понедельник, 31 марта 2014 г.

Strop zo sadrokartónu

Strop zo sadrokartónu


Viacúrovňové strop zo sadrokartónu Dnes stavebníctva ponúka všetkým obrovský výber materiálov, ktoré dávajú možnosť vytvoriť alebo previesť strop vo vašich bytov, domov a kancelárií, niečo iné, úplne odlišné od jednoduchých hladký biely povrch. Niektoré alternatívne klasické oceľové stropy, kazetových podhľadov, ale môže s istotou povedať, že si uvedomiť svoje fantázie výborný výber bude sadrokartónových. Ste môžete použiť materiály z takmer akéhokoľvek výrobcu. a Sadrokartón. Výrobky týchto výrobcov je vysoko vážený a obľúbený u staviteľov pre vynikajúcu kvalitu a rozumnú cenu. Berieme na vedomie, iba to, že širokej distribúcie v súčasnosti prijaté materiály takých značiek ako Knauf a Sadrokartón. Výrobky týchto výrobcov je vysoko vážený a obľúbený u staviteľov pre vynikajúcu kvalitu a rozumnú cenu.

Pre aké dôvody si môžete vybrať, sadrokartónu, ako hlavný materiál pre strop? Tieto môžu byť z viacerých dôvodov. Tu sú niektoré z nich: pomocou sadrokartónu, ste prakticky pripraviť obmedzenia nápadom. Samozrejme, vykonávať modelovanie v sadrokartónové myslel, že nie je čo najviac zdravé, ale vytvoriť všestranný multilevel strop, môžete bez námahy. Mimochodom, tieto riešenia sú skvelý základ pre realizáciu zaujímavých a nečakaných osvetlenie riešenia pomocou mieste a rastrové svetelných zdrojov.

strop s odkrytými lampy Okrem toho, dokonca aj vtedy, ak si len chcete dokonale zladiť strop v miestnosti, sadrokartónových vhodné pre tento účel v najlepším možným spôsobom. Najmä sa to týka výstavby "diel", kde hojdačky nezrovnalostí na podolaka môže dosiahnuť decimeter. A ak strop má významný diery alebo trhliny, ktoré musia byť zatvorené, potom rýchlejšie ako sadrokartónu, môžete to urobiť. Technologické účinnosť a rýchlosť montáže sadrokartónových konštrukcií, ktoré sú veľmi veľké.

Výhody strop vyrobené zo sadrokartónu, 'll take a že tento strop sa môže uplatniť v takmer každej miestnosti, či je to kancelária, alebo škôlky. Okrem iného, suroviny na výrobu sadry lepenky sú normálne prírodné materiály, sadry a kartónu. Oba produkty sú neškodné pre človeka, papier sám, a omietky na ich kyslosť v blízkosti kyslosť úroveň ľudskej pokožky.

Sadrové má vysoká zvuková pohltivosť, teda kombinácia stropu, alebo steny zo sadrokartónu, získate nielen ideálnym strop a kvality zvukovú izoláciu, ktorý bude chrániť od hlučných susedov. Ďalším pozitívnym kvality sadrokartónové je jeho výrazný odpor.

Ak tam tak veľa výhod sadrokartónových je stále mínus. V prípade vášho bytu zaplavené susedov z vyššie, budete musieť stráviť veľa času a peňazí na vykonanie obnovy jednotlivých častí stropu, a môže a počas jeho výstavby.

Keď máte ísť, aby prijali rozhodnutia na inštaláciu vo vašej domácnosti strop vyrobené zo sadrokartónu, vyskúšať, rozhodnúť, aké množstvo'kapacita oblasti od stropu nadol budete súhlasiť darovať konštrukcie zo sadrokartónu. Pre odkaz, môžete mať veľkosť výška svietidlá s malým medzery na napájacie vodiče a vetranie suteréne lampa, spolu 1 decimeter. Ak v miestnosti strop majú všetky inžinierske komunikácie (káble, potrubia a pod.), strop bude klesať na úroveň ich prekrývajú, aspoň v tých miestach, kde sú držané.

Usporiadanie sadrokartónových stropov, mali by ste vedieť, že je to veľmi dôležité je bezpečne upevnené na nosné konštrukcie. Ako priemernej hmotnosti takýchto strop 1 sq. m strop je takmer 20 kg Do práce, budete potrebovať aspoň dvoch ľudí, pretože účtovná sadrokartónových má veľké veľkosti (dĺžka -2, 5 m, šírka-0, 5-0, 6 m). Koordinované akcie a rozvíjať zručnosti, pár bude môcť vykonať inštaláciu do 15 štvorcových metrov za deň.

V prípade ak ste sa rozhodli na nezávislé vykonávanie prác na montáž sadrokartónových konštrukcií, získať všetky potrebné nástroje. Tu je minimálny zoznam:

nástroj nastavenie Konštrukcia úroveň dĺžka nie menej ako 2 m a hladina vody

- Elektrické vŕtačky a príklepové

- Kovové nožnice

- Kladivo

- Špachtle, štetce, valčeky a stierky omietky nástroj).

Konštrukcia stropu, ktorá sa bude konať v niekoľkých etapách.

sálavé stropné Po prvé, je potrebné vykonať dôkladné a presné rozloženie, ktoré budú vykonané všetky práce, a to je potrebné začať od nuly úrovni. Potom volaných a pevný rám profily. Udržať v pamäti, že tuhosť rámu musí byť taký, aby sa zabezpečilo, že si udržať váhu vo výške 15 kg na 1 sq. m Rámec musí byť pevné dosť visieť, alebo čoskoro potom, čo obdržíte na zbrusu nový strop veľa trhlín. Po hotové stavebné a inštalácia rámu je to šité listy sadrokartónových. Švy medzi listy patch tmel, lepidlo pásky-serpyankoy, ktoré starostlivo shpatljujut a soshlifovat. Po tomto. Pred maľovanie stropu musí byť základným náterom. Farba môže prijať akékoľvek, ale najlepším riešením je vybrať si kvalitné photopolymer farby.

Teraz sme vám ukáže nejaké triky, ktoré vám ušetrí z nečakaných a nepríjemných prekvapení počas prevádzky. Je dôležité vedieť, že sadrokartónových by mali byť uložené v horizontálnej polohe, nenechávajte ho vo vertikálnej polohe, môže spôsobiť skreslenie. Pre obstarávania materiálov, väčšinou kúpiť odolný proti vlhkosti sadrokartónové Dosky. Naozaj, v priebehu vykonávanie maliarskych prác v priestoroch bude veľmi vlhké. Ak plánované strop v jeho dizajn bude obsahovať veľa zakrivené priestory alebo oblúky, môžete si vybrať pravidelné, sadrokartón, to je viac plastové a lepšie krivky ako odolný proti vlhkosti.

Vykonané posledné strop zo sadrokartónu trvať dlho, a starať sa o neho takmer nie je potrebné. Avšak, budete vždy môcť vymeniť za novú, ak ste unavený.

Prejsť na: Suchú výstavbu - Sadrokartónové

Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика