вторник, 30 сентября 2014 г.

Chebbi-chic - romantika staroveku

Chebbi-chic (eng. ošumelé - poškodené, opotrebované), doslova "ošumelé Shine" alebo "ošumelé chic" - interiér štýl'interiér, výzdoba, móda, ktorá sa objavila v neskorých 80-tych rokoch minulého storočia.



Štýl, ktorý vynašiel anglický dizajnér Rachel Ashwell, vášeň, ktorá bola zdobenie zakúpené na predaj a blšie trhy starý nábytok. Na prvý ona to pre jej vlastný dom a sedem'd, ale v priebehu času, nábytok, zrekonštruovaný v jemných, svetlých farieb, začal dopyt. Čoskoro Rachel vytvoril rad príslušenstva, v rovnakom štýle, rozsah rozšírila od čaju nastaví na textil.

-Elegantný Chebbi dobre zavedené v ekonomickej Anglicka, kde vytvoril štýl zdobenia domov vo vidieckom štýle podporuje veci, ktoré sú vyblednuté a dokonca chybný, ale v rovnakej kvalite, na rozdiel od glossy, lesklý, pop-Viktoriánskom štýle.



Hlavnú líniu Chebbi: pestrých farieb tú výhodu, rýchlovarná-a-biela, pastelovo akcenty, pocit svetla, priestoru, vzduchu, romantika, ročník, ľahký dotyk staroveku. Okrem'kariéry, zdobené v týchto farbách, obnoví romantickú atmosféru "staré mamy dom", vrátenie osoba, teplý, nedotýkajte sa spomienky z detstva, čím prináša šťastie a mier.

Nábytok v interiéri'interiéru štýl, musí mať skutočný príbeh a niektoré veku, a nové veci, ktoré majú prísť v takýchto inter'er, najlepšie umelo "vek"mať harmóniu a Všeobecné štýl. Štýl, v ktorom pôvodne vyrábané predmety, nie je tak dôležité. Hlavná vec je, že oni boli elegantné, rafinované a solídne vyrobené.



Táto napodobenina nosenie a iné techniky, starnutie povrchu je bežné, ale nie je povinné'Eskov satelitov štýl. Sám Rachel Aswel nie trval na tom nie je povinné'nevyhnutne zrejmé starnutia. V jednom zo svojich rozhovorov'Yu ona opisuje veci vo veľkom štýle-elegantné Chebbi ako "starý, ale silný vo vnútri, svetlé, romantický, láskyplne obnovy na kvalitu života, predmety z prírodných materiálov". Staré časy sa tieto položky iba zvyšuje v cene.

Nábytok, domáce potreby a dekoratívne prvky v svetlé, pastelové farby, prevažne biela, bledo ružová, slonovina, bledo modrá. Typické ľahké kvetinové a pastoračnej motívov (ruže, anjelov). Z geometrické vzory sotva viditeľné bunky alebo pásy.



Pre umelé starnutie nábytok a náradie používané rôznymi technikami, z praskanie na nosenie. Dekor je veľa jemné textílie, čipky obrúsky, vankúše, prikrývky, poťahy na stoličky, množstvom doplnkov a práve rodina heirlooms, vo všetkých úmyselné zanedbanie a tvorivý neporiadok.

Na štýl-elegantné Chebbi ovplyvnené vinobranie, a dekor inter'štýl-elegantné Chebbi predpokladá, že protest prehnaný luxus.



Steny - hrubá obrábané a hladko farbené, Tapety podľa textil, fresky vo forme maľovanie na sadrové. Strop umelo vo veku účinok olupovanie omietky, štuky klasická štýly. Podlahy stromy'akékoľvek staré parkety. M', trochu ošumelé veľký koberec môže byť základom miestnosti. Na Windows jednoduché záclony s kvetinové vzory, alebo ťažké závesy, tmavé farby.

Zabudnite na nové komody, stoly a stoličky. Starožitný komoda, skriňa, alebo stoličku, "Babushkin" secretaire, hojdacom kresle pri krbe, prútený nábytok nebude porušovať literatúry štýl.

Umelé svetlo by nemalo byť príliš svetlé. Je lepšie použiť staré svietidlá, podlahové svietidlá a nástenné svietidlá.



Dekor položky, musia obsahovať stopy času a aby som bol úprimný príbeh (reálne alebo vymyslené): starinnie hodiny, bronz, vyblednuté obrazy a obrázky stromov'drevené poznať čas rámy, starý TELEVÍZOR, gramophones, vázy, candelabra, miniatúrne figúrky, kované svietniky, lustre. Urýchlenie inter'jer kvety vo veku hrnce alebo boxov. V inter'jer sa dokonale hodí suché kvety. Neváhajte použiť sušené ruží.

Štýl-elegantné Chebbi je oživenie tradície, eleganciu a pôvab v inter'Yeri, kvalitu a dobrú chuť. Je veľmi dôležité, aby nedošlo k premene domu do antikvariátu, ukázať, že sme mohli žiť, a všetko okolo je iba dekorácie z minulosti.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика