пятница, 28 марта 2014 г.

Tanečné z kachlí

Kuchyňa v Rusku je viac než len kuchyňa. Toto je Ústredné miesto v dome. Tu je sedem'trávim väčšinu času, víta hostí, oslavuje sviatky. Ak v krajine žili podľa zákonov deficit, kuchyne boli niekoľko techník, ale veľa pohodlie a teplo. Ale teraz, v ére Kráľovstvo mysliteľné každodenné zázraky, - toto miesto sa zmení na niečo absolútne fantastický.

Umývačky riadu, mikrovlnné rúry, self-čistenie rúry a samorazdrazheniya chladničky, ergonomické skrine, stoly, stoličky... to Sú dnešné kuchyne reality. Výrobcovia domácich spotrebičov a nábytku snažiť o to, aby tak, aby sme sa cítili v kuchyni, ako pohodlné je to možné, a strávil na varenie minimum času.



Nie krčiť

Móda pre minimalizmus obrátil kuchyňa stanovuje nové generácie na nepoznanie. Trend je, že všetky položky z jedál a končí spotrebiče by mali byť skrytý od ľudských očí. Tento prístup racionálne oboch estetické a praktické aspekty. V kuchyni bez zbytočných detailov sú ľahšie čistenie, prachu a tuku, neuspokojte sa na dosky, rýchlovarná kanvica a mikrovlnná rúra, takže čistenie proces trvá oveľa menej času.

"V moderných modelov z hlavných rad kuchynských plánujete uložiť v dolnej časti headsetu, - má spoločné s" NIE "predávajúci-konzultant obchod kuchyne Nikolaj Topalov. SV'v tejto súvislosti, vonkajšie stoly stal široké a veľmi priestranný, ale namiesto otvorí dvere prišiel zásuvky - aby zachránil vzácny priestor. Mnoho výrobcov dopĺňajú posuvné police z rôznych vložky s bunkami ak chcete ukladať určité položky. So správnym prístupom v týchto skrine môže ľahko dopravy všetky nádoby z lyžice na vyprážanie panvy ".



Veľmi populárne v kuchynský nábytok, vstavané skrine-stĺpce, predstavuje zmes rôznych zásuvky a vstavané zariadenia. V takýchto stavieb mount chladničky, mikrovlnné rúry a samostatné rúry. Ten zvyčajne majú v úrovni očí, tak, že majiteľ nemal ohýbať dole, sledovať proces varenia.

Zmenili a mnohé nástenné skrinky. Pretože väčšina dodávok plánujete obchod v vonkajšie stoly, sú menšie, do šírky a výšky. Teraz, na dosiahnutie najvyššej polici, nie je potrebné si na stoličku. V mnohých modeloch, namiesto tradičného dvere žalúzie sa používajú. Po prvé, vyzerá to celkom štýlové, a, po druhé, to umožňuje nie poraziť hlavou proti otvorených dverí a políc.

Raz módne bar v modernej kuchyne transformované do stojace ostrova, ktoré samy o sebe môžu byť pracovného priestoru, alebo jedálenský stôl a základňu pre varnú dosku.



Borovica vyberte

Pri výbere kuchyne nastaviť, odborníci v prvom rade venovať pozornosť fasády. Materiál, z ktorého urobil kuchyňa, by mal byť praktický, odolný, ľahko sa čistí a atraktívne. Dvere a zásuvky väčšina nábytku je vyrobená z dreva alebo drevotriesky pokryté dyhou trendy dreva.

"Rozlišovať skutočné stromy'drevené pole z laminovanej drevotriesky je takmer nemožné, a životnosť sú rovnaké, " povedal Pán Topalov. - Ale za cenu kuchyne z DSP oveľa lacnejšie, takže ak nemáte veľké sumy peňazí, je lepšie, aby sa voľby v prospech laminované dosky. Z dokončovacie materiály obľúbené položky v tejto sezóne sú bielený dub a wenge (tmavé drevo), nie menej populárne headset čerešňa, orech a normálne neošetrená borovice. Posledný v Móde, v dôsledku tzv. "bary" štýl, ktorý kombinuje jednoduchosť tvarov a materiálov. Mimochodom, kuchynský nábytok vyrobený z neošetrená borovice ideálny pomer cena - kvalita. Stojí to asi jeden a pol až dva krát nižšia v porovnaní s inými plemenami stromu ".



Jednoduchšie len pena

Veľký význam pri výbere kuchynská linka nie je len fasádu, ale aj materiál, z ktorého urobil top. "Na tomto mieste v zozname ako prvé popularity zostáva laminátové, - hovorí Generálny Riaditeľ spoločnosti na výrobu kuchynského nábytku'Viačeslav Sergienko. - To je cenné, pretože to za prijateľnú cenu, môžete simulovať drahé prírodných materiálov: kameň, drevo, žula, mramor. On môže ľahko preniesť všetky z "kuchyne" načítať a slúžiť po mnoho rokov."

Viac módne topy vyrobené z kompozitných materiálov. Najčastejšie existujú modely, Corian. Pozostáva z akrylových a bielej hliny a tvrdosť tejto zliatiny možno v porovnaní s mramorové dosky a hmotnosť - list s molitanom. Corian teplo-odolný, ľahko obnoviť v prípade, poškriabaniu a tiež úplne chýba potom, tak umývanie dosky premení na radosť.

Ako pravidlo, stolný topy vyrobené z kompozitných materiálov sú vyrobené na základe individuálnej objednávky na nastavenie veľkosti a berúc do úvahy želanie klienta. Tieto vrcholy sú cast, tak s'je schopnosť robiť tokov, zmeny a vlite predmety skratka pre panvice a podobne.




Život v sivej

Dôležité je farba budúcnosti kuchyňa. Na jednej strane chcete, jej byť jasné a módne, ale odborníci nemajú radí, aby sa zaujímali o experimenty. "Jasné a šťavnaté farby vždy pohľad pôsobivé, " hovorí Pán Sergienko. Oni sú skvelé pre výstavy, showroomy, zábavných podnikov, ale dom bohaté farby rýchlo neunaví oči, tak pre kuchyňa je viac vhodné, neutrálne, nábytok ".

Vždy populárne sú biela a šedá farba. Prvý je považované za prejav dobrej chuti a vizuálne zväčší priestor, dáva priestor objem. Ale ak máte strach, že váš nábytok bude rýchlo dostať špinavé, môžete venovať pozornosť šedej stupnice. Zvláštnosťou tejto farby v tom, že to nikdy nuda. Gray má mnoho odtieňov a všetky sú relevantné. Z najnovších trendov možno rozlíšiť bohaté šedá, nie Matt, ako predtým, a lesklý. On je veľmi dobre v kombinácii s inými farbami, najmä s white a black.

Mimochodom, šedé tóny hlavne radšej kuchyni výrobcov z Nemecka. Avšak "otvorený" farby - jasne červená, modrá, ružová, zelená už nie je relevantné. Ich zotrvačnosti stále používať niektoré domácich výrobcov, ale zákonodarcovia "kuchyne" móda Taliani z tohto už odišiel. Avšak, ventilátory, šťavnaté farby nespadajú do zúfalstva. Napriek limit stručné, moderná kuchyňa predpokladá prítomnosť oko-lov detaily. To môže byť riad, vázy, kvetináče, závesy, vankúše na stoličky a iné príjemné veci. Tento prístup umožňuje jednoducho zmeniť vzhľad kuchyne kedykoľvek.



Triedny boj pre kupujúceho

Na ruskom trhu kuchynského nábytku tradične existujú tri hlavné výrobca: Taliani, Nemci, a naše krajanům. Viac nedávno, vedúce postavenie uskutočnila cudzincov, ale v posledných rokoch sa situácia zmenila a teraz ruskej kuchyne sady nie pripustiť, aby zahraničných analógy, ale aj prekonať ich z hľadiska ceny a kvality. Všetky existujúce produkty na trhu dajú rozdeliť do troch tried: "super", "premium" a "ekonomika". Prvá obsahuje model elite plemien dreva. Väčšina z tieto slúchadlá sú navrhnuté v klasickom štýle alebo podľa individuálneho projektu. Cena sa líši v závislosti od mnohých parametrov: kvalitné materiály a príslušenstvo, dizajn, počet ďalšie prvky, ale v každom prípade je nepravdepodobné, že bude pod 35 tisíc rubľov na bežný meter. Jedlá "premium"-trieda môže byť takmer hocičo: drevo, plast alebo laminovaných drevotrieskových dosák. Ich cena, spravidla závisí nie na druh materiálov, slúchadlá, a z návrhu projektu. Najviac populárne v priemernej cenovej kategórii sú považované kuchyne v štýle "moderné". Kuchyňa strednej triedy môže byť považovaný za model, ktorého cena začína od 17 tisíc rubľov na bežný meter. Headset "ekonomika"-triedy, na rozdiel od stereotypov, majú moderný dizajn a funkčnosť. Ich cena je nižšia pretože sú vyrobené na štandardných projektov, ktoré sú len zriedka zmeniť, a sú vyrobené z lacnejších materiálov, hlavne z laminovaných drevotrieskových dosák. V priemere v Moskve "ekonomika"-kuchyňa bude stáť od 10 tisíc rubľov na bežný meter.

Olga Lutovinovo

Zdroj: "Novye Izvestia"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика