суббота, 29 марта 2014 г.

Rozmanitosť profily - finančné odpoveďou na potreby trhu 2006-11-02 19:44:43

Výstavby a rekonštrukcie.








Rozmanitosť profily - finančné reakcii na požiadavky trhu
2006-11-02 19:44:43

Preč sú dni, keď jeden window system vás môže uspokojiť všetky vaše potreby. Požiadavky na takýto konštruktívny prvok, ako okno, najmä zvýšila v poslednom desaťročí, hoci ochota platiť nie je vždy držal krok s technologickým vývojom. Používateľ okno, iba záujem o lacnejšie riešenie, oponuje klientelu, ktorá považuje náklady na inštaláciu systému Windows skôr ako prílohu ku kultúre každodenného života; je ľahostajný kupujúci Windows - Zrelé klient, ktorý si váži maximálne možné tepelné izolácie vyžaduje účinná ochrana proti nepovolenej manipulácii a zvukovú izoláciu, a je pripravený resp. platiť za tieto služby. Na tejto rozdelenie trhu firma REHAU AG + Co reaguje následného rozšírenia dodávky profily.

Dialóg ako motor rozvoja

Vývoj nových systémov REHAU bolo výsledkom intenzívneho dialógu medzi spoločnosťou a jej klientmi. Tak, to je možné považovať za cieľ zabezpečiť, procesor rozmanitosti profil bez nutnosti zvýšiť výdavky na údržbu skladu a sú nahradené snap dosiahol. V nových systémov sú kombinované nájsť technické riešenia už testované a preukázané konštruktívne zásadami ustanovenými v systémoch s odolné tesnenie S730 a S796.
Nové systémy sa tiež vyznačuje veľmi dobre známa shtapikami jednu nohu, hladké svahovitý zložiť a, v neposlednom rade, vysoký stupeň kompatibility. Týmto je zabezpečená univerzálny obrys frézovanie a rovnaké časti výstuže pre všetky systémy, ktoré existujú ďalšie profily sú tiež používa pre všetky systémy REHAU.
Najracionálnejší procese výroby Windows je poskytovaná minimalizácia času re-zariadenie, a to pomocou rovnakého Aravan a zjednotenie ďalšie profily.

Systém profilov v detaile

Základné Dizajn
Tento systém je v čele, kvalitu a efektívnosť. Sú určené na použitie v hromadnej výstavbe, v týchto troch-komorový profilový systém so 60 mm hlboké poskytovať racionálne výrobného procesu. Napríklad, môžete použiť tesnenie silikónové alebo EPDM-kaučuk, ktorý je nainštalovaný v sloty profilov. Okrem toho, tým, že selektívne pomocou l-shaped posilnenie keď vŕtanie otvorov pod rukoväť nie je potrebné vŕtanie cez ocele. Rovnaký obrys frézovanie v rovnakej štruktúre zložiť v rám, krídlo, zárubňa a falošného krídla okien eliminuje potrebu upraviť stroj. Vonkajšie obrysy profilov umožňuje spracovanie ako obvykle stroje a CNC stroje; výstupky na spodnej časti profilu poskytuje spoľahlivú montáž všetkých doplnkových profilov okenných systémov REHAU, všetky potrebné požiadavky na konštrukciu, pokrýva široký program o ďalšie profily. Tesnenie tesnenie 8 mm je možné vzhľadom k výške záhyby násobne 20 mm Vnútorný odolné tesnenie zabezpečuje, vzduchu a vode odolné, aby zaťaženie bánk S. Okrem toho, široký nasaďte tesnenie zabezpečuje bezpečnosť pri uzavretom krídle. Vďaka identity odolné tesnenie do rámu a krídla je žiadne nebezpečenstvo zmiasť odolné tesnenie. A Tremeloes rozdiel medzi listu a rám poskytuje vysokú funkčnú spoľahlivosť okna. Veľké Batožiny výstuže pre výstužné profily, až 35 mm, poskytuje pre optimálne statické vlastnosti, s'etnograficheskii úkosy na viditeľné vonku a elegantný vzhľad.

Thermo-Design
Vzhľadom na rovnaký vzhľad a systém hĺbka sa dá ľahko zvládnuť systém Thermo-Design paralelne so Základným systém-Dizajn, ale Ttiermo-Dizajn, vďaka prítomnosti štvrtá komora poskytuje ešte vyššiu izolácie Prísť polynesienne, priame a offset možnosť krídla, Okrem toho, širokú škálu štandardných farieb dáva zákazníkovi možnosť, aby sa realizácia akýchkoľvek predstáv v návrhu hotového výrobku. V ostatných technických detailov, a teda proces je rovnaký ako Základný systém-Design.
Brilant-Design
To ei'som nový systém okenných profilov dostali, pretože jeho lesklý povrch. Ale ich fyzikálne vlastnosti Bnlant-Dizajn môže predviesť. Tento s'anticamera systém so systémom hĺbka 70 mm spolu s výstužou má tepelný odpor R0 = 1 (m2 OC) / W Tak REHAU je ďaleko pred nové požiadavky na tepelnú izoláciu, ktorá bude určovať normy domy s nízkou energetickou spotrebou. S Bnlant-Dizajn REHAU, poskytuje svoje procesory systém pre prácu s tých klientov, ktorí prikladajú osobitný význam, moderný a estetický vzhľad systému Windows. Zvýšenie systém hĺbka je dosiahnuť, a čo viac izolácia nemá vplyv na statické vlastnosti rovnaké ako s'je možnosť nainštalovať veľkú skla s hrúbkou až do 41 mm Profily pre ventily sú dodávané s elegantné zaoblené vonkajšie povrchy a s úkosy. Štruktúra zložiť v rám, krídlo, zárubňa a falošného krídla okien, ako v iných systémoch, je totožný. Zľavy výška 20 mm rám resultats v predpisové tesnenie 7 mm, ktorý spolu s internými fit tesnenie 8 mm zabezpečuje vzduchu a vode-odolný voči skupine zaťaženie S.



Clima-Design
Tento nový systém je určený pre prielom do novej dimenzie izolácie a osloviť nové skupiny zákazníkov. Pomocou špeciálneho tepelne izolačné konštrukčných dielcov a systém hĺbka 120 mm je dosiahnuť tepelný odpor R0> 1, 4 (m2 OC) / W Inštitút domy s pasívne vykurovanie, Darmstadt certifikované okno profilový systém REHAU Clima - Design, berúc do úvahy špecifické požiadavky na použitie v domácnostiach s pasívne vykurovanie. Teraz v stavebníctve v Európe, podiel takýchto domov tak ďaleko, malý 500-600 domov ročne. Ale faktom zostáva: dopyt po komponentov pre domy s pasívne vykurovanie je neustále zvyšuje. Teda, rafinérie REHAU dostať príležitosť posilniť svoju pozíciu na domácom trhu, ako odborníci vo svojich domovoch s pasívne vykurovanie. Nový systém REHAU je odsúdené na úspech, pretože nie UAI'ukladá klientov nové okno dizajn. Navyše, tento systém je charakterizovaný jednej rovine uzávierky typické štandardné okno vzhľad. Druh otvorené a zatvorené okno zvonku sú rovnaké. Pôsobivý hodnota prestupu tepla odpor R0 je dosiahnutá použitím špeciálneho izolačné vložky v krabici, podkladové profily a lišty, ako aj hĺbku tohto systému je 120 mm Profil boxy sú bez uzáverov, ktoré ďalej uľahčuje liečbu. Tepelná izolácia vložky sú investované v profile na továrenské, ready-made profily sú uvoľnené zákazníkov a môžu byť zvárané bez akejkoľvek ďalšej prípravy.
Pretože vložky jednoducho investovali do profilu, možná recyklácia a opätovné využívanie materiálov. K dispozícii PVC profily možno ľahko oddeliť od vložky. Prvky sú namontované obvyklým spôsobom. To znamená, že tento systém môže byť použitý na rekonštrukciu starých budov, v elitnej výstavby a v domoch s nízke energetické náklady. Drenážny systém je vyrobený bežným spôsobom cez predsiene a profil.

ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика