понедельник, 31 марта 2014 г.

Ako urobiť malý sporák s rukami

Ako každý pece, kachle môžu byť veľmi rozdielne. Preto, aby ste mali na výber z najpopulárnejších pre vaše okolnosti dizajn, by sme chceli ponúknuť informácie o tom, ako urobiť malý sporák s ich rukách, v dvoch variantoch - v najviac jednoduché a zložitejšie.

Jednoduchý model sporák


Najjednoduchšie self-made malých kachlí môže byť zo starej mliečne 40-litrový konkrétne: ak ste prišli, pol problém s týmto sporákom, predstavte si, že ste sa už rozhodli. Ak chcete vytvoriť sporák s vlastných rúk sa dokonale prispôsobiť akejkoľvek fľaše alebo metal box. Napríklad, mnoho majstrov vám povie, ako urobiť malý sporák s rukami od starej benzínovej pumpy. Veľmi výhodné, že táto metóda umožňuje stráviť na výrobu kachlí minimálne množstvo času a úsilia. A získať veľmi dobrý výsledok.


Tak, aby večer svoje ruky, pričom staré predlaktia a pomocou dláto prolobium tesne pod výstrihom malá medzera Polmesiaca forme: je to potrebné na dúchadlo. V dolnej časti môže pre ohýbané rúry rez diera: potrebujete rúry následne rastlín komín. Na to, že daný súčasťou návrhu môže byť vykonané ručne krytiny železa, a môže rúry s vetrom lopatkami kúpiť od predajcu.


Potom, čo musíte urobiť serpentine rošt. Ak to chcete vykonať, vziať oceľový drôt (priemer cca 6 mm), neohýbajte ju mierne stisol priečne, a potom odovzdať ich do krku vnútri self-made kachle. V ďalšej etape práce vodič by mal byť natiahnuté také rozmery, že bude najlepšie riešenie pre spaľovanie dreva. Prax ukázala, že ako pravidlo, jeho pozícia má vyzdvihnúť čisto experimentálne spôsobom.


Aj to bude dobré, ak váš provizórne sporák strana má jeden krúžok podporu. Sú zvyčajne vyrobené z pol palcové oceľové rúry ohýbať na zápas priemer pohára alebo fľaše. Okrem toho, povinné'byť istí, že akékoľvek malé kachle potrebujete urobiť, nohy, chodidlá. Pre tento účel je potrebné, aby zvar rúry na spodnej časti základne a pretiahnuť ich na požadované miesto. Aby sporák, vytvorili vlastnými rukami, bol stabilný, je potrebné použiť háčik: to je ideálny oceľové pásy-vzpera hrúbka 1, 5-2 vidieť Všetko! Teraz viete, ako to urobiť čo najviac jednoduchý variant malý sporák s rukami.


Lacný sporák


Veľmi často, pretože výhody kachle dať je, že je schopný veľmi rýchly prenos tepla. Avšak, táto vlastnosť spôsobuje, že najväčšou nevýhodou v peci: to vychladnutí rýchlo. Čiastočne túto nevýhodu možno odstrániť, obklopený prišiel z plechovky improvizované večer tehál alebo stavebný kameň: ale mali by ste vedieť, čo tehly potrebné na sporáku.


Vo Všeobecnosti, môžete zapnúť večer tak, že sa stala veľmi ekonomické sporák. Takto je možné v plnej miere zachovať všetky prevádzkové vlastnosti kachle vyrobené podľa vlastných rúk, dodáva jej pozitívne vlastnosti tehliarskych pecí pre vane alebo iných priestorov. Tak, ponúkame vám malý sporák, že má trochu zložitý dizajn, ale vytvoriť ani Nadácie, ani kapitál rúry.


V diagrame, ktorý vás uvádza pod písmenom "a", "je" dizajn kachlí, a pod "b" je schéma pohybu odpadových plynov. Na číslo 1 na mape označené doska z bludiska, 2 - rošt, 3 - displej, ktorý môže byť použitý azbest list. A nakoniec, 4 - tohto vrchu obrazovky. Ako môžete vidieť, graf, ako urobiť malý sporák s ich rukami v tomto zobrazenie, nie je veľmi zložitý, ale umožní vám nie len preto, aby vykurovanie miestnosti, ale priniesť teplo v dome ekonomické spôsobom.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика