пятница, 28 марта 2014 г.

Modulárny domov je len 2011-03-24 17:47:28

Výstavby a rekonštrukcie.

Modulárny dom - je to jednoducho
2011-03-24 17:47:28

Prišiel vedomé okamihu, keď Ste išli stavať malý vidiecky dom. Vzhľadom na čas a peniaze, ktoré sa snaží nájsť tzv. "Zlatú strednú cestu". Proces uťahovací v priebehu mesiacov alebo rokov, ale stavať tento dom nie je lacná radosť.


Orientácia na high technology, ktorý je široko používaný dnes, na kontinent Amerika, Británia a Japonsko, pomôže Vám ušetriť peniaze aj čas na prvom mieste. Myslíte, že modulárnej konštrukcie, čo výrazne znižuje rozpočet na výstavbu, zníži čas povýšenie domovskej krajiny do niekoľkých týždňov.
Okrem toho, Ste don ' t musieť udržiavať konštantnú kontrolu nad výstavby a vedenie diskusie so stavebnými firmami. Výroba modulov pre Váš budúci dom je takmer v prednej časti. Môžete zvážiť každý stupeň práce, zostávajúce vždy spokojný s výsledkom.

Vyrobené z najviac šetrné k životnému prostrediu a vysoko-kvalitných materiálov, moduly budúcnosti dome sú dodávané v ťažko konvenčnej konštrukcie, kde sa fit a upevnite na mieste. A objednať si ich môžete prakticky pripravený. inštalácia jeden doma vás z moci 2 až 3 dní.

Jediná vec, doľava, aby dokončila je vnútorný inter'EP a situácii vo vnútri každej izbe. Dodanie celý modul znížia dopravné náklady niekoľkokrát. Môžete priniesť takmer pripravený budovy, namiesto desiatky malých častí rôznych druhov dopravy.

Moduly sú plne pripravený na prácu všetkých systémov elektrických obvodov a vodovodné a plynové siete. Celý projekt Môžete pripraviť v predstihu, a ktorý sa realizuje v - čas výroby modulov.


Pekná vec je, že Základ podľa dom by mal byť minimálny. Záťaž je takmer neprítomný vďaka veľmi malej hmotnosti modul. Ako také vlastnosti, tepelná izolácia stien a podláh v čase presahuje Kam'drevený dom. Viacvrstvové steny s celulózovej izolácie, stromy'drevené rámy, kovové výstuže a gdametastore film bude poskytovať plnú stabilitu doma na vonkajšie vplyvy.

Porovnajte Svoje možnosti, podmienky a kvalitu. Výber zostane, myslím, že o'žily. Modulárna konštrukcia rýchlo, veľmi efektívne a v konečnom dôsledku, tvorivé.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика