суббота, 29 марта 2014 г.

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky

V prvej fáze prípravy na prilepenie wall-papier - výber vhodných Tapetu. Výber Tapiet závisí nielen na osobný vkus, ale aj na niektoré praktické požiadavky, napríklad, že je potrebné mať umývanie alebo vode-odolný povrch, alebo pomocou texturovaného dokončiť, aby sa skryť chyby stien.

Vzorované tapety

Výber Tapiet, musia byť tiež považované, ako toto číslo sa bude v kombinácii na susedných panelov, ako to môže byť dôležité pri určovaní počtu Tapetu. Na Tapetu s postavou, s výnimkou jednoduché pruhované Tapety a Tapety s akákoľvek farebný vzor, je hlavným prvkom vzor, ktorý sa opakuje ako na dĺžku, a na šírku roll. Zvislá vzdialenosť medzi po sebe idúcich prvkov sa nazýva krok vzoru. Krok vzor sa pohybuje od 50 do 300 mm a pre veľké obrázky môže byť aj viac.

Horizontálna vzdialenosť medzi opakovaním prvkov ovplyvňuje spôsob, akým spojenie susedných panelov. Panely wall-papier s obrázkom, rovnakej horizontálnej zadok. Pre porovnanie panely wall-papier s obrázkom, rovnaké horizontálne, stačí urobiť jeden z prúžky nadol. Ak krok vzor veľké, to vedie veľké množstvo odpadu.

Plánovať dopredu

Meranie výšky steny od podlahy až po strop a určiť, dostanete štyri panely s každým štandardné 10 m výkresom. V prípade pochybností je lepšie kúpiť ďalšie role.

Wall-papier je vložený na omietnuté alebo lakovaného povrchu steny alebo sadrokartón. Nikdy stick nové Tapety na hornej časti staré. Začať vešať izba s neviditeľné rohu, alebo v blízkosti dverí, ak nie je dominantný prvok inter'izba interiéru. To vám pomôže, ak chcete skryť chyby vzor pri nesprávnej kombinácii prvého a posledného panelov.

Kombinácia vzor

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky
Vzorované tapety, rovnakej horizontálnej, sú na protiľahlých okrajoch panely v kombinácii polovice vzor. Na tapetách, rôzne horizontálne, v kombinácii polovice vzor na protiľahlé okraje panelov posun o pol kroku vzor.

Výpočet počtu valcov

Zmerajte obvod miestnosti; ak sa Okná a dvere sú už viac ako 10 percent obvode, ignorujte ich. Šírka štandardný kotúč trochu viac ako pol metra, tak zdvojnásobiť dĺžku obvodu (v metroch) vám počet panely wall-papier. Určiť počet valcov, vydeľte hodnotu 4 (alebo 3 k stene, výška 2, 4 m alebo Tapetu s významným krokom vzor).

Na prilepenie wall-papier strop meranie dĺžky kus látky a spočítať, koľko panely, ktoré potrebujete. Potom vypočítať, koľko panely budú 10 m roll

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky V tabuľke je uvedený približný počet roliek Tapiet s rovnakým horizontálny vzor.

Krok 1

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky
Namaľovaný povrch nevyžaduje rôzne školenia, okrem umývania. Porézny povrch farbené omietky povinné'uistite sa, že liečbu lepidlo pripravené podľa pokynov výrobcu.

Krok 2

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky
Lepidlo na stenu s špeciálny štetec na lepidlo. Bez tejto liečby, steny, panely wall-papier je ťažké sa pohybovať pozdĺž steny pri kombinácii kreslenie. Pred prilepením wall-papier lepidlo by mali byť suché.

Krok 3

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky
Ak izba má krb alebo iné viditeľné prvok, a kreslenie na Tapety veľké, prvý panel sa pripevní s umiestnenia obrázka v osi tejto časti. Zvyšok tkaniny držať na oboch stranách od prvého. Inak začať v rohu, alebo v nenápadnom mieste.

Krok 4

Na lepenie wall-papier: Všeobecné otázky
Definovanie východiskový bod, použite výkresom ako pravítko k značke na stene, ustanovenia panely. Ak niektorý z spoje majú v nevyhovujúcich miestach, ako sú vonkajší uhol, smestiti východiskový bod.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика