суббота, 29 марта 2014 г.

Pravidlá sadry funguje na opravu bytov

Najčastejšie chyby zo sadry funguje, skôr to bude povedal, smutný výsledok omietky funguje: peeling, praskaniu omietky a zmena geometrie priestoru, pretože hrubou vrstvou omietky. Tieto "rake" hitom každej sezóny opravy a dokončovacie práce. Nemáme cieľ v krátkom materiál hovoriť o všetkých problémoch, a vady, ktoré sa vyskytnú počas omietky funguje. Avšak, by sme chceli Vašu pozornosť upriamiť na najtypickejšie chyby a vady omietky.

Požiadavky stavebných noriem a pravidiel omietky funguje na opravu bytov

- Omietky stien z tehál pri teplote prostredia 23 C a vyššia povrchu pred riešenie kreslenie je potrebné humidify.
- Zlepšenie kvality a omietky by mali byť vykonávané na majáky, hrúbka musí byť rovná hrúbke omietky pokrýva bez nakryvochnogo vrstvu.
- Na prístroj na jednovrstvové nátery povrch by mal byť vyvážený ihneď po nanesení riešenie, v prípade aplikácia stierkou stroje - po shvatyvanija.
- Na prístroj z častý omietky sa vzťahujú na jednotlivé vrstvy by mala byť použitá po shvatyvanija predchádzajúci (nakryvochnyj vrstvy - po shvatyvanija riešenie). Zem vyrovnávacie by mala byť vykonaná pred začiatkom shvatyvanija rozpustí.
- Listy sadrové omietky musí držať na povrchu tehlových stien, kompozície zodpovedajúcich projektu, k dispozícii vo forme pečiatky, 80x80 mm na oblasť nie menej ako 10% pozdĺž stropu, podlahy, rohy, vertikálnej rovine prostredníctvom 120-150 mm, v intervaloch medzi nimi vo vzdialenosti nie viac ako 400 mm pozdĺž zvislej hrany, kontinuálne pásy. Listy stromov'drevené základy by mali byť upevnené o nechty s široké klobúky.
- Inštalácia lisované výrobky zo sadry by mali byť vykonané až po nastavenie a sušenie základe sadry riešenia. Architektonické detaily na fasádu, budete musieť opraviť postavený na stenu príslušenstvo pre chránené pred koróziou.

Technické požiadavky

Prípustná hrúbka jednej vrstvy sadry, mm: pri používaní všetkých druhov riešenia, okrem sadrovec - 20, zo sadry riešenia - 15 Merania, nie menej ako 5 meraní na 70-100 m2 povrchové úpravy alebo v tej istej miestnosti, menšie plochy v miestach identifikované kompletná vizuálna kontrola, práca log

Povolená hrúbka každej vrstvy na zariadenie a častý omietky bez polymérov, prísad, mm: obryzga Kam'drevené, murované, betónové povrchy - až 5 obryzga na stromy'drevené povrchy (vrátane hrúbka laty) - až do 9 pôdy cement - až 5-zem z limy, izvestkovo - omietky riešenia - až 7 nakryvochnogo vrstvu omietky vrstvou až do 2 nakryvochnogo vrstva dekoratívne dokončovacie - až 7 Meranie nie menej ako 5 merania na 70-100 m2 povrchové úpravy alebo v tej istej miestnosti, menšie plochy v lokalitách odhalil kompletná vizuálna kontrola, práca log

Páči sa Vám opravy v paneli, monolitických a tehlového domu v každom prípade, s pomocou architekta, konštruktér, majster, predák alebo priamo s pánom, je potrebné merať a fix povrch: podlahy, steny, stropy.

To a len to bude ukázať, čo ich zakrivenie, svahoch a farebné prechody.
Tieto merania budú dať možnosť vypočítať spotrebu vybraného materiálu.
A ak chcete definovať, v komplexnosti, čase a nákladoch práce.
Zdroj: rmnt. ru

Zdroj: www. eremont. ru

1 комментарий:

Яндекс.Метрика