воскресенье, 30 марта 2014 г.

Naplánovanie opravy

Opravy, ako nejaké vážne podnikanie vyžaduje plánovaný prístup, samozrejme, ak sa vykonáva na odstránenie havárie. Plánované opravy skôr ako to začalo, určovať objemy prác a rozoberá rôzne spôsoby ich realizácie. Oprava plán poskytuje na výber potrebné stavebné a dokončovacie materiálov, ako aj predbežný výpočet nákladov. Pre - pretože, ako pravidlo, v procese opravy sú rôzne, ktoré predtým neboli považované za problémy vyžadujú ďalšie materiály, a teda žiadne dodatočné náklady. V prvom rade, ak sa chystáte na opravu bytu alebo domu, musíte sa rozhodnúť, aký druh opravy bude vykonávať. To bude jednoduché kozmetické opravy alebo generálna oprava s výmeny vodoinštalačných, Okien, dverí a podlahových krytín, a môžu byť kompletný redesign bytu.

To, čo potrebujete, aby plán opráv

Plán hlavných opráv, prirodzene znamená značne veľké množstvo práce a v dôsledku vysokých nákladov. Navyše, náklady budú závisieť od toho, či oprava vykonaná vlastnými silami alebo s pomocou mimo stavebná spoločnosť. V tomto prípade náklady na opravu zvýši mnoho krát služieb týchto spoločností sú dosť drahé. Takmer žiadne opravy, s výnimkou zmeny je možné spustiť samostatne. Ale sanačných odporúča sa vykonať s pomocou organizácie, ktoré budú mať v priebehu všetkých veciach stand'súvisiacich s registráciou príslušné povolenia na vykonávanie týchto prác. Väčšina účelné vybrať spoločnosť, ktorá vykonáva opravy "na kľúč". To je, vykonáva celý komplex prác : od rozvoja a koordinácie projektu na odstránenie nečistoty a čistenie priestorov po ukončení opravy.

Vypracovanie plánu opráv bytu je potrebné určiť postupnosť práce a postupnosť renovácie izby. Nestojí za to zároveň robiť opravy v spálni a kuchyni. Počítanie opravy podmienky, je potrebné vziať do úvahy čas na prípravné práce. Uvoľnenie izby, nábytok a dekoračné prvky, výpadkoch energie a príprava steny, strop a podlahu-na-opravu. Staré Tapety, ak existuje, musí byť odstránené. Ak strop bol len biele, je žiaduce, aby zmyl vápenné mlieko. Možno budete musieť nainštalovať nové elektrické zásuvky a vypínače, ktoré zasa vyžadovať, ktorým nové káble. Všetky práce je najlepšie vykonať prostredníctvom série: stropy - steny, podlahy. Ak máte v pláne vymeniť Okná a dvere priestorov, ich žiaduce, aby ste mohli inštalovať po práci je doplnený strop.

Stavebná spoločnosť špecializujúca sa na opravy bytových a kancelárskych priestorov zvyčajne robia podnikateľského plánu, opravu apartmány, ktoré sú maľované a zvážiť, do najmenších detailov. Predpokladá sa potreba vhodné nástroje a personál, ktorý bude zapojený v rôznych štádiách opravy. Takéto plány sa účtujú všetky náklady, vrátane nákladov na dopravu, elektrickú energiu, ako aj platy účinkujúcich. Len s takýmto plánom, spoločnosť môže upraviť svoje aktivity a posúdiť ziskovosť alebo straty. Zvyčajne v štáte pevné stavebné firmy, špeciálne plánované oddelenia, ktoré sa vyvíjajú takéto projekty a plánu práce.

Odhadované náklady na opravy

Projekt zahŕňa odhady na opravu. Ako urobiť odhad na opravu pracovníkov, poznať špeciálne rozpočtu Oddelenia. V Arzenálu týchto oddelení boli špeciálna cena značiek, obsahuje kompletný zoznam činností vykonávaných v procese opravy. Okrem toho, cena menovky sú rôzne vzostup a pád sadzieb, ktorých hodnota závisí od zložitosti práce, podmienok a oveľa viac. Nezabudnite pridať na opravu bytov môžu iba kvalifikovaný množstvo surveyor, ktorá vie, ako a kedy použiť koeficienty a čo robiť v prípade neprítomnosti v cene značky, ktoré alebo druhy prác.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика