вторник, 30 сентября 2014 г.

Domácnosť, ventilátorov

Veľmi často sa uvádza, opravy, ľudia začnú úprimne Adriatica všetky air vent, robí veľkú chybu. Ničí existujúcich ventilačný systém, môžete ponechať samého bez čistý vzduch. Je lepšie ísť iným spôsobom. Aj keď ventilačný systém nie je dobré, že to nie je dobré lámanie. Situácia môže byť ľahko opraviť pomocou pomerne lacná domáce nasávacie a výfukové ventilátory, ktoré môžu výrazne zvýšiť efektívnosť existujúceho systému.

Väčšina kancelárskych a obytných priestorov sú vybavené ventilačným systémom s prirodzeným prúdením vzduchu. Ak nie je pravidelne čistiť odpadkov, ktoré nahromadila v kanály, budú zasahovať do normálneho obehu vlákna tak, že systém zlyhá. Ak sa však riadiť vzduchu s ventilátorom, bude stačiť vľavo v potrubí schválení.

Na stanovenie úrovne vrhu systém vetrania pre váš domov a pochopiť, čo potrebujete ventilátor, musíte držať sviečku do zásuvky v kúpeľni, v kúpeľni, alebo v kuchyni. Že plameň'I oprel na boku vetracie mriežky, takže na ťahu je, a to môže byť vykonané veľmi obyčajný fanúšik. Ale ak sviečka nemal reagoval na blízkosť siete, musíte pomocou "odstredivé" ventilátor, ktorý vytvára vyšší tlak. Ak potrubia je celkom tĺkol všetky odpadky, standard "axiálne" ventilátor nebude môcť pomôcť. Náklady "odstredivé" ventilátor nad obvyklú cenu najmenej dvakrát.

V každom byt nutne'zabezpečiť, že existujú dve miesta, v ktorých prítomnosti ventilátor nesmie byť zbytočná. Toto je kúpeľňa a kuchyňa.

Fanúšikovia na wc.

Ak ventilačný systém nie je úplne stratený vo wc, inštalovať len najjednoduchšie domácnosť, ventilátorov. On je vyvolený z výpočtu 30 kubických m / h, navrhnuté na jednom mieste a upevnené tam, kde teraz je vetracia mriežka. V poradí pre fanúšikov neustále hučanie, a zahrnuté iba vtedy, ak je to potrebné, musí byť pripojený na zapnutie svetla. Niektoré modely domácich fanúšikov sú aktivované pomocou popruhu. Dnes výrobcovia ponúkajú fanúšikov, vybavené časovač. Chodí do práce, na nejaký čas, po uvoľnení priestorov. Zvyčajne je nastavené na obdobie od 5 do 15 minút, po uplynutí ktorých je ventilátor vypnutý až nabudúce. Náklady na štandardné domácnosti ventilátor je od 600 do 1200 rubľov. Prístroj s popruhom stojí asi 300 rubľov viac. Ako pre ventilátor s časovač, to vás bude stáť asi 2000 rubľov. Ak je wc spoločné s kúpeľňou alebo v kuchyni potrubia zmysel kúpiť spätný ventil, ktorý nedovoľuje preniknúť vonia z jednej miestnosti do druhej.

Fanúšikov pre kúpeľňu.

Pre kúpeľňa je lepšie použiť Prishozhdenie domácich fanúšikov. Tým sa zabránilo skratu a vniknutím vody do vzduchotechnického potrubia. Tento "zázrak technológia" náklady približne 1500 rubľov. Ak ste nie sú obmedzené zdroje, odborníci radia, aby nainštalovať kúpeľňa domácich fanúšikov regulátor vlhkosti. Raz vlhkosť presiahne určitú hodnotu, ventilátor okamžite odstrániť nadbytok nasýtených s vlhkosti vzduchu. A vy len pocit, že, pretože dýchanie sa stáva jednoduchšie, zrkadlá nepotí, a bielizeň sušenie v kúpeľni, schne rýchlejšie.

Fanúšikov pre kuchyňa.

Keďže kuchyňa je potrebné vo vzduchu ďaleko vyššie, by si domácich fanúšikov silnejšie ako v záchode alebo kúpeľni. Jeho výkon je zvolený tak, že sa vynásobí kapacitu 10 kuchyne a odčítanie množstvo úložného nábytku. Na rozdiel kúpeľni, v kuchyni si môžete robiť, okrem kreslenia viac a príjem. Pre tento účel domácich fanúšikov, ktoré sú vložené priamo do okna. Náklady na štandardné domácnosti ventilátor je o 1000 rubľov. Prítomnosť prídavných zariadení, ako sú čipky, prítomnosti senzor, vlhkosť radič, časovač zvýšiť cenu až 6000 rubľov.

Fanúšikovia v obytných miestnostiach.

Niekedy domácich fanúšikov použiť v obývacích izbách, avšak pri výbere zariadenia na'objem priestorov sa vynásobí 3, z 10, v kontraste ku kuchyni. Dnes obchody ponúkajú širokú škálu takýchto zariadení. Je možné zakúpiť v obchodoch, špecializovaných firiem a stavebné výstavy. Upozorňujeme, že ak je prietok vzduchu v miestnosti je obmedzená a takmer sa stráca dom, napríklad, ak máte modernej skla a spoľahlivé nepriestrelný dvere, bežné domácnosti odťahový ventilátor vám nepomôže. Potrebujete vytvoriť silnejší systém vetrania je jedným z tých, ktoré slúžia na prívod vzduchu v kanceláriách.

Poslednej dobe veľmi populárne možnosť s použitím ventilačných systémov postavený na princípe designer. Pozostáva okrem rôznych fanúšikov, tlmiče (zabezpečiť ticho v miestnosti) a radiátory (aby nedošlo k súboru studeného vzduchu v zime). Okrem vyššie uvedených nástrojov, vzduch by sa mal čistiť s pomocou špeciálnych filtrov a tiež, aby sa rozišli po miestnosti cez vzduch-distribúcia rošt. To všetko potešenie je naviac pripevnený hmotnosť príslušenstvo, napríklad príjem mriežka alebo vignetarea a kontrola ventilov. Pomocou pevné a flexibilné potrubie, všetky uzly sú zhromaždené v jednom systéme a umiestnené do kazetového podhľadu. V tomto scenári, ventilačný systém zaberá veľmi málo miesta v miestnosti. Náklady na celý systém je z 20,000 až do niekoľkých miliónov rubľov.

Ak nie ste pripútaný na peňažné odborníci odporúčajú kúpiť ready dodanie-a-výfukové inštalácie. Tento prístroj je malý veľkosťou, ale veľmi praktické.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика