суббота, 29 марта 2014 г.

BC ABLAKPROFIL: Nový systém, dverných a okenných rámov z PVC - PANORAMA 3000 2006-11-02 19:43:15

Výstavby a rekonštrukcie.

BC ABLAKPROFIL: Nový systém, dverných a okenných rámov z PVC - PANORAMA 3000
2006-11-02 19:43:15

Spoločnosť BC Ablakbol v spolupráci s Rakúskej firmy GREINER Extrusionstechnik GmbH vyvinula nové s'atacameno systém profilov PANORAMA-3000. Výsledok našej práce - od začiatku tohto roka môžu zažiť okno výrobcov a kupujúcich.
Už v počiatočnej fáze návrhu sme sa rozhodli rozvíjať, okrem dobre osvedčený systém so stredným tesnenia (MD), systém s vonkajším tesnením (AD).
Hlavným princípom v štádiu vývoja, bola skutočnosť, že obe profilový systém, z fasády boli najviac podobné názory. Oba systémy sú zaoblené s veľkým polomerom a všesmerového lesklý povrch.
Profilov rámu šírka 75 mm použité profily s ventily majú celková výška v systéme MD-109 mm, AD-115 mm Rovnakej veľkosti v systémoch PANORAMA-2000 rovná 108 mm Okrem toho optimálne veľké svetapussy veľkosť je dosiahnuté použitím skryté gumené tesnenia perličiek a rámy. Zväčšiť šírku a počet hlavných steny, zlepšuje stabilitu okenného rámu a pevnosti zvaru.

Plný nižšie vertikálny rez je nainštalovaný v rámci otvorenia s 24 mm sklo balík, REKLAMA

Hoci šírka profilu je 75 mm (nárast o 30% oproti PA-2000! ), Stále je možnosť vyrábať malé existujúcich štruktúr. Najmenší okno MD má veľkosť 400x400 mm, AD - 650x650 mm
Komponenty sú upevnené v obvyklých " euroslot", ale zmenili fanclubt: teraz je 13 mm namiesto 9 mm PA-2000. Zvýšená odolnosť upevňovacie príslušenstvo zvýšením počtu špecializovaných steny. Veľkosť Dorn používa hrady v AD - 7, 5 mm, MD-14, 5 mm
V dôsledku zvýšenej balclutha s'majú možnosť využiť antitheft príslušenstvo. Zlepšuje bezpečnostných štruktúr a možnosť použitia špeciálneho skla vzory šírka až 39 mm vzhľadom k širokej list na sklo-package. Okrem 39 mm, dvojité Okná, je možnosť použiť širokú Windows 24 a 33 mm Dno šikmý povrch násobne poskytuje vynikajúcu odber vody. Zvýšená hĺbka záhyby pod sklom, a tak poskytuje 15 mm prekrytie na list zo skla.
Je potrebné, statická pevnosť je zabezpečená nielen zvýšil veľkosť profil, ale oceľovej výstuže profily s tri rôzne hodnoty zotrvačnosti. Zvýšením šírku a počet stien je znížený rozširovanie profilu v dôsledku pôsobenia tepla, extrémne teplo, uzávierky nedotkne rám.
Dizajn nového zamykanie profil umožňuje preťahovanie ďalšie gumové tesnenia medzi ním a profil rámu. Pristúpenie odtoku, určená na zabránenie vlhkosti seeped aj keď skryté odstránenie z profilu rámu a priložiť na parapete poskytuje výbornú kombináciu s rámom.
Thermotechnical charakteristiky systému PANORAMA-3000 25-30% ako tri komorové systémy. Hodnota k package rám-násobne systém MD sa rovná 1, 15-1, 2 W / (m2 * K), a v systéme AD-1, 2-1, 3W / (m2 * K). Vzhľadom k širokej zložiť pod sklom zvyšuje zvukovú izoláciu dizajn.
Už v systéme PANORAMA-2000 použili technológiu odpadov spracovanie REMPEX, ktoré budeme aplikovať v prípade niektorých profilov PANORAMA-3000. Vďaka tejto technológii problematiku odpadového PVC je prakticky nulová. Namiesto zloženie, stabilný viesť, v novom systéme má rozšírené stabilizačný systém na báze vápnika a zinku.

Plný nižšie vertikálny rez je nainštalovaný v rámci otvorenia s 24 mm sklo balík, systém MD
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика