude len profesionálne. Rezanie materiálu, môžu byť niektoré chyby, ktoré bude treba vymeniť sporák, ale v tomto prípade, a bude potrebovať náhradné keramické žulové dlaždice.

Pri nákupe žula uistite sa, že dlaždice patria do tej istej strany, ktorá má rovnakú farbu a vzor. Nebuďte leniví a otvorené každý balík dlaždice s cieľom overiť nákup.

Pred ktorým by sa mali starostlivo vyhodnotiť a pripraviť rezané prvky. Ak sa chcete spojiť dlažba vo farbe, úmyselnou schémy, maľovať. Nakrájané prvky sa pripravujú v predstihu, ale ak potrebujete veľké množstvo takýchto položiek, pozri odborníkov v rezanie, ktorý rýchlo a kvalitatívne pripraviť materiál. Self-rezanie bude veľmi náročné na čas a vyžaduje veľa energie. Rezanie žuly v špeciálnych podmienkach sa vykonáva na stroje, ktoré majú vodné chladenie, môžete použiť voda-abrazívne metóda. Doma môžete použiť dlaždice frézy. Pretože žula je veľmi ťažké, na prvý pohľad, aby rez na prednej strane. Odlomí rezom riadok, môžete použiť kladivo. Ale skúste nedošlo k poškodeniu materiálu. Ak chcete vykonať diery pred ktorým sa bude využívať špeciálne frézy, vŕtačky a vŕtačka.

V príprave porcelánové dlaždice, nezabudnite o čistenie hornej vrstvy. Väčšina výrobcov porcelánové dlaždice kladený na prednej strane dosky ochrannú vrstvu, ktorá umožňuje, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy. Môže to byť technická vosk, technické parafínom. Vosk jednoducho umyť teplou vodou so špeciálnym čistiacim prostriedkom. Parafín k poškriabaniu sa shpatelem.

Výcvikovej základni.

Povrch, na ktorom bude stanovené žulové dlaždice, musíte vymazať z vlhkosti, nečistôt, prachu. Skontrolujte, či pre trhliny, výtlky, hrbole. Odstránenie nedostatkov podľa cementu riešenie epoxidové lepidlo. Ak zostatková vlhkosť je viac ako 3%, stojí za to čakanie, kým ste pack žuly. Povrch vopred nanesená vrstva primer. Ak máte v pláne položenie dlažby na pomerne sypkých materiálov, primer je obzvlášť dôležité. Takéto dôvody ako sadry, cementu, sadrokartónové Dosky, mali by ste starostlivo vyplniť primer, že základ bol vzatý preč vlhkosti z lepenia príliš intenzívne.

Primer potiahnuté základe align putty. Ak je základ podporuje sadrokartónových alebo iné sadrovej báze materiálu, použiť ATTO putty. Pre strom je vhodný výplní na báze silikónu. Rovnomerne naneste náter na steny alebo podlahy, hladenie stierkou. Pre steny, odporúča sa použiť tenké-stupeň zvárací materiál.

Ktorým sa porcelánové dlaždice na podlahy a steny.

Nalejte časť lepidlo na podlahy, na strane hladké stierky, ako aj na zloženie povrchu. Pomocou hrebeňa strane vytvára reliéf lepidlo. Skladaný žulové dlaždice, takže sloty, odstráňte prebytočné lepidlo z automatov. Všimnite si, aký typ porcelánové dlaždice, ktoré ste si vybrali. Tam je žula, ktorá vyžaduje, ktorým spoločného. V tomto prípade, by ste mali mať povrch, ktorý je odolný pole. Švy v tomto prípade nechajte nie je potrebné.

Ak švy sú stále je to potrebné, pripraví fugu v súlade s odporúčaní výrobcu. Stierkou chované riešenie na povrchu. Pozostatky sú ukladané, stierkou vykonávať sloty šikmo.

Pri montáži porcelánové dlaždice na stene pomocou úrovni, ktoré farby. Riešenie lepidlo naneste tenkú vrstvu na povrchu steny, snaží stlačte tlačidlo v stene s lyžicou. Uplatňovať základné kompozície vrstiev, vyrovnávacie výstroj okraj. Snažte sa šíriť lepidlo na celú stenu, to je dosť na použitie malý fragment oblasť o jeden a pol metrov štvorcových.

Použiť dlaždice lisy. Upraviť šírka štrbín s pomocou krížov. Po zaschnutí lepidla prípravu malty kĺbu.

Po, ktorým porcelánové dlaždice na materiál môžu zostať v rozvode, cement, vápno, lepidlá. V tomto prípade použite oxidant na základe kyseliny. Podlahy na ktorý položil žula, by mal mať v posteli tri dni. Na prechádzku na to v tejto dobe nie je odporúčané.

Žulové dlaždice Prejsť na: Keramické obklady a príslušenstvo Žulové dlaždice


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика