суббота, 29 марта 2014 г.

Dizajn hale v Chruščov

Dizajn hale v Chruščov

Dizajn hale v Chruščov Stavebné práce vyrobené. Navrhujeme zvážiť tému "Dizajn hale v Chruščov" a ponúknuť vám niekoľko možností.

A nakoniec, je čas začať dokončovacie práce: vkladanie wall-papiera, maľovanie a uvádzanie svetlá, zrkadlá a nábytok. Cítiť skutočné dizajnérov a začať pracovať.

Dizajn vytvoriť harmonickú atmosféru v kúpeľni, všetky jednotlivé funkcie priestorov a človeka. Jednoducho povedané, musíme hale pohodlné a krásne.

Čo venovať pozornosť, prevedenie prevedenie malej chodby.

Prvý, výber farby pozadia alebo farby. Pretože miestnosť je malá, a my potrebujeme, aby opticky zvýšiť, zvoľte svetlé farby. Môžete "hrať" a na kontrast farieb. Umiestnenie osvetlenia tiež hrá úlohu pri zvyšovaní priestor. To platí zrkadlá a nábytok. Takže začnime.

Výber z wall-papier

Návrh malá sála v Chruščov

Kombinácia wall-papier

Vhodný pre rekonštrukcie chodby vinyl alebo netkaných Tapiet základ svetlé odtiene s vertikálnym vzorom. Svetlo zvyšuje priestor a vertikálne obrázok vizuálne robí izby uvedené vyššie. Vhodná pre všetky odtiene béžovej, sivej, modrej, svetlo zelenej a žltej farby.

Okrem toho, mali by sme na vedomie, že farby sú teplé a studené. Všetky farby, ktoré sú spojené so slnkom, teplom a letá sú teplé. Chlad, zima a hĺbke až do chladu.

Ak chcete, aby v miestnosti teplo, vyberte béžová a svetlo zelenej farby, ak pridáte dôslednosť modrej a tmavo zelenej. Môžete tiež skombinovať tieto farby.

Napríklad, pozadie je biele, pričom obraz je tmavo zelená alebo smaragdová zelená. Môžete považovať túto možnosť, lemovanie tmavo a svetlo zhora. V spodnej časti môžete použiť bambusové Tapety (pásy z bambusu, vyšívané na textílie základ), sú ľahko sa lepí a jednoduchá služba, jednoducho utrieť vlhkou handričkou.

Takýto návrh z predsiene a chodby, atraktívna, pretože chodby často navštevované miesto. Sme ísť od ulice, topánky niekedy špina a škvrna môže Tapetu a vtiera a čisté. A tak s Tapety boli definované.

Strop

Keď sme sa rozhodli s farbami stien, je na čase, aby sa strop. Pri výbere dizajnu malá sála v Chruščov, strop je žiaduce urobiť, biele alebo svetlé farby.

Tento vizuálne posilnenie priestoru, a aby to ľahšie. Strop povrch môže byť natreté s maľovať, šiť do sadrokartónu alebo plastové panely, vložiť cez steny,-papiera alebo penových štvorcov, aby strop.

Všetko závisí od toho, finančnej schopnosti a predstavivosti človeka. Ak ste sa rozhodli použiť farby, vyberte akryl na vnútorných prácach.

Na Palube! Zvyčajne farby je vyrobené v bielej farbe. Na získanie rôznych odtieňov v nej pridať tonikum na požadovanú farbu. Zvyčajne v obchodoch pre tieto účely sú špeciálne stroje a za poplatok vám bude mix farby a tonikum.

Ale ak ste sa rozhodli urobiť sami, zvážte nasledovné.

A to:

  • Tonikum má vlastnosti, aby sa rozpustil nerovnomerne v programe skicár. Preto, zamiešať veľmi opatrne. Lepšie to urobiť s pult alebo špeciálne Corolla vložené do skrutkovač alebo vŕtačky.
  • Okamžite určené množstvo farby, ktoré musíme maľovať strop, a Tonyrueb všetky naraz. Pretože potom to bude veľmi ťažké vybrať rovnakej farby.
  • Po zaschnutí farby tmavé.

Farba dať pena valec od okna k dverám, nie menej ako dve vrstvy. Z kefa stopy štetina. Druhé a následné vrstvy dať po zaschnutí predchádzajúcej.

Čo by riadku strop a steny pozrel jasnejšie a krajšie, použite penové hranice alebo papier panel.

Ich pripojenie s lepidlom, v závislosti od materiálu vybrané tekuté klince alebo lepidla na stenu-papier. Edge môže "dať" na tmel, potom odhaľujú akryl, biela farba. Toto je robené pred vložením wall-papier na strop a opravené stene s rukami.

Obrázok ukazuje, ako obrubník akcie hranice stien a stropu. To dáva úplnosť inter'jer.

Dizajn malých chodbe

Konštrukcia stropu

Po oprava stropu je hotové, začnite vložením stien. Prepravka by dvere, pohybujúce sa do izby. Ak poskytovaná panel, lepené nich, a potom hore Tapetu.

Na križovatke medzi nimi uzavretá špeciálne oddelenie pásky - panel. Mala by mať dobrý harmónii s panely a Tapety alebo, naopak, na rozdiel od nich oddelení. Jeho funkcia je skryť zadok a pridať inter'úplnosť interiéru.

Sex

Ako podláh môžete použiť tieto materiály: parkety, dlažba, laminát a linoleum. To, čo si vybrať, ktoré sa rozhodnete. Pri nákupe materiálov, venovať pozornosť ich technické vlastnosti.

Musí sa majú takto:

  1. Protišmykového povrchu.
  2. Sú odolné voči mechanickému poškodeniu.
  3. Ak chcete byť tepla a vlhkosti-odolné.
  4. Majú vysokú odolnosť voči oderu.

Okrem toho, že ľahko sa udržujú a majú dlhú životnosť. Pre pohodlie a môže byť vykonané podlahy s elektrického ohrevu alebo umožní odstránenie z vykurovacieho potrubia. Po položenie podlahovej krytiny upevnite sokel. Mali by byť v súlade so Všeobecnými pozadí alebo byť rovnakej farby podláh.

Pred dverami dajte gumovú Podložku, na ktorej bude možné na utrite mojej nohy alebo si ho, aby topánky. Tým sa zabráni šíreniu nečistôt po celom byte.

Svietidlá a zrkadlá

Konštrukcia haly v malom byte

Zrkadlo s osvetlením

Dlho známe, že dobré svetlo a dobre umiestnené zrkadlo opticky zväčšuje veľkosť miestnosti.

Preto, dokončenie dizajn haly v malom byte, venujte zvýšenú pozornosť na tieto doplnky.

Ak používanie podhľadové, majú ich priamo alebo cik-cak. Toto predĺži a trochu opticky rozšíriť miestnosti. Stropné svetlá vybrať nie visí okrúhle alebo hranaté tvary a pokiaľ možno nie na veľmi malom rozsahu. Takto pridáte hlasitosť dizajn haly v byte.

Môžete použiť extra dlhé luster s odtieňmi, ktoré sa riadi smer svetla. Umožňujú pokryť všetky tmavé miesta chodby. Môžete kombinovať stropné a nástenné svietidlá. Sconces pozdĺž okrajov zrkadlo pridá hĺbku, ak do chodby.

Zrkadlá vhodné použiť veľkých rozmerov a obdĺžnikové alebo oválne. Pri pohľade z dverí, alebo von z miestnosti, miestnosti bude zobrazovať väčšie a jasnejšie. Stačí zostať doma môžete pozrieť na svoj odraz, kontrola byť v poriadku.

Nábytok

Kvalita nábytku môžete používať otvorené ramienka s Obuvi, skrinky a skrine, na zákazku. Ak rozmery umožňujú dať rohu šatník. Zaberá málo miesta a je veľmi priestranný.

Headset hala je žiaduce, aby sa v poradí, pretože hotový nábytok nie je vždy vhodný do veľkosti a je veľmi ťažkopádne. Dvere skrine môže byť vykonané, úplne alebo čiastočne zrkadlo.

Je to užitočné, ak šírku koridoru je viac ako 1. 5m jeseň. vo Všeobecnosti, výber nábytku, najmä je to individuálne. Tu sú všetky spolieham na vašu peňaženku a vkus. Aspoň, že by mali byť umiestnené v hale-stojan, topánky a čalúnená stolička pre razbunare, iné prvky, ktoré sú zvolené.

Foto

Ponúkame vám na zváženie jeden viac variant prevedenia haly. Jasné, nečakané, nezabudnite'nezapominam a originálne, všetky Tapety. Sú vyrobené z materiálu, ktorý je odolný voči oderu a nie zmiznúť, nebojí sa, tepovanie.

Dizajn hala s Wallpaper

Príklad Tapety

Ako sa vám takáto možnosť, môžete otvoriť dvere a ocitnete sa v Kráľovstve zelene a kvetov. Alebo ste sa stretli pri mori, kde delfíny neviazanosť. Let do predstavivosť nie je obmedzený. Ak finančné prostriedky dovolia, môžete sa tešiť Tapety na základe osobitnej objednávky.

Napríklad na... vaše rodinné foto. Tento nekonvenčný prístup, ale ako môžete prísť s nápadmi, ktoré by napĺňali dizajn hala s Tapetu. Naše podnikanie je radiť, a výber je na vás.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика