пятница, 28 марта 2014 г.

Ochrana betónových konštrukcií 2011-03-23 13:16:59

Výstavby a rekonštrukcie.

Ochrana betónových konštrukcií
2011-03-23 13:16:59

Ochrana betónových blokov s aplikáciou moderných možnosti strelné Technológie stavebných prác, v ktorých konkrétnych uplatňuje v vrstiev na betonove plochy pod tlak stavlenniku vzduchu, tzv targetowner.

Plnenie sa vykonáva s pomocou torkretnye inštalácie, obsahujúcich cement-gun a kompresor. Keď torrejoven pripraviť suchá zmes cementu a výplne, väčšinou z piesku. Stalinim zmes vzduchu a je vystavené prostredníctvom hadice na tryska, razmeshivaya tam voda, ktorá prechádza cez druhú hadicu a rýchlosťou okolo 170 m / s, škvrny na torchrelay oblasti.
Vrstva nájsť na jeden cyklus, má hrúbku od 10 do 60 mm Torkretnye jemné rozprašovanie vysoké špecifikácie: mechanoprocessing, usinens, odolnosť proti vode a mrazu odolnosť.

Náplň je potrebné pre výstavbu tenkými stenami ţelezobetónových jednotiek, v tuneloch, hydroizolácie a tesniacich spojov z prefabrikátov, opravy a spevňovanie betónu a betónových blokov a výrobkov, atď.

Pri výkone strelné by sa mali pripraviť na stránky, shotcrete vrstva, kontrolu kvality. Pri navrhovaní o'objekt označuje požadované hrúbky požadované pokrytie, ako aj určiť, koľko vrstiev, bude to bežať.

Suché zmesi shotcrete vyrábať on-line pre mechanizované konkrétne oblasti, s výhradou presné dávkovanie, ako to vyžaduje regulačné dokumenty. Výroba zmesi v podmienkach stavby komponenty prirodzená vlhkosť prostredia domáce Zvieratá niekedy, vo veľmi obmedzenom množstve.

Čas použiteľnosti zmesi od okamihu jeho výrobu momentom použitie nesmie presiahnuť 2 hodiny. Metóda strelné prihláste sa pre takmer 100 rokov, plôch a objemov jej aplikácie vo svete neustále rastie. Tu, napríklad, vykonávanie podzemné rozvoja a rekonštrukcie betónových konštrukcií bez strieľanie pre dnes je neuveriteľné.

Napriek tomu, použitie shotcrete často pochybnosti a nedôveru domácich odborníkov. Začaté takýto postoj k tomu, že v predbežnej " perestrojky " časy ako technológia bola použitá iba pre posilnenie upevnenia horských vývoj, alebo ako krátky-žíl ochranná vrstva v nádrži.

Na základe týchto postojov na nízku úroveň znalostí, technológií, strelné a nie je tak účinné zariadenia. Avšak, táto metóda kreslenia zmesí má vyššiu tesnenia, mrazuvzdornosti a odolnosť proti vode, ako aj dáva príležitosť na kúpu torkretirovanija povrchu akejkoľvek forme a štruktúre. Použitie spardabank, svetlo, plnivá, vlákna, kovové a bez ktorá vám umožňuje kúpiť shotcrete s špecifikované vlastnosti a požiarna odolnosť, tepelná vodivosť a zlomeniny húževnatosť a odolnosť proti oderu a pod.,

To viedlo k expanzii použitie shotcrete v mnohých odvetviach hospodárstva.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика