суббота, 29 марта 2014 г.

Balkón presklenia hliníkový profil sa vytvorí nový obraz našich mestách 2006-11-02 19:43:59

Výstavby a rekonštrukcie.








Balkón presklenia hliníkový profil sa vytvorí nový obraz našich mestách
2006-11-02 19:43:59

Ak sa pozriete na viacpodlažné stavby, postavený pred dvadsiatimi rokmi, okamžite ju udrel do tejto položky: domov pozrieť rozmazané. Niekedy vytvára dojem, že Ste stack staré kartónové krabice rôznych veľkostí a farieb, nie budovy, určené kvalifikovaným architekt.
Dôvodom je rozmanitosť zasklenie balkóna najviac neuveriteľné vzory, farby a tvary. Pochopiť obyvatelia môžu, vzhľadom na balkón oni "zvýšenie" úžitková plocha bytu, vytvoriť ďalšie prekážky prieniku hluku a chladu v miestnosti na ulici strane.
V posledných rokoch tu bola tendencia na zmenu existujúceho stavu. Na uliciach našich miest, s'viac a viac moderné a atraktívne budovy uvedené do prevádzky s ready-made presklený balkón.
Najvhodnejší materiál pre výrobu základy priesvitné balkón vzory - hliník. Nízke náklady na hliníkový profil, vysoká kvalita, spracovateľnosť povoliť tieto štruktúry úspešne súťažiť s podobnými štruktúrami zo stromov'drevené alebo plastové profil.
V obchodné program spoločnosti "T. B. M-Ukrajina" na systém hliníkových profilov na výrobu posuvné balkónové konštrukcie ruskej výroby. Profil extrudovaný hliník, zliatiny, vysoká kvalita, moderné vybavenie a spĺňa požiadavky svetových štandardov. Pre valcové ingot, ktoré lisovaný profil sa používa len primárneho hliníka značky A6 a A7 diaľnic.
Konštrukcia z hliníkového profilu účinne chráni interiér od vonkajších atmosférických vplyvov a vysokú odolnosť a elegantný vzhľad.
Malá hmotnosť profil, jednoduchosť dizajn a jednoduchá Montáž, umožňuje rýchlo vyrobiť a inštalovať tieto vzory. Kompletný systém obsahuje profily pre výrobu posuvných a na výrobu "hluchý," časti zasklenia. Možnosť namiesto "hluchý," časti a súčasti, aby sa ľahko otáča uzávierky.
Vďaka špeciálnej "Bay" profily, je možné ukotviť bytu skončil podľa štruktúry rôznych uhlov, aby sa navzájom, ktoré môžu byť potrebné na zasklenie polkruhová balkónom, sú často používanými v moderných domoch. Pre pravidelné obdĺžnikové balkónom je špeciálne štvorhranný profil pre ukotvenie konštrukcií v uhle 90 stupňov.
Stavba profilov umožňuje robiť plot s dvoma, tromi a štyrmi posuvnými dverami.
Okrem systém hliníkových profilov spoločnosti, "T. B. M-Ukrajina" ponúka svojim zákazníkom vysoko kvalitné príslušenstvo a komponenty pre Montáž a posuvné "hluchý," častiach zasklenia: nastaviteľné valčeky, štetce a gumené tesnenia, vložené prvky v profile na rámy a imposts.
S cieľom plne zabezpečiť výrobu balkón konštrukcií spoločnosti "T. B. M-Ukrajina" ponúka špeciálne vybavenie: pneumatické stlačte tlačidlo s matrix-pečiatka na prácu s profilmi posuvnými časťami a ručné lisy na profil "hluchý," časť.
ZDROJ: Vitrina

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика