суббота, 29 марта 2014 г.

Zdvíhacie vaňa

Ako oživiť staré vodovodné

Ak chcete mať samostatný apartmán s kúpeľňou, - blue dream generácie, ktorá vyrastala v kasárňach a komunálne byty, kde je 38 izieb iba jedna toaleta. V 60-tych rokoch minulého storočia sa konečne prišiel pravda: každý hruschevke vychádzala z liatiny, vaňa. Tieto kúpele sú stále aktuálne - nie je divu, že aktívne používať celý svet. Takže ak sa rozhodnete pre rekonštrukciu vášho bytu, mení všetko, dokonca aj pri zachovaní jej železa pohodlie, nikto nebude obviňovať.

Avšak, stačí si vziať jeho vaňa slušné zobraziť. A predovšetkým,'objektívne posúdiť jej stav. Ak sa zhoršil, voda odtekať-pretečeniu a PBE'úprava - je potrebné úplné nahradenie vaňa. Ak smalt je drsný, tam sú čipy a praskliny, a od snehu-biela vaňa premenil na špinavého červená, potom sa vaše umyvárne, že kapacita je stále možné vdýchnuť nový život - "šaty", alebo v nových smalt, alebo akryl linkovej lodnej prepravy.



Všetky smalt master

Najlacnejší spôsob, ako je, samozrejme, emalirovka staré kúpele. A ak ste sa rozhodli urobiť sami, bude vám stráviť len 300 rubľov, služby sprievodcu bude stáť niekoľkonásobne drahšie. A teraz sa pozrite, čo je výhodnejšie.

Urobte to sami. Na prvý pohľad nič zložité. Pokyny pre emalirovka detail na Banky s smalt - len čítať a robiť. Ale tam sú nuansy. Smalt je možné použiť iba na pripravené a tuku povrchu, alebo to nebude držať. Takže musím vyzdvihnúť nepremokavé šmirgľový papier alebo brúsny kameň a vyčistiť staré smalt.

Potom veľmi jemne a opatrne plochý štetec z prírodných handričkou v aplikovať dve vrstvy smaltu. Druhá vrstva sa aplikuje po 10-15 minút po prvom. Pramene a bubliny neplatné, inak nový smalt sa lúpať. Vo Všeobecnosti, na radosť z procesu budete nie prísť. A ešte veľkou otázkou je, ako bude reagovať svojich blízkych, pri pohľade na výsledok.



Spoločnosť metly nie', ktorý je prístrešok

Hlavná vec, tu nie je urobiť chybu. Spoločnosti majú nielen kvalitatívne, ale aj na seba zodpovednosť za vykonané. Hovory na reklamy, pomáha trochu: "izieb" dievčatá sú veľmi vágne, odpovedať na otázky. Po všetkých pripravené na emalirovka vaňa nemali zostať jeden GRDC, inak smalt aplikácie v priebehu niekoľkých mesiacov. Ale na také dôkladné prípravy nie všetky.

Niektoré spoločnosti dať smalt sprej. Odborníci hovoria: zloženie pre smaltované povinné'musí mať dvoch zložiek (základnej a tvrdidlo), a aerosólov s smalt iniciátorom zvyčajne nie. Takže krytina je ploché, nemusí konvenčné sprej-postrekovače, a výkonný kompresor. Výber spoločnosti, zistiť, koľko rokov pôsobila na trhu a aká je záručná lehota dáva na svoju prácu (spravidla jeden rok). Ak sa vám ponúka, striekacie technológie, určiť, či priniesť majster so špeciálnou technikou.

Ak chcete používať aktualizované vaňou je v troch dní. Život - 2-3 roky, ak utrite suchou utierkou zakaždým, keď som bola vykonaná 5 rokov. Náklady na stavebné práce od 1500-2500 rubľov.

Skloviny starostlivosti. Smaltovaná vaňa nemôže byť čistené podľa abrazívne prostriedky. Nemôžete používať výrobky, ktoré obsahujú kyselinu. Najlepšie je čistiť vaňou pracích práškov alebo prostriedky na umývanie riadu, uložené na m', ktorý je handrička. Namočte bielizeň je možné, ale pokiaľ možno bez bielidla.



Upevnite svoje sídlo líniové

Môžete obnoviť obsadenie "staré" a druhý je vytvoriť nový akryl linkovej lodnej prepravy. Táto metóda sa nazýva "kúpeľ vo vani" je veľmi populárny v Západnej Európe. Vo Všeobecnosti platí, že je jednoduchšie, stačí sa nestane: v starej liatiny vložiť kapacita akryl, vložiť ho do starého vaňa, Shostakovych mozgov. To je, vložte pevne "zamknuté" na vaše vaňa ako plastový kryt na Banku. Výsledkom je nová akrylátová vaňa s manželskou bezpečnostná rezerva (6 mm líniové plus hrúbka staré kúpele). Vo všetkých ide o 2:00. Použiť "nový" kúpeľňa je len o 10:00.

Materiály na tému

Ako obnoviť smalt kúpele
Obnova vane. Smalt alebo vložte?
Starostlivosť akryl. Kúpeľ umývanie normálne hubky tekuté pracie prostriedky. Ak akryl s'tam boli škrabance, môžu byť vyrovnať sa s brúsnym papierom-"úvodný kurz" a byť leštené. A ešte. Líniové, aj keď len mierne, o 6 mm, ale zníži užitočné miesta vo vašej "babička". Ale v akryl bol dizajn "cuganka" bude krásna a veľmi moderný.

Prečo akryl lepšie?

1. akryl vložky sú vybrané v závislosti od typu kúpeľ;
2. tento polymér tepelne-odolné (voda vo vani vychladnutí pomaly, a ona vani, na dotyk vždy teplé), zapečatené, šetrná k životnému prostrediu, shockproof;
3. životnosť - 15 rokov;
4. nie absorbovať hrdze a rôznych domácich a kozmetické farbivá, takže to nie je žltá.

Svetlana LUBOSZ

Zdroj: "Moskovsky Komsomolets"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика